×

Du Plessis letselschade advocatuur

Bedrijfsongeval advocaat

Als u letsel oploopt tijdens het verrichten van uw werkzaamheden is uw werkgever in de meeste gevallen aansprakelijk voor de schade als gevolg hiervan. Verricht u als ZZP-er, uitzendkracht, stagiaire of vrijwilliger bij een opdrachtgever werkzaamheden die ook door een werknemer van die opdrachtgever hadden kunnen worden gedaan, dan is deze opdrachtgever ook aansprakelijk te stellen.

Het begrip arbeidsongeval is niet beperkt tot de werkvloer alleen. Ook als u voor uw werk onderweg bent en wordt aangereden kan het zo zijn dat de werkgever daarvoor aansprakelijk is. Wanneer uw werkgever een bedrijfsuitje heeft georganiseerd en tijdens dat uitje ontstaat er letsel, dan kunt u onder bepaalde omstandigheden de werkgever hiervoor aansprakelijk stellen. Het hangt in die situatie sterk af van de feiten.

Wist u dat de meeste werkgevers verzekerd zijn voor ongevallen die gebeuren tijdens het werk?

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Ja, ik wil meer informatie!

Over Du Plessis letselschade advocatuur

Mijn naam is Susan du Plessis. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek.

Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1997 en de advocatenopleiding heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Ik sta naast u met raad en daad en vind het belangrijk goed te luisteren naar uw wensen en behoeften in het schaderegelingstraject. Ik zal en kan u veel uit handen nemen zodat u kunt werken aan uw herstel. In uw schadezaak zijn betrokkenheid, laagdrempeligheid, transparantie, vasthoudendheid, kennis en creativiteit kernwoorden. Uw belang staat altijd voorop.

Ik kom graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Onder de button contact vindt u mijn gegevens.

Du Plessis Letselschade Advocatuur B.V. is de handelsnaam van Du Plessis Letselschade Advocatuur welke vennootschap in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem is ingeschreven onder nummer 69344515.