×

Referenties van en door cliënten zelf

Theo Belt

12-02-2020

2 jaar na het ongeval heeft Susan dankzij haar netwerk en kunde voor mij een prima regeling weten te treffen met de verzekeraar. Het contact met haar is uitstekend geweest. Het gaat verder dan alleen maar zakelijk, zij toont ook betrokkenheid. Ik ben heel blij dat ik haar gevonden heb en mocht U ooit een letseladvocaat nodig hebben, dan kan ik haar zeer aanbevelen.

Hanny Huntink

10-02-2020

September 2018 een vreselijk auto ongeluk gehad ! Dan krijg je ook meteen, met allerlei regels te maken , waar ik gelukkig, maar totaal geen ervaring mee had . Susan heeft mij daar geweldig mee geholpen , ze is echt een toppertje een echte aanrader, mocht je haar ooit nodig hebben, Susan bedankt

Nicky Peters

08-02-2020

in april 2017 betrokken geraakt bij een auto-ongeval en net zoals zovelen niet wetende wat er allemaal voorn regels zijn in de letselschade. ben ik dan ook erg blij dat ik tijdens het zoeken naar een nieuwe auto erop werd gewezen dat ik bij Susan moest zijn voor de juiste hulp. en die hulp heeft ze me zeker gegeven. ze helpt haar cliënte op de juiste manier neemt de tijd voor je en luistert naar je verhaal, adviseert je op de juiste manier. door de contacten die ze heeft wordt je op alle vlakken juist geholpen. ik ben blij dat ik het na 3 jaar kan afsluiten. en dank Susan voor al haar hulp . ik zou haar dan ook zeker aanraden bij iedereen die een ongeval heeft gehad.

Tineke

06-02-2020

In okt 2018 heb ik een ongeluk gehad met de fiets, een chauffeur van een busje gooide het portier open net toen ik er langs reed. Ik heb een week in het ziekenhuis gelegen en gelukkig is alles goed gekomen. Ik kreeg via aegon het nr van Susan. Ze heeft heel goed geholpen en ik heb schadevergoeding en letselschade gehad. Ik vond Susan heel aardig en betrokken. Ik zou haar iedereen aanraden.

Theo van den berg

18-01-2020

Juni 2016 heb ik een ernstig auto-ongeluk gehad, na ontslagen te zijn uit het ziekenhuis, kreeg ik van de politie de tip om een advocaat te nemen. Omdat er heel veel op je pad komt waar je zelf geen weet van hebt. Ik kreeg een tip dat ik contact op moest nemen met Susan, Ja en inderdaad was dat een gouden tip. Susan ging voor mij aan de slag en ik kon gaan werken aan mij herstel. Doordat Susan de juiste contact personen kent heb ik sinds oktober 2019 weer werk als taxichauffeur schoolkinderen rijden. De opleiding hier voor heb ik te danken aan Susan en Wibbens loopbaanbegeleiding. Ik ben Susan dan ook erg dankbaar voor de steun en begeleiding van de afgelopen drie en half jaar TOP.

Lisette Egberts

15-01-2020

Op 22 maart 2016 was ik betrokken bij een auto-ongeluk.

Drie jaar later zou de “zaak” eindelijk afgesloten worden middels een vaststellingsovereenkomst, maar wij hadden op bepaalde fronten onze vraagtekens.

Aangezien ons niemand hierin kon helpen, hebben wij (na een artikel in de krant gelezen te hebben) contact opgenomen met Susan. Dit bleek een hele goede beslissing.

Nu, een jaar later, is de zaak werkelijk afgerond en dankzij de inzet en vastberadenheid van Susan zijn wij er financieel veel beter uitgekomen.

Behalve zeer kundig is Susan een gevoelsmens, is ze er echt voor je, werkt ze snel, laat ze weten waar ze mee bezig is en heeft ze alle tijd voor je.

Mocht het in de toekomst ooit nog noodzakelijk zijn dan twijfel ik er geen seconde aan om Susan weer in te schakelen.

Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

  

Susan, namens Patrick en mij, bedankt voor je hulp en inzet.

aloys

09-01-2020

je heb goed geholpen dank je voor als wat je voor mij heb gedaan..

Annoniem.

11-12-2019

Onderweg naar huis stond ik in een file en werd van achter aangereden met een harde snelheid. Dit leverde pijn en ongemak op. Mevr du plessis heeft mijn bijgestaan om dit zo goed mogelijk af te ronden, met de verzekeraar en mogelijk andere optie's te bekijken hoe ik de pijn kon verminderen. Ze is een meegaand persoon en denk actief mee met haar clienten. Ik voelde me op me gemak bij haar en had het gevoel dat ze mij begreep. Ik zal ieder haar aanraden aangezien ze mij zo goed heeft bijestaan.

Linda Menting

04-12-2019

Susan heeft me 5 jaar lang bijgestaan in mijn letselschade zaak. In tegenstelling tot andere kantoren is Susan een open, warm en betrokken mens waarbij ik me erg gehoord en gezien heb gevoeld. Susan heeft me op een erg fijne manier weten te begeleiden door dit traject heen en met vragen kon ik altijd bij haar terecht. Ze heeft voor me klaar gestaan met goede adviezen en wist me alles uit te leggen op een manier die voor mij te begrijpen was. Samen met Susan heb ik mijn zaak af kunnen sluiten op een manier waarover ik meer dan tevreden ben. Ik kan deze top advocaat aan iedereen aanraden!

Reinier Prinzen

18-11-2019

Eindelijk we zijn klaar. Een jaar geleden heet Susan mijn zaak overgenomen, van een niet nader te noemen advocaat. Vanaf dag een heeft Susan boven op de zaak gezeten, daar waar de niet nader te noemen advocaat 2 jaar over heeft gedaan, Dat heeft zei in 1 jaar tijd tot een tevreden einde weten te brengen. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen, als je een daad krachtige warme en betrokken advocaat zoekt, dan kun je gerust met Susan in zee gaan. Het communiceren met haar verloopt erg soepel, en makkelijk, en ze houd je van alles op de hoogte. Ik wou dat ik haar 3 jaar eerder had gevonden dit had mij veel pijn en moeite kunnen besparen. Susan bedankt voor alles je bent werkelijk een Top wijf.

Hans Dik

27-10-2019

Twee jaar geleden heb ik bij een ongeluk met de motor letsel opgelopen aan mijn schouder. Dit letsel heeft gevolgen voor de toekomst van mijn bedrijf. Ik werk als zelfstandige in de bouw en heb zwaar lichamelijk werk. Een geluk bij een ongeluk was dat ik verzekerd was voor letselschade maar ik wist niet hoe ik hier gebruik van kon maken omdat ik daar niet in thuis was. Via via ben ik in contact gekomen met Susan en zij heeft mij echt geweldig geholpen! Dankzij haar heb ik een bedrag uitgekeerd gekregen waarmee ik een stuk zekerheid heb om mijn bedrijf te kunnen voortzetten door mensen op te leiden en in te zetten zodat ik zelf minder zwaar werk hoef te doen. Dit was zonder haar niet gelukt! Susan heeft het maximale eruit weten te halen, ze gaat door tot ze heeft bereikt wat ze wil. Daarnaast is ze een heel prettig persoon in de omgang en communiceert over alles. Ze geeft je het gevoel dat je alles kunt vragen, ze weet echt precies waar ze mee bezig is en kent ook de juiste personen om in te schakelen waar nodig. Ik zou haar bij iedereen aanbevelen,echt top!

Yvonne Hagens

23-09-2019

Na een ongeval met letselschade,weet je eerst niet, wat je moet doen,eerst rechtbijstand ingeschakeld,maar daar ben je een nummer en alles gaat telefonisch,zonder duidelijk Toen kwamen we via via in contact met Susan,die gewoon bij je thuis kwam .Alles goed en duidelijk doorgenomen met alle tijd van Susan, Susan heeft ons ,uitstekend begeleid ,zowel telefonisch als thuisbezoek Ik kijk met genoegen terug ondanks mijn letsel.Susan gaf ons vertrouwen ,en haar inzet was uitstekend Alle lof voor Susan

W. Hazenbrink

17-09-2019

Na een ongeval met letselschade werden wij doorverwezen naar advocatuur Du Plessis.

Nog nooit bij een advocaat geweest, maar wat een hartelijkheid en menselijkheid !

Het werd ons allemaal in begrijpelijke tekst uitgelegd ,wij dachten nog moet deze vriendelijke vrouw onze belangen behartigen ?

Nou deze klantvriendelijke en behulpzame vrouw gaat zeer doortastend en strijdvaardig je belangen behartigen en lukt het niet linksom dan maar rechtsom tot  een fatsoenlijke afhandeling van je zaak. Hierbij word je ook geregeld van de stand van zaken op de hoogte gehouden ! Kortom een advocatuur die wij zéér aanbevelen !

Martijn

26-07-2019

ben zeer goed bijgestaan door Susan goede uitleg van alle stappen. communicatie ook zeer fijn en als prettig ervaren. zeer tevreden geweest over de gang van zaken. Bedankt Susan voor alle hulp

Daan

22-07-2019

Ik kwam bij Susan terecht na een ongeval. Ik had geen idee waar ik moest beginnen maar met de hulp en fijne uitleg van Susan werd alles snel duidelijk. Ik ben uitstekend geholpen op alle vlakken, ook kon ik haar altijd bellen of mailen voor uitleg. Bedankt voor de goeie hulp daar waar ik er zelf weinig van begreep.

Linda Arens

18-07-2019

Ben erg tevreden goede inzet fijne begeleiding ze gaf me altijd een goed advies ben erg blij met haar ik raad suzan echt aan als je in een situatie zit waar ik in heb verkeerd nogmaals suzan is een topper bedankt

Corrie van Hoven

15-07-2019

Ik ben Corrie van Hoven. Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken. Zonder de inbreng van Susan was het vast anders gelopen. Ook hier heb ik weer van geleerd. Dank voor al je inzet.

Frank Welling

20-06-2019

Na een bedrijfsongeval in 2014 ben ik door de werkgever van het kastje naar de muur gestuurd. Totdat ik op een gegeven moment bij Susan terecht ben gekomen, die mijn zaak heeft opgepakt. Ondanks dat ze mij van te voren heeft gewaarschuwd dat dit een lastige zaak is, heeft Susan zich er in vastgebeten. En nu 5 jaar later, is de zaak afgerond en heb ik geen seconde spijt dat ik bij Susan terecht ben gekomen. In deze periode heeft Susan veelvuldig contact gehad met verschillende partijen om alles in goede banen te leiden voor mij. Ondanks dat het niet altijd direct met de zaak te doen had. Ze heeft mij geweldig goed bijgestaan in woord en daad. Susan Bedankt.

michel elshof

19-05-2019

Op 29 Januari 2015 word mijn vrouw frontaal aangereden waarbij zij letsel aan haar hand, gezicht en benen heeft. De dader laat haar liggen en gaat er vandoor. Via internet kom ik in contact met Susan die aangeeft om langs te komen en te kijken wat de opties zijn. Ik kan hier het hele verhaal van de strijd die wij de laatste 4,5 jaar hebben moeten voeren vetellen maar dan word het een heel lang stuk. Het belangrijkste is dat Susan voor ons tot het uiterste is gegaan om te zorgen dat deze zaak positief werd afgerond en wat ook is gelukt. Wij zullen haar zeker bij iedereen aanraden. Susan bedankt voor alles.

Merja Schroëder

03-05-2019

Ik heb in september 2013 een auto-ongeluk gehad. Ik kreeg toen direct rechtsbijstand via mijn verzekeraar. Wat mij niet lekker zat was dat al mijn lichamelijke klachten en de impact van het ongeval gebagatelliseerd werden. Ze drongen erg aan op een schikking. Na een gesprek met een goede kennis heb ik toch maar besloten om eens met een letselschade advocaat te gaan praten. Ik kwam in contact met Susan du Plesis. Meteen in het eerste gesprek had ik een goed gevoel bij haar. Ze is vertrokken en ik mocht erover nadenken of ik de zaak door haar zou laten behandelen. Ik had meteen een heel goed gevoel en ook mijn partner had een goed gevoel dus het besluit was snel genomen. Susan zou ons bijstaan in de strijd tegen de verzekeraar. Susan is een direct, eerlijk, empatisch persoon met veel kennis en geduld. Susan heeft een lange adem en doet er alles aan om de zaak op de best mogelijke manier af te handelen. In gesprekken met de tegenpartij merkte ik duidelijk haar vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Ze laat zich de kaas niet van het brood eten en wist telkens de tegenpartij te overtuigen en aan het werk te zetten. In maart 2019 is de zaak geschikt. Dit was mijn eigen keuze en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Susan is erg duidelijk geweest en heeft me alle voor en nadelen van een schikking voorgelegd.

Anoniem

16-04-2019

In 2015 ben ik in contact gekomen met Susan du Plessis, nadat ze mijn zaak heeft overgenomen van de rechtsbijstandverzekering. Bij de rechtsbijstandverzekering zat de zaak muurvast. Ik voelde me hier geen individu, maar één van de vele nummertjes. Vanaf het eerste gesprek met Susan kreeg ik een heel vertrouwd gevoel. Susan is naast vakkundig sterk onderlegd ook menselijk. De zaak kwam, hoe moeilijk het ook was, weer in beweging. Tijdens het eerste gesprek met Susan vertelde ze dat ze een hele lange adem had en dit is ook wel gebleken. In de loop der jaren heb ik vele momenten gekend dat ik wilde stoppen met de zaak. Ik kon het niet meer opbrengen om te vechten, me steeds weer te moeten verantwoorden bij de vervelende tegenpartij, terwijl ik al moeite genoeg had om überhaupt normaal te blijven functioneren. Iedere keer dat ik in een dip zat, trok Susan mij er weer uit. Haar lange adem hield mij op de been. Susan zorgt ervoor dat de tegenpartij niet te ver gaat. Proberen ze dit wel, gaat ze ervoor liggen. Inmiddels heel wat jaren, vele gesprekken en onderzoeken verder is er een einde gekomen aan de strijd. Een strijd die ik zonder Du Plessis letselschade in 2015 al had verloren. Ik wil Susan bij iedereen aanbevelen! Ieder letselschade slachtoffer verdiend een advocaat als Susan du Plessis. Kort samengevat: Bij Du Plessis letselschade ben je aan het goede adres wanneer je zoekt naar een vakkundige, menselijke en eerlijke advocate die altijd haar afspraken nakomt en vecht voor haar cliënten. Susan, enorm bedankt voor alles!

Carolien

16-04-2019

Het voelde direct vanaf het begin vertrouwd om mijn zaak aan Susan over te geven. Over elke stap in het proces werd overlegd,  waardoor het toch een traject van ons samen werd, waarin ik een eigen inbreng had en ook zelf keuzes kon maken. Als ik iets niet goed had begrepen of niet had onthouden, wilde Susan het altijd nog eens rustig uitleggen. Heel prettig. Hoewel er een periode is geweest waarin het traject wat leek te stagneren, heb ik Susan over het algemeen juist als heel doortastend en vasthoudend ervaren en uiteindelijk ook creatief. Ze probeerde altijd een duidelijk beeld te schetsen van wat ik kon verwachten voor wat betreft het proces, de tijdsduur en het resultaat. We hebben mijn zaak uiteindelijk geregeld via mediation met een voor alle partijen bevredigend resultaat en ook daarbij heeft Susan een belangrijke rol gespeeld.

Naast haar deskundigheid is ze ook als persoon heel plezierig, inlevend, toegankelijk. Daarmee is ze voor mij een belangrijke steun geweest in een moeilijke tijd. Ik kan haar dan ook met volle overtuiging aanbevelen. 

Rita van Huet

15-03-2019

Twee jaar lang heb ik mij in mijn zaak bij laten staan door een letselschadebureau en steeds meer kreeg ik het gevoel dat ze niet mijn belangen, maar die van de tegenpartij behartigden.

Er werd mij steeds verteld dat ik geen enkele kans maakte in deze zaak daar ik al meerdere gezondheidsproblemen had voor mij het ongeval overkwam. Ik kwam in de zomer van 2018 een artikel van Susan tegen in de krant wat mij zeer aansprak, maar om over te stappen naar haar leek mij opnieuw een hoop gedoe waar ik niet op zat te wachten.

December 2018 kwam mijn letselschadebureau met een eindvoorstel, om daarna de zaak maar te beëindigen, ze vermelden er nog even bij dat ik beter snel kon reageren, hiermee zou ik mijn kansen vergroten. Dit voelde voor mij zo ontzettend raar en ongeloofwaardig dat ik hiermee niet akkoord kon gaan. Ik heb het artikel over Susan weer opgezocht en heb haar gebeld. Vanaf ons eerste telefoongesprek ging er een wereld voor mij open, wat een verschil in manier van werken en wat een begrip voor mijn situatie. Ik hoefde nergens zelf meer achteraan, ze hield mij van ieder contact die ze had met de tegenpartij op de hoogte en het tempo waarin dit allemaal gebeurde was overweldigend.

Ik ben dan ook zo ontzettend blij dat ik de overstap naar Susan heb gemaakt, zij heeft alles geregeld ik hoefde zelf niets te doen en uiteindelijk heeft zij een eindvoorstel gedaan aan de tegenpartij die vele malen beter was en waar ik mij voor de volle honderd procent in kan vinden. Dus ik kan niet anders zeggen dan, heb je iemand nodig die je bijstaat in een letselschadezaak, of twijfel je over het letselschadebureau die je zaak behartigt neem dan contact op met Susan.

Rita van Huet

Almira Mija Gerzic Sabirovic

31-01-2019

Lieve mensen, 
Wat heb ik in alle opzichten goed steun van Susan gehad. Als je op zoek bent naar een top advocaat ,die jou ook nog door hele zware momenten heen sleept , omdat je zelf niet meer kunt dan ben je op een juiste adres. Susan zorgde voor mij ten alle tijden. Altijd bereid om alles duidelijk uit te leggen en in je belang te handelen. Heel vakkundig , veel kennis maar ook een enorme empathie , super fijn! Ik zou veel langer willen door gaan met allerlei complimenten (want dat is terecht) maar ik heb geen worden voor hoe blij ik met Susan als mijn advocaat ben. Twijfel echt niet! Aan Susan heb je echt een goede advocaat, een top advocaat! 
Een grote dank Susan, namens mij en mijn familie . Je stond echt naast me!!

Lieve groeten

Uw beoordeling geven

 

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Naar het contactformulier

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Ja, ik wil meer informatie!

Over Du Plessis letselschade advocatuur

Mijn naam is Susan du Plessis. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek.

Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1997 en de advocatenopleiding heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Ik sta naast u met raad en daad en vind het belangrijk goed te luisteren naar uw wensen en behoeften in het schaderegelingstraject. Ik zal en kan u veel uit handen nemen zodat u kunt werken aan uw herstel. In uw schadezaak zijn betrokkenheid, laagdrempeligheid, transparantie, vasthoudendheid, kennis en creativiteit kernwoorden. Uw belang staat altijd voorop.

Ik kom graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Onder de button contact vindt u mijn gegevens.

Du Plessis Letselschade Advocatuur B.V. is de handelsnaam van Du Plessis Letselschade Advocatuur welke vennootschap in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem is ingeschreven onder nummer 69344515.