×

Du Plessis letselschade advocatuur

Referenties van en door cliënten zelf

Stef

28-03-2022

Ben uitermate tevreden over de dienstverlening van Susan bij de afhandeling van een auto ongeluk. Na een prettig kennismakingsgesprek, waar ruim de tijd voor werd genomen, heeft ze mijn belangen met veel inzet behartigd. Haar vastberadendheid en inzet zijn prijzenswaardig. Hoop dat het me niet nogmaals overkomt, maar mocht ik de pech hebben dan weet ik haar zeker weer te vinden!

Ralph

24-03-2022

Wat een succes! Susan werd mij aanbevolen door een vriend. Ik heb haar in de afgelopen 3 jaar ervaren als een advocaat die geïnteresseerd is in de mens achter de cliënt. Ze staat dicht bij zichzelf en de werkelijkheid. Een warme humorvolle dame die met passie haar beroep uitoefent. Respectvol naar alle partijen maar altijd in het belang van haar cliënt denkt. Ze vraagt vertrouwen en ze verdient dit zeker! Susan bedankt .

Anja Brands

20-03-2022

Suus, ik ken je al bijna m’n hele leven maar ik kende je nog niet alszijnde mijn advocate. En zelfs in je werk ben je een fantastisch mens. Je bent lief, loyaal, eerlijk, daadkrachtig, super slim, doortastend en je staat voor je vak. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Kortom, ik kan je als advocate ook aan iedereen aanbevelen. Blijf zoals je bent….mooi, lief mens!

Irma

16-02-2022

Nadat ik van achteren was aangereden en helemaal in de kreukels lag, werd ik door iemand van Slachtofferhulp geadviseerd een letselschadeadvocaat in de arm te nemen, met name ook omdat er sprake was van een buitenlandse tegenpartij. Uit mijzelf zou ik daar niet aan gedacht hebben. Ik ben nog steeds heel blij dat ik toen de naam Susan Du Plessis heb doorgekregen. Susan heeft zich vanaf het eerste moment vastgebeten in mijn zaak. In het begin had ik alle energie voor mijzelf nodig en kon ik er echt niets bij hebben. Ik ben heel dankbaar dat ze mijn belangen heeft behartigd en zo vasthoudend is geweest. Altijd op een respectvolle en integere manier. Het contact was altijd prima. Korte lijnen en altijd duidelijke afspraken. Wat een verademing dat er zoveel regelzaken uit handen worden genomen. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Ik ben heel blij dat mijn zaak na 2 jaar tot een goed einde is gebracht en ik ben Susan eeuwig dankbaar voor alles wat zij voor mij heeft gedaan. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Nico

28-01-2022

Vanwege een aanrijding had ik een advocaat nodig voor het regelen van mijn zaak. Aangezien je zelf op dat moment niet fit bent is het fijn als iemand je hierbij helpt. Susan kijkt niet enkel naar het juridische plaatje maar gebruikt ook haar (sterke) netwerk om je bijvoorbeeld bij werk weer te reintegreren of alternatieve manieren om fit te worden of te leren om gaan met de eind situatie. Dit is voor de langere termijn veel belangrijker dan het X bedrag schadevergoeding. Ze zet zich 100% in voor jouw zaak en kan haar van harte aan bevelen.

Wim

13-12-2021

Vorig jaar september werd ik van achteren aangereden toen ik stil stond. Via mijn verzekering werd mij Susan aanbevolen. Eerste gesprek kwam ze thuis en heeft ze mij en mijn vrouw alles goed uitgelegd. Daarop heeft ze direct aktie ondernomen. In de Coronatijd heeft ze ons altijd op de hoogte gehouden over hoe en wat. Ik kan Susan zeer aanbevelen. Nogmaals bedankt voor de goede afhandeling en medeleven. Mvg Wim

Helena

04-12-2021

Vorig jaar ben ik van achteren aangereden toen ik voor de rotonde stil stond. Via via werd mij Susan aanbevolen die mij voortreffelijk heeft geholpen. Ze luisterde en kwam direct in aktie, Ze houdt zich keurig aan de afspraken en houdt je goed op de hoogte van de ontwikkelingen.Ik ben erg blij dat ik haar heb leren kennen en zal haar zeker aanraden als iemand hulp nodig heeft.

Tessa

30-11-2021

Nadat ik in de file van achter ben aangereden kwam er al snel een hoop verzekeringsgedoe op mij af, ik had geen idee wat ik hier allemaal mee moest en ben via via bij Susan terecht gekomen. Zij nam mij alles uit handen. Susan werkt erg transparant en communiceert duidelijk, waardoor ik er vertrouwen in kreeg dat alles goed afgehandeld zou worden. Inmiddels is alles afgehandeld en ben ik haar erg dankbaar.

Anjo Piek

28-11-2021

Ik heb een hele fijne ervaring met Susan. Een zeer menselijke dame met een groot hart maar ook zakelijk en sterk. Dank je wel voor al je hulp en medeleven. Ik heb het zeer gewaardeerd en raad iedereen deze advocaat aan. Warme groet Anjo

B. de Jong

04-11-2021

Hartelijk bedankt Susan! Wat drie advocaten niet voor elkaar konden krijgen, deed jij binnen enkele maanden tijd. Je bent altijd bereikbaar (zelfs tot in de late uurtjes), communiceert flexibel en hebt verstand van zaken. Tijdens het gesprek met de verzekeraar liet je mij het verhaal doen en je sprong elke keer precies bij wanneer het nodig was. En ook op de manier die nodig was: hard & tactisch. Voortreffelijk; dat kunnen er maar weinig. Deze zaak stond niet op zichzelf. Ook in andere zaken heb ik gezien hoe goed je bent. Nogmaals dank Susan en maak ook tijd voor jezelf!

Dianne Kolks

31-10-2021

Bijna 4 jaar geleden van achteren aangereden terwijl we voor een zebrapad stonden te wachten . Ik heb toen contact gezocht met Susan om mijn zaak te behartigen. Wat een fijne advocaat. Het voelt heel vertrouwd , ze legt alles goed uit en gaf goede adviezen voor mijn herstel. Je wordt steeds goed op de hoogte gehouden. Mijn zaak is nu geregeld, maar als ik iemand hoor die een letselschade advocaat nodig heeft, zal ik Susan zeker aanbevelen. Je kunt je geen betere advocaat wensen. Susan, dank je wel voor alles.

Daan van Laar

28-10-2021

Waar jaren verstreken met een ellendige advocaat die niet menselijk is en andere prioriteiten heeft zijn we super blij dat daar Susan verscheen! Wat een topper is Susan! Menselijk, Meedenkend, staat voor haar cliënten is eerlijk en reëel. Zonder Susan zou de zaak afgerond zijn zonder dat we als gezin er een goed gevoel aan over hadden gehad. Ze stond ons bij, zocht goed uit wat de vorige advocaat niet had gedaan en ging er voor. Resultaat is tevreden cliënten en we kunnen de zaak nu met een goed gevoel afsluiten. Voor eenieder die een letselschade advocaat nodig is raden we Susan aan. Je weet zeker dat ze doet wat kan, heeft een hart van goud en je kunt met een goed en eerlijk gevoel de zaak afsluiten! Bedankt Susan voor alles!

Vorige 1 2 3 4 5 
...
10 11 Volgende

Uw beoordeling geven

 

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Naar het contactformulier

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Ja, ik wil meer informatie!

Over Du Plessis letselschade advocatuur

Mijn naam is Susan du Plessis. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek.

Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1997 en de advocatenopleiding heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Ik sta naast u met raad en daad en vind het belangrijk goed te luisteren naar uw wensen en behoeften in het schaderegelingstraject. Ik zal en kan u veel uit handen nemen zodat u kunt werken aan uw herstel. In uw schadezaak zijn betrokkenheid, laagdrempeligheid, transparantie, vasthoudendheid, kennis en creativiteit kernwoorden. Uw belang staat altijd voorop.

Ik kom graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Onder de button contact vindt u mijn gegevens.

Du Plessis Letselschade Advocatuur B.V. is de handelsnaam van Du Plessis Letselschade Advocatuur welke vennootschap in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem is ingeschreven onder nummer 69344515.