×

Referenties van en door cliënten zelf

Martijn

26-07-2019

ben zeer goed bijgestaan door Susan goede uitleg van alle stappen. communicatie ook zeer fijn en als prettig ervaren. zeer tevreden geweest over de gang van zaken. Bedankt Susan voor alle hulp

Daan

22-07-2019

Ik kwam bij Susan terecht na een ongeval. Ik had geen idee waar ik moest beginnen maar met de hulp en fijne uitleg van Susan werd alles snel duidelijk. Ik ben uitstekend geholpen op alle vlakken, ook kon ik haar altijd bellen of mailen voor uitleg. Bedankt voor de goeie hulp daar waar ik er zelf weinig van begreep.

Linda Arens

18-07-2019

Ben erg tevreden goede inzet fijne begeleiding ze gaf me altijd een goed advies ben erg blij met haar ik raad suzan echt aan als je in een situatie zit waar ik in heb verkeerd nogmaals suzan is een topper bedankt

Corrie van Hoven

15-07-2019

Ik ben Corrie van Hoven. Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken. Zonder de inbreng van Susan was het vast anders gelopen. Ook hier heb ik weer van geleerd. Dank voor al je inzet.

Frank Welling

20-06-2019

Na een bedrijfsongeval in 2014 ben ik door de werkgever van het kastje naar de muur gestuurd. Totdat ik op een gegeven moment bij Susan terecht ben gekomen, die mijn zaak heeft opgepakt. Ondanks dat ze mij van te voren heeft gewaarschuwd dat dit een lastige zaak is, heeft Susan zich er in vastgebeten. En nu 5 jaar later, is de zaak afgerond en heb ik geen seconde spijt dat ik bij Susan terecht ben gekomen. In deze periode heeft Susan veelvuldig contact gehad met verschillende partijen om alles in goede banen te leiden voor mij. Ondanks dat het niet altijd direct met de zaak te doen had. Ze heeft mij geweldig goed bijgestaan in woord en daad. Susan Bedankt.

michel elshof

19-05-2019

Op 29 Januari 2015 word mijn vrouw frontaal aangereden waarbij zij letsel aan haar hand, gezicht en benen heeft. De dader laat haar liggen en gaat er vandoor. Via internet kom ik in contact met Susan die aangeeft om langs te komen en te kijken wat de opties zijn. Ik kan hier het hele verhaal van de strijd die wij de laatste 4,5 jaar hebben moeten voeren vetellen maar dan word het een heel lang stuk. Het belangrijkste is dat Susan voor ons tot het uiterste is gegaan om te zorgen dat deze zaak positief werd afgerond en wat ook is gelukt. Wij zullen haar zeker bij iedereen aanraden. Susan bedankt voor alles.

Merja Schroëder

03-05-2019

Ik heb in september 2013 een auto-ongeluk gehad. Ik kreeg toen direct rechtsbijstand via mijn verzekeraar. Wat mij niet lekker zat was dat al mijn lichamelijke klachten en de impact van het ongeval gebagatelliseerd werden. Ze drongen erg aan op een schikking. Na een gesprek met een goede kennis heb ik toch maar besloten om eens met een letselschade advocaat te gaan praten. Ik kwam in contact met Susan du Plesis. Meteen in het eerste gesprek had ik een goed gevoel bij haar. Ze is vertrokken en ik mocht erover nadenken of ik de zaak door haar zou laten behandelen. Ik had meteen een heel goed gevoel en ook mijn partner had een goed gevoel dus het besluit was snel genomen. Susan zou ons bijstaan in de strijd tegen de verzekeraar. Susan is een direct, eerlijk, empatisch persoon met veel kennis en geduld. Susan heeft een lange adem en doet er alles aan om de zaak op de best mogelijke manier af te handelen. In gesprekken met de tegenpartij merkte ik duidelijk haar vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Ze laat zich de kaas niet van het brood eten en wist telkens de tegenpartij te overtuigen en aan het werk te zetten. In maart 2019 is de zaak geschikt. Dit was mijn eigen keuze en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Susan is erg duidelijk geweest en heeft me alle voor en nadelen van een schikking voorgelegd.

Anoniem

16-04-2019

In 2015 ben ik in contact gekomen met Susan du Plessis, nadat ze mijn zaak heeft overgenomen van de rechtsbijstandverzekering. Bij de rechtsbijstandverzekering zat de zaak muurvast. Ik voelde me hier geen individu, maar één van de vele nummertjes. Vanaf het eerste gesprek met Susan kreeg ik een heel vertrouwd gevoel. Susan is naast vakkundig sterk onderlegd ook menselijk. De zaak kwam, hoe moeilijk het ook was, weer in beweging. Tijdens het eerste gesprek met Susan vertelde ze dat ze een hele lange adem had en dit is ook wel gebleken. In de loop der jaren heb ik vele momenten gekend dat ik wilde stoppen met de zaak. Ik kon het niet meer opbrengen om te vechten, me steeds weer te moeten verantwoorden bij de vervelende tegenpartij, terwijl ik al moeite genoeg had om überhaupt normaal te blijven functioneren. Iedere keer dat ik in een dip zat, trok Susan mij er weer uit. Haar lange adem hield mij op de been. Susan zorgt ervoor dat de tegenpartij niet te ver gaat. Proberen ze dit wel, gaat ze ervoor liggen. Inmiddels heel wat jaren, vele gesprekken en onderzoeken verder is er een einde gekomen aan de strijd. Een strijd die ik zonder Du Plessis letselschade in 2015 al had verloren. Ik wil Susan bij iedereen aanbevelen! Ieder letselschade slachtoffer verdiend een advocaat als Susan du Plessis. Kort samengevat: Bij Du Plessis letselschade ben je aan het goede adres wanneer je zoekt naar een vakkundige, menselijke en eerlijke advocate die altijd haar afspraken nakomt en vecht voor haar cliënten. Susan, enorm bedankt voor alles!

Carolien

16-04-2019

Het voelde direct vanaf het begin vertrouwd om mijn zaak aan Susan over te geven. Over elke stap in het proces werd overlegd,  waardoor het toch een traject van ons samen werd, waarin ik een eigen inbreng had en ook zelf keuzes kon maken. Als ik iets niet goed had begrepen of niet had onthouden, wilde Susan het altijd nog eens rustig uitleggen. Heel prettig. Hoewel er een periode is geweest waarin het traject wat leek te stagneren, heb ik Susan over het algemeen juist als heel doortastend en vasthoudend ervaren en uiteindelijk ook creatief. Ze probeerde altijd een duidelijk beeld te schetsen van wat ik kon verwachten voor wat betreft het proces, de tijdsduur en het resultaat. We hebben mijn zaak uiteindelijk geregeld via mediation met een voor alle partijen bevredigend resultaat en ook daarbij heeft Susan een belangrijke rol gespeeld.

Naast haar deskundigheid is ze ook als persoon heel plezierig, inlevend, toegankelijk. Daarmee is ze voor mij een belangrijke steun geweest in een moeilijke tijd. Ik kan haar dan ook met volle overtuiging aanbevelen. 

Rita van Huet

15-03-2019

Twee jaar lang heb ik mij in mijn zaak bij laten staan door een letselschadebureau en steeds meer kreeg ik het gevoel dat ze niet mijn belangen, maar die van de tegenpartij behartigden.

Er werd mij steeds verteld dat ik geen enkele kans maakte in deze zaak daar ik al meerdere gezondheidsproblemen had voor mij het ongeval overkwam. Ik kwam in de zomer van 2018 een artikel van Susan tegen in de krant wat mij zeer aansprak, maar om over te stappen naar haar leek mij opnieuw een hoop gedoe waar ik niet op zat te wachten.

December 2018 kwam mijn letselschadebureau met een eindvoorstel, om daarna de zaak maar te beëindigen, ze vermelden er nog even bij dat ik beter snel kon reageren, hiermee zou ik mijn kansen vergroten. Dit voelde voor mij zo ontzettend raar en ongeloofwaardig dat ik hiermee niet akkoord kon gaan. Ik heb het artikel over Susan weer opgezocht en heb haar gebeld. Vanaf ons eerste telefoongesprek ging er een wereld voor mij open, wat een verschil in manier van werken en wat een begrip voor mijn situatie. Ik hoefde nergens zelf meer achteraan, ze hield mij van ieder contact die ze had met de tegenpartij op de hoogte en het tempo waarin dit allemaal gebeurde was overweldigend.

Ik ben dan ook zo ontzettend blij dat ik de overstap naar Susan heb gemaakt, zij heeft alles geregeld ik hoefde zelf niets te doen en uiteindelijk heeft zij een eindvoorstel gedaan aan de tegenpartij die vele malen beter was en waar ik mij voor de volle honderd procent in kan vinden. Dus ik kan niet anders zeggen dan, heb je iemand nodig die je bijstaat in een letselschadezaak, of twijfel je over het letselschadebureau die je zaak behartigt neem dan contact op met Susan.

Rita van Huet

Almira Mija Gerzic Sabirovic

31-01-2019

Lieve mensen, 
Wat heb ik in alle opzichten goed steun van Susan gehad. Als je op zoek bent naar een top advocaat ,die jou ook nog door hele zware momenten heen sleept , omdat je zelf niet meer kunt dan ben je op een juiste adres. Susan zorgde voor mij ten alle tijden. Altijd bereid om alles duidelijk uit te leggen en in je belang te handelen. Heel vakkundig , veel kennis maar ook een enorme empathie , super fijn! Ik zou veel langer willen door gaan met allerlei complimenten (want dat is terecht) maar ik heb geen worden voor hoe blij ik met Susan als mijn advocaat ben. Twijfel echt niet! Aan Susan heb je echt een goede advocaat, een top advocaat! 
Een grote dank Susan, namens mij en mijn familie . Je stond echt naast me!!

Lieve groeten

Guri Stolk

25-01-2019

Geachte Mevr. Susan De Plessis,

Hierbij wil ik U hartelijk danken voor Uw bemiddeling van mijn zaak. Uw doorzettingsvermogen en strijdlust hebben mij mede hierbij geholpen. Ook Uw oprechtheid waardeer ik ten zeerste. U heeft mij buitengewoon goed ondersteud.

Met hartelijk groeten,

Hoogachtend
Guri Stolk

John Kleijn

08-01-2019

2019 een jaar met een nieuwe start wat gerealiseerd kon worden en ook mogelijk is gemaakt door toedoen van een eerlijke Letselschade advocate! Dit is echt zeldzaam in deze schade problematiek. Daar kom je pas achter als je er zelf mee te maken heb gehad. En in eerste aanleg met een aantal charlatan deskundigen, jurist/advocaat in contact bent gekomen en is de schade door hun toedoen onherstelbaar en groter! Maar deze advocaat deed bijna het onmogelijke en kon de schade reduceren,beperken en deze indrukwekkende zaak ook nog eens meer dan keurig afronden in kort tijdsbestek en ook in mijn belang naar meer dan tevredenheid ook. Daarom kan ik dan persoonlijk ook iedereen deze advocaat aanraden! Begin meteen goed! Het voorkomt heel veel schade! Kwaliteit van leven is daardoor ook veel aangenamer en kun je jezelf bezig houden in de hoofdzaak met je eigen persoonlijke letsel. Dit kost al energie genoeg. Nogmaals kies zorgvuldig en kies deze top advocaat ! John Kleijn

Donovan van de Zand

03-01-2019

Na dat ik een bedrijfsongeval heb gehad, werd ik door een familie lid aangeraden contact op te nemen met mevrouw Duplessis, zo gezegd zo gedaan, we hebben een gesprek gehad en toen had ik al gelijk een goed gevoel bij der en toen is ze mij gaan helpen het contact liep echt heel goed kon haar altijd bereiken als ik vragen had, heb het echt heel goed ervaren, en zal der ook zeker aan andere mensen toewijsen als ze de hulp van een advocaat nodig hebben, susan echt super bedankt voor je hulp 

 

Anoniem

28-11-2018

Na te zijn aangereden door een jongeman die met zijn smartphone bezig was, bleken er de volgende dag ernstige lichamelijke klachten op te treden bij mijn vrouw en mij. Wij hebben na wat rond luisteren contact gezocht met Susan om de zaak aanhangig te maken bij de verzekeraar. De auto was snel gerepareerd maar aangezien we ondernemers zijn waren onze inkomsten waren ineens nihil en daarnaast zou er zou intensieve therapie nodig zijn om te herstellen. Susan heeft geregeld dat onze inkomsten aangevuld werden en in de afgelopen jaren heeft de therapie geleid tot klachtenvermindering. Tenslotte hebben wij gekozen voor een definitieve regeling met de verzekeraar en staan we weer op eigen benen. Door het consequent handelen van Susan en de persoonlijke begeleiding is deze vervelende periode toch tot een goed einde gekomen. Wij bevelen haar van harte aan.

Mevr. Hendriks

23-11-2018

Na een ongeval op m’n werk werd ik via een kennis in contact gebracht met Mw du Plessis.

Zij is eerst langsgekomen voor een kennismakingsgesprek en heeft uitgelegd hoe alles in z’n werk ging.

Daarbij laat ze de keus geheel aan cliënt.

Ik werd heel vriendelijk door haar geholpen en ik kon haar per mail of telefonisch altijd goed bereiken en ze vond het niet erg om alles meerdere keren uit te leggen hoe de zaak ervoor stond.

Ze heeft goed advies gegeven en komt echt voor cliënt op.

Ik zou haar zeker aanbevelen bij familie, vrienden, kennissen mocht dit nodig zijn.

Susan, bedankt voor je hulp

Betty Disbergen

30-10-2018

September 2014 werd ik aangereden, via onze verzekeringsagent werd ons Susan aangeraden als letselschadespecialist... Wat een fijne samenwerking en deskundigheid, Alles is tot in de puntjes verzorgd. Susan zal ik een ieder aan bevelen als zeer betrokken en meedenkend.

Karen

17-10-2018

Op 2 juni 2012 kreeg ik een auto ongeluk. De man die op onze auto knalde werd afgeleid door zijn carkit en zag daardoor de file over het hoofd. Hierdoor knalde hij met ongeveer 80 á 100 km/ph achter op en wij knalden op de voorligger. 

Meneer bekende zijn “schuld” en de papieren werden netjes ingevuld. Omdat ik de volgende dag niet zelfstandig mijn hoofd kon optillen, ben ik na het weekend maar naar de dokter gegaan en uit eindelijk bij de fysiotherapeut terecht gekomen. Door dit gebeuren hebben we een schade regelaar in de arm genomen maar ik had het idee dat ik tegen deze man moest vechten. En de schaderegelaar de tegenpartij hielp. Dit was bij mij zichtbaar tijdens de gesprekken met de regelaar omdat ik dan vaak boos en verdrietig was.

Tot dat er iemand eind 2016 sprak over Susan Du Plessis. Mijn ouders hebben een afspraak gemaakt (gezien zij ook in de zelfde auto zaten) voor een gesprek. Hierna ben ik aangeschoven om ook wat vragen te stellen. Pfff wat een verlichting iemand die luistert en niet beoordeeld. Dit is allemaal pas rond half januari 2017. Hierop 25 januari 2017 Susan gemaild met de vraag of ze mij ook wilt helpen. De vraag was los het als je blieft zo snel mogelijk op, ik ben klaar met al het gezeur en alles moeten bewijzen! Na het 1ste officiële gesprek met Susan werd ik blij, ik had het gevoel dat ze me echt ging helpen en ik niet meer hoefde te “vechten”. Susan regelde alles waarbij ik alleen moest toesturen wat ze nodig had zoals rekeningen. Het tegen over gestelde van de voorgaande 4½ jaar. Wat was ik blij met deze tip van een cliënt van Susan. Susan heeft nu 14 oktober ’18 de zaak geregeld waar ik positief achter sta. En blij ben dat ik niet in 2016 de handdoek in de ring heb gegooid. 

Tijdens deze periode heb ik een paar mensen verwezen naar Susan waar ik mijn ervaring heb uit gesproken. Ook deze mensen delen nu de zelfde ervaring en zijn dus blij met de tip. En zal haar in de toekomst zeker aanbevelen als iemand een advocaat nodig heeft. 

Susan is iemand die eerlijk is over wat ze verwacht van je “zaak” en gaat er dan vol voor. Je moet zelf ongeveer 5% leveren en de rest word gedaan voor je. 

 

Anoniem

09-08-2018

Mijn zoon Ruben is op weg naar huis van school aangereden door een auto. Een zeer vervelende en nare situatie.  Susan heb ik gevraagd de afwikkeling te doen met de verzekeringsmaatschappij. De samenwerking met Susan is heel prettig verlopen, professioneel, vakbekwaam en zeer prettig in de omgang.

Anoniem

01-08-2018

Op zondag 15 juni 2014 werd mijn dochter in Eindhoven op haar scooter aangereden door een auto en had daarna een zwaar beenletsel.

De veroorzaker van het ongeval erkende zijn schuld en daarna berichtte haar verzekering dat alle schade die zij heeft, zou worden vergoed.

Tot juli 2016 heb ik deze zaak zelf trachten te regelen met de verzekering, maar de kennis en de tijd ontbraken mij.

Ik heb letselschadeadvocate Susan du Plessis gevraagd om deze ingewikkelde zaak van mij over te nemen en heb daar geen moment spijt van. In tegendeel !

Op een zeer kundige en integere wijze heeft ze ons door wirwar van regeltjes en mogelijkheden geleid.

Smartengeld, belastingvrije schadevergoedingen en het voorkomen van verjaring,  heeft zij op een duidelijke en perfecte manier voor mijn dochter geregeld.

Wij zijn haar erkentelijk voor dit resultaat en bevelen haar bij mensen in een gelijke situatie graag aan.

Marjan van Praag

25-06-2018

Susan Du Plessis heeft 2 keer voor mij een zaak behartigd. Beide letselschadezaken heeft zij tot
een goed einde gebracht. Zij heeft alles gedaan wat mogelijk was.
De 2e zaak lag zeer moeilijk, maar ook dat is haar gelukt. Ik heb alleen maar bewondering voor
haar professionaliteit en haar doorzettingsvermogen.
Ik wens haar heel veel succes en ben haar alleen maar dank verschuldigd.

Chantal Peeters

29-05-2018

Ik ben Chantal, 24 jaar. Ik heb een auto ongeluk gehad februari 2017. In eerste instantie kreeg ik via de verzekering een belangenbehartiging, dit beviel niet, ik kreeg heel veel geld niet, waardoor ik uiteindelijk tot mijn neus in de rekeningen zat. Na veel geschrijf en veel contact van Susan naar de tegenpartij, hadden ze eindelijk ook echt de aansprakelijkheid erkent. Geloof het of niet, ze wouden met mijn vorige belangenbehartiging gaan beweren dat ik achterruit had gereden ( kopstaartbotsing. We zijn er nog niet, maar na alles wat Susan nu al voor me gedaan heeft, heb ik het volste vertrouwen in haar! Ze komt zelfs naar me toe terwijl ik niet erg dicht bij de deur woon (een goed anderhalfuur als het verkeer gunstig is) Ze werkt echt met passie, en is mijn persoonlijke pitbull ( haha) Ze bijt vast en laat niet los( dit bedoel ik uiteraard tegenover de desbetreffende tegenpartij). Susan, echt nogmaals super erg bedankt voor wat je nu al hebt gedaan! En niet te vergeten wat je in de toekomst nog voor mij gaat doen! Je bent een topper!

Jan Jansen

28-05-2018

In april 2013 ben ik ’s ochtends vroeg op een drukke weg door een auto geschept. Ik vloog met fiets en al door de lucht en belande op de andere weghelft. Ik heb ongelofelijk veel geluk gehad dat ik er met slechts een gebroken schouder vanaf ben gekomen. De schouder heeft mij in de maanden na het ongeluk veel pijn bezorgd vanwege complicaties. Een tijd lang kon ik mijzelf niet redden (persoonlijke verzorging, voedsel bereiden, huishoudelijke taken, hond uitlaten). Mijn vrouw moest mij als een thuiszorgmedewerker verzorgen, wat voor haar ook zwaar was naast een betaalde baan. Wat tevens een negatieve rol speelde in mijn genezingsproces was het trauma wat ik overhield aan het kortstondige contact met de autorijder. De man reed door, maar zag in zijn achteruitkijkspiegel dat er getuigen waren (o.a. groep bouwvakkers) en besloot om alsnog te stoppen. Hij boog zich volkomen ongeïnteresseerd over mij heen waar ik schreeuwend van de pijn op de weg lag en riep iets onverschilligs. Het gebrek aan medemenselijkheid van de man, heeft mij diep gekwetst en hier heb ik later nog last van gehad.

Via onze verzekeringstussenpersoon in Beek, kwam ik in contact met Susan du Plessis. Al vanaf het eerste moment had ik vertrouwen in haar en dat is tot het einde toe gebleven.

Susan heeft waar gemaakt wat zij beloofde. Zij heeft mij het juridisch proces uitgelegd waar ik in zou belanden. De tijd die het mogelijk zou duren. Zij heeft direct de tegenpartij volledig aansprakelijk gesteld en een snelle onkostenvergoeding geëist voor kapotte kleding, vervanging fiets, vergoeding thuiszorgwerk en dergelijke. Later tipte ze mij over de mogelijkheid voor de werkgever om salariscompensatie te eisen vanwege langdurige uitval. En na 3 jaar is er een eindbedrag uitgekomen ter compensatie van mijn lichamelijk en psychisch leed. Van dit geld word je echt niet rijk, maar het voelt voor mij als een erkenning. Susan heeft gevochten als een leeuw. Zij rust niet voordat zaken voor elkaar zijn. Zij heeft veel kennis van zaken, is doortastend en altijd duidelijk in haar communicatie. Ik vind haar een fijn persoon, geen kille koude zakenvrouw maar een warm iemand die goed kan communiceren en veel empathie voor anderen heeft.

Henny Haselhorst

08-05-2018

Mijn naam is Henny, in augustus 2013 kreeg ik een aanrijding waarbij ik rug problemen kreeg .Na ongeveer een maand nam mijn verzekering contact met mij op. Er werd een letselschade deskundige ingeschakeld om mijn problemen en onkosten in kaart te brengen.

Na een paar maanden kreeg ik een vergoeding voor gemaakte onkosten. Maar ondertussen werden mijn rug problemen steeds erger, wat ook nog zorgde voor mijn ontslag. Nadat dit allemaal werd vermeld bij de tegen partij wilden vonden zij dat de onkosten vergoeding wel voldoende was en mijn ontslag niet in verband stond met de aanrijding. Ik werd ondertussen weer aangereden. Ik was op dat moment al niet blij met mijn letselschade deskundige. En ik besloot een echte advocaat te nemen.Ik heb toen naar een goede letselschade advocaat gebeld. Maar die had het zo druk dat zij mij in contact bracht met Susan du Plessis.

Susan kwam bij mij praten en ik vertelde haar over mijn probleem. Ze zei ik kan jou hier bij helpen, ik ga dit helemaal uitzoeken. De zaak was toen al aardig vastgelopen. Na nog een gesprek met Susan besloot ik dat zij de juiste advocaat was voor mij. Zij ging meteen heel professioneel te werk. Omdat de zaak ondertussen was vastgelopen besloot Susan dat een mediation met het Letselschadehuis de zaak weer open kon breken. Ze heeft dat toen geregeld. Dat werkte .In een paar gesprekken waarin Susan precies kon vertellen hoe het allemaal in elkaar zat (ik was ondertussen voor de derde keer aangereden wat de zaak nog ingewikkelder maakte) werd er een oplossing gevonden . Zij regelde dat ik een goede schadevergoeding kreeg, maar ook dat ik mijn verhaal naar de verzekeringsmaatschappij kon doen.

Wat voor mij heel belangrijk was. Ik ben ontzettend blij dat ik toen in contact ben gekomen met Suzan du Plessis, ze is volgens mij een hele goede advocaat ze doet wat ze beloofd en verkoopt geen onzin. En ze begrijpt ook dat het om mensen gaat en niet alleen om geld. Susan nog heel erg bedankt voor jouw inzet.

Uw beoordeling geven

 

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Naar het contactformulier

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Ja, ik wil meer informatie!

Over Du Plessis letselschade advocatuur

Mijn naam is Susan du Plessis. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek.

Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1997 en de advocatenopleiding heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Ik sta naast u met raad en daad en vind het belangrijk goed te luisteren naar uw wensen en behoeften in het schaderegelingstraject. Ik zal en kan u veel uit handen nemen zodat u kunt werken aan uw herstel. In uw schadezaak zijn betrokkenheid, laagdrempeligheid, transparantie, vasthoudendheid, kennis en creativiteit kernwoorden. Uw belang staat altijd voorop.

Ik kom graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Onder de button contact vindt u mijn gegevens.

Du Plessis Letselschade Advocatuur B.V. is de handelsnaam van Du Plessis Letselschade Advocatuur welke vennootschap in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem is ingeschreven onder nummer 69344515.