×

Du Plessis letselschade advocatuur

Second opinion

Bent u niet (helemaal) tevreden over de wijze waarop uw huidige belangenbehartiger uw zaak behandelt? Komen uw wensen en behoeften wel voldoende uit de verf? Wordt er wel echt naar u geluisterd? Streeft men wel naar het bereiken van het optimale resultaat in uw zaak?

U kunt bij mij terecht voor een second opinion; met uw vragen en uw twijfels. Mijn ervaring is dat er vaak telefonisch contact met mij wordt gezocht in dit geval. Wanneer u het op prijs stelt, kom ik na het telefoongesprek bij u thuis zodat u kennis met mij kunt maken en ik u mijn werkwijze kan toelichten. Mocht u na dat gratis en vrijblijvende gesprek willen dat ik de behandeling van de zaak overneem, dan kan dat. Ik vraag het dossier dan op en ik zet mij in om alsnog een goed resultaat in uw zaak te behalen, dit alles in nauw overleg met u.

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Ja, ik wil meer informatie!

Over Du Plessis letselschade advocatuur

Mijn naam is Susan du Plessis. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek.

Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1997 en de advocatenopleiding heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Ik sta naast u met raad en daad en vind het belangrijk goed te luisteren naar uw wensen en behoeften in het schaderegelingstraject. Ik zal en kan u veel uit handen nemen zodat u kunt werken aan uw herstel. In uw schadezaak zijn betrokkenheid, laagdrempeligheid, transparantie, vasthoudendheid, kennis en creativiteit kernwoorden. Uw belang staat altijd voorop.

Ik kom graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Onder de button contact vindt u mijn gegevens.

Du Plessis Letselschade Advocatuur B.V. is de handelsnaam van Du Plessis Letselschade Advocatuur welke vennootschap in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem is ingeschreven onder nummer 69344515.