×

Du Plessis letselschade advocatuur

Referenties van en door cliënten zelf

Loes

23-08-2023

Na mijn ongeluk wist ik eerst niet waar ik het zoeken moest. Via via zijn we geïnformeerd over Susan. Wij zijn in contact gekomen met haar en vanaf het eerste moment voelde het heel fijn. De kennis die Susan heeft maar ook haar sociale kant was heel fijn. Ze stelde mij op mijn gemak, maakte tevens een fijn praatje en het voelde allemaal heel prettig. Wat een lieve vrouw. Ik heb meer aan haar woorden gehad dan alleen de informatie over mijn ongeluk. Susan heeft zich ingezet voor mij en mij op de hoogte gehouden. Echt top! Ik ben blij en dankbaar voor het resultaat. Heel erg bedankt Susan.

Anoniem

16-08-2023

Naast dat Susan hartstikke goed is in haar werk, heeft ze ook een hart van goud. Vanaf het eerste contact wisten mijn partner en ik dat we aan het juiste adres waren. Het voelde meteen goed. Susan is transparant en realistisch. Ze heeft haar uiterste best voor ons gedaan. Op sommige momenten zaten wij er doorheen en toonde Susan op de juiste momenten en manier empathie. Wij zijn haar eeuwig dankbaar. Heb jij een goede letselschade advocate nodig? Aarzel dan niet en neem zeker contact op met Susan.

Martijn en Ilona

16-08-2023

Na vorig jaar te zijn aangereden op de fiets waarbij de veroorzaker is doorgereden zijn we via onze adviseur terecht gekomen bij Susan. Vanaf het eerste contact hebben wij het gevoel gekregen bij de juiste advocate terecht te zijn gekomen. Nu een jaar later is onze zaak goed afgerond. Susan heel erg bedankt. Je bent een topper in je vak maar ook als mens.

Irfan

12-08-2023

2 jaar geleden was ik betrokken bij een klein auto ongeluk, en ik had een letselschade opgelopen. Susan heeft mij heel Professioneel ermee geholpen. Ik ben jou zo dankbaar! Nogmaals bedankt Susan.! Groetjen Irfan

Ayan

10-08-2023

Via een andere advocaat heb ik Susan leren kennen wat heb jij mij snel geholpen met mij letselschade. Ik ben jou zo dankbaar! Nogmaals bedankt Susan jij bent een topvrouw! Groetjes Ayan

Yolanda Peters

10-08-2023

Nadat mijn moeder was aangereden heeft Deborah de zaak op zich genomen. Deborah heeft ons fantastisch geholpen . We werden goed op de hoogte gehouden en in gesprekken met Deborah werd er goed geluisterd naar mijn moeder . Deborah was erg betrokken. Dankjewel.

Ineke Mulder

09-08-2023

In april 2022 zou ik geopereerd worden aan mijn linkerknie...... Nadat ik bijkwam uit de narcose kwam ik er tot mijn schrik achter dat de operatie uitgevoerd was aan mijn rechterknie. Dit ondanks een DUIDELIJKE pijl bij mijn linkerknie, en dat er zeker 4 keer gevraagd is wat mijn naam en geboortedatum waren, en waarvoor ik kwam Een hele vervelende misser dus, waarbij ik de hulp van Susan hard nodig had. Die heeft ze dan ook met volle overtuiging geboden en gegeven, en waar ik haar erg dankbaar voor ben! Geweldige vrouw, die zoals ze me zelf zei, 'ook maar gewoon Susan' is. Nou, ze is meer......veel meer!

Alice

30-07-2023

Susan heeft mij heel goed geholpen in mijn shockschade zaak. Ze is zeer professioneel, vriendelijk en werkt snel en efficiënt. Ze maakt ingewikkelde materie begrijpelijk en duidelijk. Bedankt Susan dat je mij goed bijgestaan hebt!

Daphne van Erve

05-07-2023

Ik ben ongelofelijk goed geholpen door Susan. Na mijn auto ongeluk heeft zij mij van begin tot aan de sluiting van mijn dossier geholpen. Ze neemt je mee in de mailing en je kan haar altijd bellen als het nodig is. Dat is zeer waardevol. Een echte vakvrouw. Susan ik ben je zeer dankbaar voor alles wat je gedaan hebt. Ik zou je bij iedereen aanbevelen!

Feikje

30-06-2023

Vier jaar geleden werd ik bij het oversteken aangereden door een fietser. Door de klap liep ik een zeer gecompliceerde enkelbreuk op. Hierdoor kon (en kan) ik mijn werkzaamheden als hardlooptrainer niet meer uitvoeren. Mijn verzekeraar zette een stagiaire op de zaak en na een jaar was de conclusie dat de tegenpartij helaas niet wilde meewerken en ik verder geen hulp meer hoefde te verwachten. In die periode las ik een interview met Susan du Plessis. Haar rechtvaardigheidsgevoel, daadkracht, kennis van zaken en persoonlijke aanpak spraken mij aan. Ik nam contact op met haar en vroeg om advies. Wat ben ik dankbaar dat ik dat besluit heb genomen. Vanaf dat moment heeft Susan mij met duidelijke raad en daad bijgestaan. Ze kent uiteraard de weg in de juridische wereld en adviseerde over de juiste stappen en voerde uit wat ze kon oppakken. Ze is altijd helder over de mogelijkheden geweest en nam mij mee in het hele proces om tot een oplossing te komen. Hopelijk overkomt mij nooit meer zoiets als dit maar als dat toch zo zou zijn dan neem ik direct weer contact op met haar.

Thijs Kothuis

05-06-2023

Blij dat ik ben doorverwezen naar Susan en haar de gebeurtenis heb kunnen vertellen wat een familielid is overkomen. Susan heeft na het aanhoren van mijn verhaal correct gehandeld en duidelijk open en eerlijk naar alle partijen gecommuniceerd. Dit hadden we zelf niet op deze manier kunnen bewerkstelligen en wil haar hierom nogmaals aanbevelen als de juiste advocate die haar vak superieur uitoefent. Accuraat, persoonlijke touch, duidelijk, en ook zeker een mooi mensen mens! Bedankt Susan

Marije

05-06-2023

Bijna 4 jaar geleden verloor een tegenligger zijn ladder van het dak van zijn auto. Deze ladder vloog frontaal tegen mijn auto aan met een enorme klap als gevolgd. Direct al lichamelijke klachten, maar zeer zeker ook mentaal. Wat een heftig ongeluk, zeker ook omdat ik de kinderen bij mij in de auto had zitten. Via mijn tussenpersoon van mijn verzekering kwam ik eerst bij een commercieel letselschadeburo terecht. Wat een kansloos getouwtrek was dat. Weken wachten op reactie, te soft richt de tegenpartij en al snel willen afronden. Tijdens een revalidatietraject kwam ik iemand tegen die mij over Susan vertelde. Hoe die persoon over Susan vertelde was al veelbelovend; een pittige tante die voor je door het vuur gaat en alles eruit haalt wat erin zit! Direct een telefonische intake gepland en al tijdens het telefoongesprek wist ik: "ZIJ GAAT MIJ HELPEN!!!'. Susan heeft me letterlijk door mijn traject heen gesleept. Ik heb de pech dat dit mijn 3e grote ongeluk was en mijn medisch dossier niet echt "brandschoon" was. Maar wat heeft ze het goed voor me af kunnen ronden. Susan is er altijd voor je, je kan alles bij haar kwijt. Al je zorgen, verdriet, frustratie en onmacht. Ze wijst je heel terecht op de realiteit en zakelijke kant van dit soort procedures, en die wil je als client niet altijd horen....neem dat van mij aan. Maar ondanks dat ze de realiteit voorspiegelt, uitspreekt als het mogelijk lastig lijkt te worden is ze bovenal een enorme kanjer die inderdaad voor je door het vuur gaat. Ze heeft in mijn geval alles op alles gezet, en me elke keer kracht gegeven om geduld te hebben, om vol te houden en me op het hart gedrukt dat als ik haar haar gang zou laten gaan het allemaal goed zou komen! En zo is het gebeurd, ze heeft boven verwachting mijn zaak afgesloten en daarmee kunnen wij na 4 jaar het pittige boek sluiten! Laten we voorop stellen dat ik niemand een ongeluk of letsel gun, maar als het dan wel aan de orde is.... dan gun ik iedereen een SUSAN! Susan... nogmaals enorm bedankt voor alles! En voor iedereen die dit leest en nog moet beginnen, of midden in een traject zit.... HOU VOL en zet 'm op!

Vorige 1 2 3 4 5 
...
16 17 Volgende

Uw beoordeling geven

 

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Naar het contactformulier

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Ja, ik wil meer informatie!

Over Du Plessis letselschade advocatuur

Mijn naam is Susan du Plessis. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek.

Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1997 en de advocatenopleiding heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Ik sta naast u met raad en daad en vind het belangrijk goed te luisteren naar uw wensen en behoeften in het schaderegelingstraject. Ik zal en kan u veel uit handen nemen zodat u kunt werken aan uw herstel. In uw schadezaak zijn betrokkenheid, laagdrempeligheid, transparantie, vasthoudendheid, kennis en creativiteit kernwoorden. Uw belang staat altijd voorop.

Ik kom graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Onder de button contact vindt u mijn gegevens.

Du Plessis Letselschade Advocatuur B.V. is de handelsnaam van Du Plessis Letselschade Advocatuur welke vennootschap in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem is ingeschreven onder nummer 69344515.