×

Du Plessis letselschade advocatuur

Referenties van en door cliënten zelf

Rob

21-07-2021

Na mijn ongeluk in 2016 is er lange tijd geen doorbraak geweest met de verzekeraar. Daarom heb ik in 2020 contact opgenomen met Susan. Ik heb daar geen spijt van. Ondanks de coronaperikelen en de uiterst complexe zaak en moeilijke financiële afwikkeling , heeft ze toch in een erg snel tempo orde op zaken kunnen stellen en een doorbraak kunnen bereiken. Susan is vriendelijk, direct , accuraat en doortastend. Enigste minpuntje vind ik dat ze veel praat. Dat zegt echter meer over mij dan over haar enthousiasme waarmee ze de zaak afwikkelt. Kortom ik ben erg tevreden en als afgestudeerd onderwijzer (lang geleden) zou ik zeggen ga zo door. Ik kan haar alleen maar van harte aanbevelen.

Klaudia Pniewska

19-07-2021

In 2018 was ik het slachtoffer van een bedrijfsongeval. Miss Susan zorgde voor mijn zaak. Sindsdien heeft ze er tot vorige week aan gewerkt. We kunnen die zaak eindelijk sluiten. Miss Susan heeft bijna 3 jaar zo hard voor me gewerkt. Waar ik ook om vroeg, ze maakte het waar. Zij is de reden dat ik terug naar de universiteit kon gaan en een diploma kon halen. Miss Susan, ik kan u garanderen dat ik deze keer niet terug zal gaan! Door deze jaren was ze niet alleen een juridische steun, maar ook een mentale steun. Ik had me geen betere advocaat kunnen wensen. Susan is gewoon de beste. ❤️

Annemarie Van marwijk

20-06-2021

1 september 2020 werd mijn moeder op de fiets aangereden door een automobilist. Ondanks het forse letsel was de tegenpartij niet genegen om op enige wijze behulpzaam te zijn. Dat gaf veel frustratie bij ons als kinderen. Sterker nog, hij was eigenlijk het "slachtoffer." Een bekende wees ons op Susan. Na overleg hebben we haar gebeld en is ze vrijblijvend bij ons thuis geweest. Door haar uitleg (van zaken waar je als leek geen weet van hebt) hebben we besloten Susan te laten onderzoeken of de onkosten eruit gehaald konden worden. We hebben zelf amper wat hoeven doen en Susan heeft naast de onkosten ook een vergoeding voor het letsel los gekregen. Het verzacht de pijn niet maar geeft wel een gevoel van genoegdoening. Nu is de zaak afgerond en we kunnen alleen maar zeggen dat we superblij zijn met Susan. Haar wilskracht, gevoel van recht willen doen en zeker haar vastberadenheid, maken haar een mooi mens maar ook uitstekende letselschadeadvocaat!

Luuk B

02-06-2021

Na een ongeval met letsel zit je niet te wachten op de juridische afhandelingen van de zaak. Je hebt op dat moment wel andere zaken aan je hoofd. Door Susan wordt je geheel ontzorgd dit door haar persoonlijke aandacht voor mij en de zaak. Nogmaals Thx.

Mimoun

31-05-2021

Waar zal ik beginnen? Ik zou een ieder Susan aanraden. Vanaf het eerste gesprek had ik vertrouwen in haar. Ze heeft mij gelijk uitgelegd dat het een complexe zaak is en waar ik rekening mee moet houden. Susan is een eerlijke en transparante advocate. Behalve dat ze zeer professioneel is, is ze ook empathisch op momenten dat het nodig is. Ondanks dat het een complexe zaak was, heeft ze me er goed doorheen geholpen. Ik ben haar tot de dag van vandaag dankbaar. Kortom, Susan is een topper in haar werk en als persoon! Ik wens haar heel veel succes en al het goeds met haar werk en in haar persoonlijke leven.

Ionut Crudu

27-05-2021

I was in a work accident that resulted in a serious injury in my left hand. I contacted Susan and she offered to personally come to my house. She listened to my story and advised me with patience and professionalism. The best part for me, as being a foreigner, was that she agreed that we speak English, as I could not understand the Dutch language. Communication was very smooth from the beginning, making me feel very comfortable and confident in the outcome. We kept in touch through email, and I was constantly being updated by Susan. More than that, she went a step further and recommended that I visit a certain doctor that specialized in my type of cases, so that I could investigate further my situation and analyze the long term effects. She even made the appointment for me, herself. For me, being a foreigner, that helped a lot, the only thing I had to do, was to show up. Actually the whole situation was very easy for me, it only meant responding to Susan's emails, she basically took care of everything. It felt like having a good friend taking care of me, not only a lawyer. Due to Susan's efforts, I got a substantial compensation for my injury, I could say more than I ever imagined I could get. I am able to be more optimistic about the future now. I feel very fortunate that I've met Susan, she made my life better. I recommend her business to anyone in need, I doubt you can find better. Thank you, Susan! You make people lives better! God bless you!

Hans Bruggeman

10-05-2021

Enkele weken geleden ben ik gebeten door een grote hond. Uit het niets Was een behoorlijke wond. Mensen om mij heen zeiden dat ik daar iets mee moest doen. En een kennis raade me aan. Contact op te nemen met Susan. Beste raad ever! Na telefonisch contact. Wat ik al als zeer prettig ervaarde..afspraak gemaakt Nou had ik een evaring in het verre verleden Met een advocaat. Maar deze ontmoeting leek daar in de verste verte niet op.. In de goede zin van het woord Ik werd vriendelijk ontvangen in wat ik vondt. Meer een sfeer volle huiskamer Was. Dan een advocaten kantoor. De spontane menselijker benadering van Susan..stelde me zeer op mn gemak. En gesprek verliep zeer aangenaam. Na duidelijk te hebben gemaakt hoe eea in z'n werk ging. Heeft Susan mijn zaak behartigd Tussen door mail contact over het verloop en ook telefonisch contact. Alles helder transparant én heel duidelijk. De zaak was met een paar weken rond en ik kan niks anders zeggen dat dit een super vriendelijke vak vrouw is Ik kan en zal Susan dan ook zeer zeker aanraden bij een ieder die van haar expertise gebruik wil of moet maken Ik werd gebeten door een rottweiler. En een pitbull nam het voor me op...zeg ik wel gekscherend maar het is wel zo . Super bedankt Susan !!

Monique Vollenberg

23-04-2021

Ik ben gebeten door een hond in de hand. De eigenaar erkende gelukkig meteen aansprakelijkheid en lichtte zijn verzekeraar in. In eerste instantie leek het met een sisser af te lopen. Echter, omdat er complicaties optraden ben ik via mijn financieel adviseur op het pad gezet van letselschade. Susan kende ik prive,, dus dat contact was snel gelegd. Zij heeft mij zeer goed bijgestaan, heeft de contacten gelegd met de verzekeraar van de tegenpartij en had goede suggesties voor de nabehandeling van de wond. Er kwamen kostenposten bij kijken waar ik totaal geen weet van had. Al met al is alles heel secuur en correct afgehandeld en daar ben ik haar erg dankbaar voor.

Sander van Boxtel

01-04-2021

Susan heeft reeds bij het eerste gesprek de uitvoering van haar vak en belangenbehartiging belangrijker gesteld dan de financien wat ik zeer prettig vond. Je weet als particulier de outcome nog niet in dit landje met overkill aan regelgeving. In mijn case werd van haar kant ook direct afspraken gemaakt zoals zij het kon inschatten. Susan kwam direct en heel zakelijk over wat ten goede kwam aan de snelle afwikkeling die zij bewerkstelligde. Haar kennis, expertise en netwerk geeft haar sterke ruggegraat tijdens de uitvoering. Ook bij mij met een goede afloop dankzij haar inzet. Heel tevreden!

Jon Hartjes

25-03-2021

Eind 2020 ben ik betrokken geraakt bij een verkeersongeval. Mijn verzekeraar heeft mij aangeraden om contact met Susan op te nemen voor de opgelopen letselschade. Nu, nog geen 4 maanden later, is deze zaak zo goed als afgerond. Susan heeft deze zaak op een prettige, snelle en professionele wijze opgelost, ondanks de vertraging die door de verzekeraar veroorzaakt is. Ik ben dik tevreden en zou Susan zeker aanraden! Beste Susan, nogmaals hartelijk dank voor je hulp!

Danny Geerling

23-03-2021

Boem is Ho moet mijn achterligger gedacht hebben op een regenachtige avond, na een voor mij erg drukke avonddienst op mijn werk.... Mijn auto total loss verklaard, en zelf in eerste instantie denken ach dit gaat wel... maar als alle adrenaline afzakt dan zegt je lijf "Ho" en daar zat ik de volgende dag bij mijn huisarts en later in het ziekenhuis voor een CT-scan nek/rug. Pijnstillers en wat fysio behandelingen verder en er een tijdje tussenuit te zijn geweest uiteindelijk gelukkig lekker terug in mijn normale werkzaamheden. Mijn tussenpersoon van de verzekering wees mij op Susan als letselschade advocaat. Direct contact opgenomen, en vanaf moment een voelde dit goed, duidelijk, benaderbaar en duidelijk in haar uitleg, heeft ze alle ellende rondom afhandeling schade mij uit handen genomen. Oog voor mijn persoonlijke situatie, mijn werk en alles waar jezelf niet aan denkt! Wat fijn en benaderbaar was het contact dit jaar dat ze voor mij mijn schade heeft afgehandeld. Aardig, professioneel en duidelijk in haar uitleg naar mij, zakelijk en doortastend in de communicatie met de verzekeraar van de tegenpartij. Wat fijn om deze hulp van haar te krijgen. Beste Susan, ik heb je al bij andere aangeraden, en hoop dat ze dat advies ten harte nemen, wat heb jij mij fijn , prettig en super professioneel geholpen. Mijn grote dank hiervoor!

Reinier Prinzen

21-03-2021

Nou daar sta je dan op een donderdag avond. Midden 2016 raakte ik betrokken bij een bedrijfsongeval. Na 2 jaar aan het lijntje gehouden te zijn, door een niet nader te noemen advocaat. Heeft Susan mijn zaak overgenomen. Susan heeft met veel expertise en zorg mijn zaak naar een goed einde gebracht. Een betere advocaat kun je je niet wensen. Na dat alles gelukkig achter de rug was, dacht ik mooi ik kan weer door met leven. Maar dat mocht helaas niet zo zijn, op een koude donderdag avond, reed ik weg bij de fysio. En werd ik aangereden door een auto. Door dat ik chronische pijn patiënt ben, begon het hele feest opnieuw. Gelukkig stond Susan meteen voor me klaar, met wat ongeloof dat dit daadwerkelijk was gebeurd. Is Susan meteen aan het werk gegaan. Ze heeft alles tot in de puntjes geregeld, voorschotten, extra therapie enz. Nu heb ik vandaag de laatste handtekening gezet, de zaak is afgerond. Ik kan alleen maar zeggen, als je een warme daadkrachtige en goede advocaat zoekt, dan hoef je niet verder te zoeken.

1 2 3 
...
6 7 Volgende

Uw beoordeling geven

 

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Naar het contactformulier

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Ja, ik wil meer informatie!

Over Du Plessis letselschade advocatuur

Mijn naam is Susan du Plessis. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek.

Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1997 en de advocatenopleiding heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Ik sta naast u met raad en daad en vind het belangrijk goed te luisteren naar uw wensen en behoeften in het schaderegelingstraject. Ik zal en kan u veel uit handen nemen zodat u kunt werken aan uw herstel. In uw schadezaak zijn betrokkenheid, laagdrempeligheid, transparantie, vasthoudendheid, kennis en creativiteit kernwoorden. Uw belang staat altijd voorop.

Ik kom graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Onder de button contact vindt u mijn gegevens.

Du Plessis Letselschade Advocatuur B.V. is de handelsnaam van Du Plessis Letselschade Advocatuur welke vennootschap in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem is ingeschreven onder nummer 69344515.