×

Du Plessis letselschade advocatuur

Referenties van en door cliënten zelf

Tony chocolonely

20-12-2022

Nadat ik met een kwakzalver te maken heb gehad, waardoor ik enorm in de problemen ben gekomen, ben ik in contact gekomen met Susan. Ze is een heel warm mens en kan niet tegen onrecht, voor mij is ze een superheld geweest en daar zal ik haar voor de rest van mijn leven voor blijven onthouden. Ze voegt daad bij haar woord met veel passie. Ze heeft mij uit een rompslomp en diepe dal gehaald die gecreëerd is door een "letselschade expert" oftewel de kwakzalver zoals ik hem noem! Susan BEDANKT voor alles!

Anoniem

14-12-2022

Lieve suzan! Allereerst je bent een topvrouw! Zeer begripvol, in mijn beleving doe jij je werk zeer zeker met je hart,en je gaat voor 200% voor je client!! Nogmaals bedankt voor alles en je luisterend oor👌😘

anoniem

06-12-2022

Nadat ik al goede referenties had gehoord van een fysiotherapeut en een verzekeringsagent heb ik voor Susan gekozen. Daar heb ik zeker geen spijt van . Nadat ik ten onrechte geopereerd ben heeft ze deze zaak opgepakt . met een goede afronding. Susan is erg duidelijk ,integer, menselijk en communiceert precies wat je nodig hebt op het juiste moment. Nogmaals bedankt Susan !

Hannah Fernandéz

28-11-2022

In 2020 een zwaar vrachtwagen ongeluk gehad. In contact gekomen met Susan en zij heeft mij vanaf het eerste moment zo goed opgevangen. Zonder haar had ik mijn zaak niet kunnen regelen. Susan is een doorzetter, en vecht voor haar cliënten, ze is meegaand en is altijd betrokken geweest de afgelopen 2 jaar. Ik ben Susan hartstikke dankbaar voor alles wat ze voor mij gedaan heeft, en zal haar daar ook altijd dankbaar voor blijven. Nu na 2 jaar eindelijk de zaak kunnen afsluiten, en door haar verder kunnen met mijn leven. Susan je bent een topper.

Linda

03-11-2022

in 2016 een ongelukkige val gemaakt en behoorlijk schade aan mijn enkel overgehouden waardoor mijn werk als yoga- en dansdocente en dus mijn toekomst ineens ging veranderen. Susan is behalve een aardige en begripvolle vrouw ook een zeer kundige advocate die verder kijkt dan ik had kunnen bedenken. en juist die andere blik en dat met me mee kijken naar een andere toekomst maakt haar uniek en heb ik mijn vertrouwen op meerdere vlakken weer terug. Susan dank je voor alles ! en voor iedereen die een bekwame letselschade advocate zoekt....GEVONDEN!

Sonja

03-11-2022

Na een auto ongeluk te hebben gehad heeft Susan mij ontzettend goed bijgestaan om mijn belangen te behartigen. Susan is altijd helder en duidelijk in haar communicatie en ze is betrokken, strijdvaardig en professioneel. Susan gaat voor het maximaal te behalen resultaat. Na een jarenlange lopende zaak kan ik het nu eindelijk afsluiten. Susan bedankt voor alles.

Laurens

23-10-2022

Mijn letselzaak werd eerst behandeld door DAS Rechtsbijstand. Hier was ik uitermate ontevreden over. Uiteindelijk overgestapt naar Susan Du Plessis letselschade advocaat, waar ik tot op de dag van vandaag geen seconde spijt van heb gehaald. Snelle reacties, duidelijke en eerlijke communicatie en een zeer goede, succesvolle afhandeling. Ik zou Susan Du Plessis iedereen aanraden. Ze is gewoon top.

Pierre ulrich

12-10-2022

Heb een aantal jaar geleden een werk ongeluk gehad en ben sinds dien voor letsel schade hier gekomen en het heeft super goed resultaat opgelopen en ben hier heel blij mee.

Nico

09-10-2022

Ik heb in november 2021 een auto ongeluk gehad. Er kwam zoveel op mij af dat ik niet meer wist hoe ik het moest regelen. Ik ben op opzoek gegaan naar een goede letselschade advocaat. Ik kwam door de goede beoordelingen online bij Susan du Plessis terecht. Ik vind dat Susan mijn verwachtingen helemaal heeft waargemaakt. Na mijn ongeluk kwam er zoveel op mij af, dat ik niet meer wist hoe alles geregeld moest worden. Susan nam alle zaken voor mij uit handen waardoor ik mij volledig op mijn herstel kon richten. Ze is heel duidelijk en correct, to the point, betrokken, reageert heel accuraat en snel, houdt je heel goed op de hoogte. Ze is iemand die zich in een zaak vastbijt en niet zomaar loslaat. Dat weet de verzekeraar ook al heel snel. Ik ben uiterst tevreden hoe ze mijn zaak op zich heeft genomen en het tot een goed einde heeft gebracht. Ze zal niet met minder genoegen nemen dan waar jij recht op hebt. Ik zal Susan du Plessis aan iedereen van harte aanbevelen. U bent in goede handen!

Henri & Thea Walravens

07-10-2022

Nadat een hond onze hond had aangevallen waarnaar er veel kosten waren voor onze hond en miin vrouw liet de tegen partij niks horen . Ook nadat onze verzekerings agent zich ermee bemoeide zat er geen schot in de zaak . Toen werd Susan ingeschakeld en kwam de zaak in een versnelling en is nu dan de zaak naar volle tevredenheid op gelost . Susan nogmaals onze dank voor jouw inzet . Groetjes Thea & Henri .

Lia ten Broeke Freriks

29-09-2022

Nadat ik al fietsend op een rotonde, werd aangereden door een auto, die ook nog doorreed, kwam ik via mijn verzekeringsagent in contact met Susan. Zij heeft me het hele proces geweldig geholpen. Zij dacht aan zaken waar ik echt niet bij stilstond. Dat ongeluk gebeurde op 19 oktober 2021,en al die tijd had Susan regelmatig contact met mij. Ik vond dat heel fijn. Inmiddels is alles heel goed gekomen, dankzij de hulp van Susan. Ben haar ook heeldankbaar. Susan, heel veel geluk met alles wat je doet. Hartelijke groetjes van Lia! 😉

Shirley

13-09-2022

Na al eerder advocaat te hebben gehad die mijn zaak niet goed heeft behandeld werd ik via een kennis geattendeerd op Susan Duplessis. Mijn kennis heeft niets te veel gezegd want bij de eerste afspraak was er al meteen een klik. Susan heeft mijn zaak naar behoren afgehandeld en ben dan ook zeer tevreden. Bij deze nogmaals Bedankt Susan.

Vorige 1 2 3 4 5 
...
13 14 Volgende

Uw beoordeling geven

 

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Naar het contactformulier

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Ja, ik wil meer informatie!

Over Du Plessis letselschade advocatuur

Mijn naam is Susan du Plessis. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek.

Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1997 en de advocatenopleiding heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Ik sta naast u met raad en daad en vind het belangrijk goed te luisteren naar uw wensen en behoeften in het schaderegelingstraject. Ik zal en kan u veel uit handen nemen zodat u kunt werken aan uw herstel. In uw schadezaak zijn betrokkenheid, laagdrempeligheid, transparantie, vasthoudendheid, kennis en creativiteit kernwoorden. Uw belang staat altijd voorop.

Ik kom graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Onder de button contact vindt u mijn gegevens.

Du Plessis Letselschade Advocatuur B.V. is de handelsnaam van Du Plessis Letselschade Advocatuur welke vennootschap in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem is ingeschreven onder nummer 69344515.