×

Du Plessis letselschade advocatuur

Referenties van en door cliënten zelf

Mirjam de Kramer

15-02-2021

Wij zijn zéér te spreken over Susan. Ze is een echte vakvrouw, zakelijk en doortastend, maar ook heel vriendelijk en prettig in de omgang. Wij kunnen iedereen aanraden om bij lestelschade Susan in de arm te nemen. Susan, nogmaals dank voor je goede zorgen!

Ilmatar Mansveld

11-02-2021

Via een collega kreeg ik de naam van Susan door. Enorm spannend vond ik dat...een letselschade advocaat....dat kende ik alleen uit films, series en de krant. Susan stelde me enorm op mijn gemak en hoewel deze zaak nieuw was voor haar heeft ze zich er in vast gebeten, heeft ze onderzoek gedaan, jurisprudentie gelezen en zo wist ze mijn belangen enrom goed en professioneel te behartigen, Susan, ik ben je enorm dankbaar dat je het hebt aangedurft en je mij met raad en daad hebt bijgestaan!

Fons-Bosch

21-01-2021

Fons wij kunnen Susan aanbevelen wat een vakvrouw kent alle in en outs die je tegen komt bij letselschade. ze weet de juiste weg te vinden , wij weten niet wat er allemaal bij komt kijken na een zwaar auto ongeluk !!! wij raden iedereen aan neem een letseladvocaat voor de juiste weg te vinden. Susan hartelijk dank voor alles.

Cas

15-01-2021

Beste Susan, Heel erg bedankt zoals jij mijn letselschade hebt afgehandeld met een top resultaat. Ik waardeer jou kennis en je weet precies welke weg te bewandelen. Ik zou jou bij iedereen aanbevelen die hulp bij letsel schade nodig heeft. Nogmaals bedankt Susan. Groet Cas.

Esther

12-01-2021

Bij een auto ongeluk heb ik een whiplash opgelopen. Susan heeft mij goed begeleid in het letselschade traject en doordat ze niet snel opgaf, maar doortastend handelde is er uiteindelijk een goed resultaat behaald om mij tegemoet te komen. Ik kan haar van harte aanbevelen, naast een vakvrouw is ze ook meelevend en recht door zee.

Duncan

18-12-2020

Beste Susan, Bij deze wil ik jou bedanken voorde kundige wijze waarop jij mij hebt bijgestaan. Het heeft mij geen windeieren gelegd. Ik zal een ieder die met dit soort kwesties te maken krijgt aanbevelen naar jou toe te gaan. Blijf doen wat je doet want je bent er super in. Groet, Duncan.

leon erkens

15-12-2020

Geachte Susan. Ik heb je leren kennen na het ongeval. Helaas zijn er bij het regelen van deze zaak nog twee ongevallen gebeurd. Totaal buiten mijn schuld om. Je hebt alle zaken op je gepakt. En mij hierin geholpen en vertegenwoordigd. Nu 4 jaar later zijn we er dan eindelijk uitgekomen. De verzekering liet niks van zich horen. En bleef maar nee verkondigen. Jij rade me aan voet bij stuk te houden. En op jou expertise te vertrouwen. Dit heb ik dan ook gedaan. En alles wat er geboden werd afgeslagen. Daar het niet overeenkwam met jou verwachtingen. Tot het laatste overleg. Daar kwam uit wat jij voorspeld had. En zijn we erop in gegaan. Ik wil jou namens mij en mijn kids hartelijk danken hiervoor. We zijn je zeer dankbaar voor jou steun en toeverlaat. In deze voor mij o zo zware tijd. Je steunde me in het ziekenhuisbed. Toen ik in de rolstoel zat. En tijdens de revalidatie periode. Je hart zit op de juiste plaats. Namelijk bij de slachtoffers waarvan de hele wereld ingestort is. Door jou hulp en toeverlaat. Kan ik weer aan deze wereld gaan bouwen en opbouwen. Hartelijk dank!!!

Annemiek

09-11-2020

Alleen maar lof! Alle respect voor je deskundigheid en geduld waarmee je de zaak hebt afgehandeld. Eerlijk, open, realistisch, professioneel en zeer punctueel!

Simon

19-10-2020

Ik ben erg goed en professioneel geholpen. In een toch wel ingewikkeld proces waar we hard aan moesten trekken heb ik geen seconde twijfel gehad aan de aanpak van Susan. Ze heeft mij bij elke stap meegenomen en besproken welke kant we op zouden gaan. Dat het resultaat dan ook nog goed is maakt dit een hele prettige samenwerking en een verzachting van een voor mij erg vervelende situatie.

Hetty

18-10-2020

Hallo IK kreeg van mij verzekeraar advies om na mij ongeval. Contact op te nemen met susan. Was erg huiverig zou het wel klikken. Wat een leuke spontane vrouw. Ze heeft mij super geholpen mijn dank Susan

Cevin en rianne

14-10-2020

Na dat cevin vorig jaar een auto ongeluk had gehad kwam er een hoop op ons af onze verzekering adviseerde ons naar Susan te gaan ze heeft ons super geholpen met alles top dank je wel 👍👍👍👍

Theo elshof

21-09-2020

Hoi. Ik kreeg van mijn tussen persoon va kemperman verz. Het advies om met. Susan deze zaak aan te spannen heb dat gedaan Maar goed ook want zon zaak kun je zelf niet oplossendaar heb je zulke mensen voor als Susan Be daar heel blij mee dat gedaan heb Susan bedankt je tomeloze inzet alles is perfect n orde gekomen hartelijk dank. .

Vorige 1 2 
...
5 6 7 8 9 
...
11 12 Volgende

Uw beoordeling geven

 

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Naar het contactformulier

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Ja, ik wil meer informatie!

Over Du Plessis letselschade advocatuur

Mijn naam is Susan du Plessis. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek.

Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1997 en de advocatenopleiding heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Ik sta naast u met raad en daad en vind het belangrijk goed te luisteren naar uw wensen en behoeften in het schaderegelingstraject. Ik zal en kan u veel uit handen nemen zodat u kunt werken aan uw herstel. In uw schadezaak zijn betrokkenheid, laagdrempeligheid, transparantie, vasthoudendheid, kennis en creativiteit kernwoorden. Uw belang staat altijd voorop.

Ik kom graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Onder de button contact vindt u mijn gegevens.

Du Plessis Letselschade Advocatuur B.V. is de handelsnaam van Du Plessis Letselschade Advocatuur welke vennootschap in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem is ingeschreven onder nummer 69344515.