×

Du Plessis letselschade advocatuur

Referenties van en door cliënten zelf

Sander van Boxtel

01-04-2021

Susan heeft reeds bij het eerste gesprek de uitvoering van haar vak en belangenbehartiging belangrijker gesteld dan de financien wat ik zeer prettig vond. Je weet als particulier de outcome nog niet in dit landje met overkill aan regelgeving. In mijn case werd van haar kant ook direct afspraken gemaakt zoals zij het kon inschatten. Susan kwam direct en heel zakelijk over wat ten goede kwam aan de snelle afwikkeling die zij bewerkstelligde. Haar kennis, expertise en netwerk geeft haar sterke ruggegraat tijdens de uitvoering. Ook bij mij met een goede afloop dankzij haar inzet. Heel tevreden!

Jon Hartjes

25-03-2021

Eind 2020 ben ik betrokken geraakt bij een verkeersongeval. Mijn verzekeraar heeft mij aangeraden om contact met Susan op te nemen voor de opgelopen letselschade. Nu, nog geen 4 maanden later, is deze zaak zo goed als afgerond. Susan heeft deze zaak op een prettige, snelle en professionele wijze opgelost, ondanks de vertraging die door de verzekeraar veroorzaakt is. Ik ben dik tevreden en zou Susan zeker aanraden! Beste Susan, nogmaals hartelijk dank voor je hulp!

Danny Geerling

23-03-2021

Boem is Ho moet mijn achterligger gedacht hebben op een regenachtige avond, na een voor mij erg drukke avonddienst op mijn werk.... Mijn auto total loss verklaard, en zelf in eerste instantie denken ach dit gaat wel... maar als alle adrenaline afzakt dan zegt je lijf "Ho" en daar zat ik de volgende dag bij mijn huisarts en later in het ziekenhuis voor een CT-scan nek/rug. Pijnstillers en wat fysio behandelingen verder en er een tijdje tussenuit te zijn geweest uiteindelijk gelukkig lekker terug in mijn normale werkzaamheden. Mijn tussenpersoon van de verzekering wees mij op Susan als letselschade advocaat. Direct contact opgenomen, en vanaf moment een voelde dit goed, duidelijk, benaderbaar en duidelijk in haar uitleg, heeft ze alle ellende rondom afhandeling schade mij uit handen genomen. Oog voor mijn persoonlijke situatie, mijn werk en alles waar jezelf niet aan denkt! Wat fijn en benaderbaar was het contact dit jaar dat ze voor mij mijn schade heeft afgehandeld. Aardig, professioneel en duidelijk in haar uitleg naar mij, zakelijk en doortastend in de communicatie met de verzekeraar van de tegenpartij. Wat fijn om deze hulp van haar te krijgen. Beste Susan, ik heb je al bij andere aangeraden, en hoop dat ze dat advies ten harte nemen, wat heb jij mij fijn , prettig en super professioneel geholpen. Mijn grote dank hiervoor!

Reinier Prinzen

21-03-2021

Nou daar sta je dan op een donderdag avond. Midden 2016 raakte ik betrokken bij een bedrijfsongeval. Na 2 jaar aan het lijntje gehouden te zijn, door een niet nader te noemen advocaat. Heeft Susan mijn zaak overgenomen. Susan heeft met veel expertise en zorg mijn zaak naar een goed einde gebracht. Een betere advocaat kun je je niet wensen. Na dat alles gelukkig achter de rug was, dacht ik mooi ik kan weer door met leven. Maar dat mocht helaas niet zo zijn, op een koude donderdag avond, reed ik weg bij de fysio. En werd ik aangereden door een auto. Door dat ik chronische pijn patiënt ben, begon het hele feest opnieuw. Gelukkig stond Susan meteen voor me klaar, met wat ongeloof dat dit daadwerkelijk was gebeurd. Is Susan meteen aan het werk gegaan. Ze heeft alles tot in de puntjes geregeld, voorschotten, extra therapie enz. Nu heb ik vandaag de laatste handtekening gezet, de zaak is afgerond. Ik kan alleen maar zeggen, als je een warme daadkrachtige en goede advocaat zoekt, dan hoef je niet verder te zoeken.

Judith Mulder

20-03-2021

Via via ben ik in contact gebracht met Susan. Wat schetste mijn verbazing, we bleken elkaar al ergens van te kennen. (Dochters en hockey) Ons eerste gesprek was al zo liefdevol, informatief en verduidelijkend. Ze beloofd alleen dat wat ze waar kan maken en ze laat je echt voelen dat je er toe doet. Je niet zomaar een nummer bent. Ze geeft om haar klanten, ze vecht voor je "tot aan de hemel en terug" Lieve susan, ik ben zo blij dat jij mij bijstaat want dat doe je met je hele persoonlijkheid. We zijn er nog niet maar alleen nu al zo blij met jou. Thanks for being there! En ik gun iedereen een Susan, Liefs Judith

Gerda Aalbers

12-03-2021

Susan heeft echt voor mij gestreden en zonder haar was ik er niet uit gekomen. Zij heeft mij bijgestaan in een zaak die 5 jaar heeft geduurd. Ik ben haar ontzettend dankbaar en ik zou haar ook zeker aanbevelen. Dank je wel Susan!

Femke

07-03-2021

ik ben erg goed bijgestaan door Susan. Susan is een open en eerlijk persoon die veel kennis heeft en zich voor 200% inzet. Ik zou susan zeker aanbevelen!

Carla Wittebol

23-02-2021

Helaas kan ik slechts 5 sterren geven terwijl deze letsel advocate er minstens 10 verdiend. Ik heb Susan ervaren als 100% betrouwbaar, 100% vakvrouw, 100% eerlijk, 100% transparant en een (lieve) pitbull. Mijn ervaring is dat ze er alles aan doet om recht te doen namens en voor haar client. Ze is realistisch in haar verwachtingen en desgewenst neemt ze tijd om even bij te praten. Ze geeft aan dat processen soms tijd kosten en dat geduld een schone zaak is. Mijn zaak begon eind 2019 en stopt nu met een geweldig resultaat. Susan, ik hoop je nooit meer nodig te hebben maar mocht het onverhoopt toch zo zijn dan weet ik je weer te vinden! Ik ben zo blij dat ik je heb ontmoet! Hartelijke groeten, Carla

Nathalie van der Linde

16-02-2021

Een advocaat uit duizenden. Een erg ingewikkelde zaak kan zij door haar vastberadenheid en doorzettingsvermogen tot een goed einde brengen. Ze houd je goed op de hoogte en staat echt haar mannetje voor jou als cliënt, haar empatisch vermogen werkt zeker in haar voordeel. Ik ben enorm dankbaar dat Susan mij bijgestaan heeft in een erg ingewikkelde zaak die naar volle tevredenheid is afgewikkeld. Voor mij ben je enorm waardevol geweest en dat zul jij voor nog velen meer kunnen betekenen. Dank je wel Susan. Veel liefs, Nathalie van der Linde

Mirjam de Kramer

15-02-2021

Wij zijn zéér te spreken over Susan. Ze is een echte vakvrouw, zakelijk en doortastend, maar ook heel vriendelijk en prettig in de omgang. Wij kunnen iedereen aanraden om bij lestelschade Susan in de arm te nemen. Susan, nogmaals dank voor je goede zorgen!

Ilmatar Mansveld

11-02-2021

Via een collega kreeg ik de naam van Susan door. Enorm spannend vond ik dat...een letselschade advocaat....dat kende ik alleen uit films, series en de krant. Susan stelde me enorm op mijn gemak en hoewel deze zaak nieuw was voor haar heeft ze zich er in vast gebeten, heeft ze onderzoek gedaan, jurisprudentie gelezen en zo wist ze mijn belangen enrom goed en professioneel te behartigen, Susan, ik ben je enorm dankbaar dat je het hebt aangedurft en je mij met raad en daad hebt bijgestaan!

Fons-Bosch

21-01-2021

Fons wij kunnen Susan aanbevelen wat een vakvrouw kent alle in en outs die je tegen komt bij letselschade. ze weet de juiste weg te vinden , wij weten niet wat er allemaal bij komt kijken na een zwaar auto ongeluk !!! wij raden iedereen aan neem een letseladvocaat voor de juiste weg te vinden. Susan hartelijk dank voor alles.

Vorige 1 2 3 4 5 
...
8 9 Volgende

Uw beoordeling geven

 

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Naar het contactformulier

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Ja, ik wil meer informatie!

Over Du Plessis letselschade advocatuur

Mijn naam is Susan du Plessis. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek.

Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1997 en de advocatenopleiding heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Ik sta naast u met raad en daad en vind het belangrijk goed te luisteren naar uw wensen en behoeften in het schaderegelingstraject. Ik zal en kan u veel uit handen nemen zodat u kunt werken aan uw herstel. In uw schadezaak zijn betrokkenheid, laagdrempeligheid, transparantie, vasthoudendheid, kennis en creativiteit kernwoorden. Uw belang staat altijd voorop.

Ik kom graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Onder de button contact vindt u mijn gegevens.

Du Plessis Letselschade Advocatuur B.V. is de handelsnaam van Du Plessis Letselschade Advocatuur welke vennootschap in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem is ingeschreven onder nummer 69344515.