×

Du Plessis letselschade advocatuur

Referenties van en door cliënten zelf

Richard Nap

25-04-2023

6 mei vorig jaar een motor ongeluk gehad , auto reed mij aan, Susan heeft mij super goed geholpen, en ik kan haar iedereen aanbevelen. ze is niet alleen goed in haar vak maar ook nog eens super vriendelijk , een topper !

Sander

18-04-2023

In september 2022 op de fiets aangereden door een auto. Via tussenpersoon gewezen op het nut van een letselschadeadvocaat. Zij hebben Susan in deze aangeraden. Hiermee ben ik erg geholpen. Susan werkt vlot, komt afspraken na, is kundig en communiceert drempelloos.

George Lammers

08-04-2023

Ik heb een zeer goede ervaring met Susan. Ik kan haar echt aanbevelen. Heb een auto ongeluk gehad. Was van achteren aangereden en Susan heeft mij echt enorm goed geholpen.

Michael

04-04-2023

Geweldige advocaat! Helaas heb ik een auto ongeluk gehad hierbij hadden wij in eerste instantie een andere advocaat in handen hadden genomen. Daar kwamen wij na een tijdje helaas niet mee veder aangezien er bijna geen contact was en we soms weken moesten wachten tot we eindelijk terug gebeld werden. Een kennis van ons adviseerde ons om over te stappen naar Susan en vanaf het eerste moment werden wij super fijn geholpen en konden we voor ons gevoel weer ademhalen en veder gaan met de zaak! Susan pakte onze stress volledig uithanden en heeft ons geweldige opgevangen met haar vakkundigheid! Wat een vak vrouw ben jij susan!! Nogmaals hartelijk bedankt! Ik zou jou aan iedereen aanbevelen!

Mariëtte Noordhuis

03-04-2023

Ik ben geholpen door Deborah Kempers. Van september 21 tot maart 23. Ze heeft mij goed geholpen en ben zeer tevreden. Dank u wel

Rabia

29-03-2023

Ik heb een verkeersongeval meegemaakt waarbij ik geen raad meer wist over mijn zaak. Ik hoorde Susan’s haar naam via een vriendin. Zo doende contact opgenomen. Ze was meteen eerlijk en duidelijk! Dit vond ik heel fijn. Een vrouw dat passie heeft voor haar werk! Allemaal goed gekomen door de fijne hulp van Susan🌸.

Renjaan

17-03-2023

Na een verkeersongeval waarbij wij als gezin in betrokken zijn geraakt, zijn we op aanraden van een bekende terechtgekomen bij Susan. De manier waarop Susan werkt is zeer transparant en toegankelijk, ze is altijd te bereiken voor vragen. Haar werkwijze hebben wij als zeer prettig ervaren. Kortom, Susan is een persoon waarop je kan rekenen vanaf de dag dat ze je bijstaat, dit zagen we al direct toen we kennis maakten. Bedankt voor alles!

Kristel Jansen

06-03-2023

Ik ben heel erg tevreden over de manier waarop Susan mij heeft bijgestaan. Ze beschikt over veel kennis en ze luistert goed, waardoor je je gehoord voelt. De communicatie was erg prettig en duidelijk. Met haar deskundigheid heeft ze mijn zaak tot een goed einde kunnen brengen. Susan, bedankt voor je hulp!

Hira

27-02-2023

Ik ben door Deborah Kempers geholpen van 2022 tot 2023. De communicatie tussen ons was altijd goed netzo als de uitleg. En als ik nog meer vragen had, was ze altijd bereikbaar. Heb me echt gehoord gevoeld, een hele fijne en aardige mens. Al met al een zeer goede samenwerking gehad en een fijne ervaring. Bedankt daarvoor!

S. W.

12-02-2023

Zeer tevreden over de juridische hulp van Susan. Van het eerste contact tot aan de definitieve afhandeling was ze vriendelijk en direct. Ze heeft verstand van zaken. Ze communiceert duidelijk over de te nemen stappen en mogelijkheden. Ze legt alles helder uit. De hele afhandeling was naar wens en heeft geleid tot een goede schadevergoeding.

Luuk Berendsen

04-02-2023

Ik ben ontzettend fijn en goed bijgestaan door Susan en kan haar absoluut aanraden aan iedereen die een letselschadeadvocaat nodig heeft. Ik heb Susan leren kennen als een vriendelijke, betrouwbare en empathische vrouw. Het contact met Susan was heel laagdrempelig, wat ik persoonlijk als heel prettig heb ervaren. Bovendien is Susan oprecht en direct, ze verschaft direct duidelijkheid en draait er niet omheen, waardoor je weet waar je aan toe bent. Met haar vakkundig- en deskundigheid heeft ze mijn zaak, ondanks het gebrek aan perspectief en de complexiteit ervan, weten te volbrengen met een heel goed en voldaan einde. Dankzij de hulp van Susan kan ik nu verder met mijn leven en alle ellende achter me laten, waarvoor ik haar enorm een eeuwig dankbaar ben.

Richard Koster

29-01-2023

Ik ben met Sussan in contact gekomen na een verkeersongeval en nadat mijn tussenpersoon van mijn verzekering belde dat er op korte termijn een letsel advocate met mij contact zou opnemen. Sussan is duidelijk en heeft zeer goede kennis hoe een dergelijke zaak opgepakt en geregelt moet worden.. ik kan iedereen die een letsel advocate nodig denkt te hebben neem contact met haar op en het wordt allemaal geregeld.

Vorige 1 2 3 4 5 
...
15 16 Volgende

Uw beoordeling geven

 

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Naar het contactformulier

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Ja, ik wil meer informatie!

Over Du Plessis letselschade advocatuur

Mijn naam is Susan du Plessis. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek.

Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1997 en de advocatenopleiding heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Ik sta naast u met raad en daad en vind het belangrijk goed te luisteren naar uw wensen en behoeften in het schaderegelingstraject. Ik zal en kan u veel uit handen nemen zodat u kunt werken aan uw herstel. In uw schadezaak zijn betrokkenheid, laagdrempeligheid, transparantie, vasthoudendheid, kennis en creativiteit kernwoorden. Uw belang staat altijd voorop.

Ik kom graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Onder de button contact vindt u mijn gegevens.

Du Plessis Letselschade Advocatuur B.V. is de handelsnaam van Du Plessis Letselschade Advocatuur welke vennootschap in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem is ingeschreven onder nummer 69344515.