×

Du Plessis letselschade advocatuur

Referenties van en door cliënten zelf

Theo Belt

12-02-2020

2 jaar na het ongeval heeft Susan dankzij haar netwerk en kunde voor mij een prima regeling weten te treffen met de verzekeraar. Het contact met haar is uitstekend geweest. Het gaat verder dan alleen maar zakelijk, zij toont ook betrokkenheid. Ik ben heel blij dat ik haar gevonden heb en mocht U ooit een letseladvocaat nodig hebben, dan kan ik haar zeer aanbevelen.

Hanny Huntink

10-02-2020

September 2018 een vreselijk auto ongeluk gehad ! Dan krijg je ook meteen, met allerlei regels te maken , waar ik gelukkig, maar totaal geen ervaring mee had . Susan heeft mij daar geweldig mee geholpen , ze is echt een toppertje een echte aanrader, mocht je haar ooit nodig hebben, Susan bedankt

Nicky Peters

08-02-2020

in april 2017 betrokken geraakt bij een auto-ongeval en net zoals zovelen niet wetende wat er allemaal voorn regels zijn in de letselschade. ben ik dan ook erg blij dat ik tijdens het zoeken naar een nieuwe auto erop werd gewezen dat ik bij Susan moest zijn voor de juiste hulp. en die hulp heeft ze me zeker gegeven. ze helpt haar cliënte op de juiste manier neemt de tijd voor je en luistert naar je verhaal, adviseert je op de juiste manier. door de contacten die ze heeft wordt je op alle vlakken juist geholpen. ik ben blij dat ik het na 3 jaar kan afsluiten. en dank Susan voor al haar hulp . ik zou haar dan ook zeker aanraden bij iedereen die een ongeval heeft gehad.

Tineke

06-02-2020

In okt 2018 heb ik een ongeluk gehad met de fiets, een chauffeur van een busje gooide het portier open net toen ik er langs reed. Ik heb een week in het ziekenhuis gelegen en gelukkig is alles goed gekomen. Ik kreeg via aegon het nr van Susan. Ze heeft heel goed geholpen en ik heb schadevergoeding en letselschade gehad. Ik vond Susan heel aardig en betrokken. Ik zou haar iedereen aanraden.

Theo van den berg

18-01-2020

Juni 2016 heb ik een ernstig auto-ongeluk gehad, na ontslagen te zijn uit het ziekenhuis, kreeg ik van de politie de tip om een advocaat te nemen. Omdat er heel veel op je pad komt waar je zelf geen weet van hebt. Ik kreeg een tip dat ik contact op moest nemen met Susan, Ja en inderdaad was dat een gouden tip. Susan ging voor mij aan de slag en ik kon gaan werken aan mij herstel. Doordat Susan de juiste contact personen kent heb ik sinds oktober 2019 weer werk als taxichauffeur schoolkinderen rijden. De opleiding hier voor heb ik te danken aan Susan en Wibbens loopbaanbegeleiding. Ik ben Susan dan ook erg dankbaar voor de steun en begeleiding van de afgelopen drie en half jaar TOP.

Lisette Egberts

15-01-2020

Op 22 maart 2016 was ik betrokken bij een auto-ongeluk.

Drie jaar later zou de “zaak” eindelijk afgesloten worden middels een vaststellingsovereenkomst, maar wij hadden op bepaalde fronten onze vraagtekens.

Aangezien ons niemand hierin kon helpen, hebben wij (na een artikel in de krant gelezen te hebben) contact opgenomen met Susan. Dit bleek een hele goede beslissing.

Nu, een jaar later, is de zaak werkelijk afgerond en dankzij de inzet en vastberadenheid van Susan zijn wij er financieel veel beter uitgekomen.

Behalve zeer kundig is Susan een gevoelsmens, is ze er echt voor je, werkt ze snel, laat ze weten waar ze mee bezig is en heeft ze alle tijd voor je.

Mocht het in de toekomst ooit nog noodzakelijk zijn dan twijfel ik er geen seconde aan om Susan weer in te schakelen.

Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

  

Susan, namens Patrick en mij, bedankt voor je hulp en inzet.

aloys

09-01-2020

je heb goed geholpen dank je voor als wat je voor mij heb gedaan..

Annoniem.

11-12-2019

Onderweg naar huis stond ik in een file en werd van achter aangereden met een harde snelheid. Dit leverde pijn en ongemak op. Mevr du plessis heeft mijn bijgestaan om dit zo goed mogelijk af te ronden, met de verzekeraar en mogelijk andere optie's te bekijken hoe ik de pijn kon verminderen. Ze is een meegaand persoon en denk actief mee met haar clienten. Ik voelde me op me gemak bij haar en had het gevoel dat ze mij begreep. Ik zal ieder haar aanraden aangezien ze mij zo goed heeft bijestaan.

Linda Menting

04-12-2019

Susan heeft me 5 jaar lang bijgestaan in mijn letselschade zaak. In tegenstelling tot andere kantoren is Susan een open, warm en betrokken mens waarbij ik me erg gehoord en gezien heb gevoeld. Susan heeft me op een erg fijne manier weten te begeleiden door dit traject heen en met vragen kon ik altijd bij haar terecht. Ze heeft voor me klaar gestaan met goede adviezen en wist me alles uit te leggen op een manier die voor mij te begrijpen was. Samen met Susan heb ik mijn zaak af kunnen sluiten op een manier waarover ik meer dan tevreden ben. Ik kan deze top advocaat aan iedereen aanraden!

Reinier Prinzen

18-11-2019

Eindelijk we zijn klaar. Een jaar geleden heet Susan mijn zaak overgenomen, van een niet nader te noemen advocaat. Vanaf dag een heeft Susan boven op de zaak gezeten, daar waar de niet nader te noemen advocaat 2 jaar over heeft gedaan, Dat heeft zei in 1 jaar tijd tot een tevreden einde weten te brengen. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen, als je een daad krachtige warme en betrokken advocaat zoekt, dan kun je gerust met Susan in zee gaan. Het communiceren met haar verloopt erg soepel, en makkelijk, en ze houd je van alles op de hoogte. Ik wou dat ik haar 3 jaar eerder had gevonden dit had mij veel pijn en moeite kunnen besparen. Susan bedankt voor alles je bent werkelijk een Top wijf.

Hans Dik

27-10-2019

Twee jaar geleden heb ik bij een ongeluk met de motor letsel opgelopen aan mijn schouder. Dit letsel heeft gevolgen voor de toekomst van mijn bedrijf. Ik werk als zelfstandige in de bouw en heb zwaar lichamelijk werk. Een geluk bij een ongeluk was dat ik verzekerd was voor letselschade maar ik wist niet hoe ik hier gebruik van kon maken omdat ik daar niet in thuis was. Via via ben ik in contact gekomen met Susan en zij heeft mij echt geweldig geholpen! Dankzij haar heb ik een bedrag uitgekeerd gekregen waarmee ik een stuk zekerheid heb om mijn bedrijf te kunnen voortzetten door mensen op te leiden en in te zetten zodat ik zelf minder zwaar werk hoef te doen. Dit was zonder haar niet gelukt! Susan heeft het maximale eruit weten te halen, ze gaat door tot ze heeft bereikt wat ze wil. Daarnaast is ze een heel prettig persoon in de omgang en communiceert over alles. Ze geeft je het gevoel dat je alles kunt vragen, ze weet echt precies waar ze mee bezig is en kent ook de juiste personen om in te schakelen waar nodig. Ik zou haar bij iedereen aanbevelen,echt top!

Yvonne Hagens

23-09-2019

Na een ongeval met letselschade,weet je eerst niet, wat je moet doen,eerst rechtbijstand ingeschakeld,maar daar ben je een nummer en alles gaat telefonisch,zonder duidelijk Toen kwamen we via via in contact met Susan,die gewoon bij je thuis kwam .Alles goed en duidelijk doorgenomen met alle tijd van Susan, Susan heeft ons ,uitstekend begeleid ,zowel telefonisch als thuisbezoek Ik kijk met genoegen terug ondanks mijn letsel.Susan gaf ons vertrouwen ,en haar inzet was uitstekend Alle lof voor Susan

Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende

Uw beoordeling geven

 

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Naar het contactformulier

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Ja, ik wil meer informatie!

Over Du Plessis letselschade advocatuur

Mijn naam is Susan du Plessis. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek.

Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1997 en de advocatenopleiding heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Ik sta naast u met raad en daad en vind het belangrijk goed te luisteren naar uw wensen en behoeften in het schaderegelingstraject. Ik zal en kan u veel uit handen nemen zodat u kunt werken aan uw herstel. In uw schadezaak zijn betrokkenheid, laagdrempeligheid, transparantie, vasthoudendheid, kennis en creativiteit kernwoorden. Uw belang staat altijd voorop.

Ik kom graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Onder de button contact vindt u mijn gegevens.

Du Plessis Letselschade Advocatuur B.V. is de handelsnaam van Du Plessis Letselschade Advocatuur welke vennootschap in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem is ingeschreven onder nummer 69344515.