×

Du Plessis letselschade advocatuur

Referenties van en door cliënten zelf

Daniëlle van Aken

08-04-2022

In 2018 een auto ongeluk gehad,omdat er zoveel bij komt kijken en ik op dat moment er niet toe in staat was hebben we gekeken voor een goede letselschade advocaat. Wij kwamen al snel bij Susan du Plessis uit. Na een intake gesprek kregen we de kans om erover na te denken of Susan de juiste voor ons was. Daar hoefde we niet over na te denken. Wat een vertrouwd gevoel gaf Susan ons. Ze heeft mij/ons zo goed geholpen weet van aanpakken is open en eerlijk en niets is te veel. Kortom ik zou Susan iedereen aanraden als hij of zij hulp nodig heeft met het bij staan van een zaak. Susan bedankt voor alles je bent een Topper.

Allagie ceesay

04-04-2022

Susan gehad als schade advocaat Hele fijne communicatie toont 100% inzet voor haar client luistert goed en denkt mee in alle mogelijke opties kortom hele goed advocate en ook een goed persoon met een fijn karakter

Veldhuis

30-03-2022

Susan heeft ons op een fijne wijze geholpen bij de afhandeling van onze letselschade. Het contact was erg goed en we hebben ons geen zorgen hoeven maken over de hele afhandeling. Mvg Henk & Elly

Stef

28-03-2022

Ben uitermate tevreden over de dienstverlening van Susan bij de afhandeling van een auto ongeluk. Na een prettig kennismakingsgesprek, waar ruim de tijd voor werd genomen, heeft ze mijn belangen met veel inzet behartigd. Haar vastberadendheid en inzet zijn prijzenswaardig. Hoop dat het me niet nogmaals overkomt, maar mocht ik de pech hebben dan weet ik haar zeker weer te vinden!

Ralph

24-03-2022

Wat een succes! Susan werd mij aanbevolen door een vriend. Ik heb haar in de afgelopen 3 jaar ervaren als een advocaat die geïnteresseerd is in de mens achter de cliënt. Ze staat dicht bij zichzelf en de werkelijkheid. Een warme humorvolle dame die met passie haar beroep uitoefent. Respectvol naar alle partijen maar altijd in het belang van haar cliënt denkt. Ze vraagt vertrouwen en ze verdient dit zeker! Susan bedankt .

Anja Brands

20-03-2022

Suus, ik ken je al bijna m’n hele leven maar ik kende je nog niet alszijnde mijn advocate. En zelfs in je werk ben je een fantastisch mens. Je bent lief, loyaal, eerlijk, daadkrachtig, super slim, doortastend en je staat voor je vak. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Kortom, ik kan je als advocate ook aan iedereen aanbevelen. Blijf zoals je bent….mooi, lief mens!

Irma

16-02-2022

Nadat ik van achteren was aangereden en helemaal in de kreukels lag, werd ik door iemand van Slachtofferhulp geadviseerd een letselschadeadvocaat in de arm te nemen, met name ook omdat er sprake was van een buitenlandse tegenpartij. Uit mijzelf zou ik daar niet aan gedacht hebben. Ik ben nog steeds heel blij dat ik toen de naam Susan Du Plessis heb doorgekregen. Susan heeft zich vanaf het eerste moment vastgebeten in mijn zaak. In het begin had ik alle energie voor mijzelf nodig en kon ik er echt niets bij hebben. Ik ben heel dankbaar dat ze mijn belangen heeft behartigd en zo vasthoudend is geweest. Altijd op een respectvolle en integere manier. Het contact was altijd prima. Korte lijnen en altijd duidelijke afspraken. Wat een verademing dat er zoveel regelzaken uit handen worden genomen. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Ik ben heel blij dat mijn zaak na 2 jaar tot een goed einde is gebracht en ik ben Susan eeuwig dankbaar voor alles wat zij voor mij heeft gedaan. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Nico

28-01-2022

Vanwege een aanrijding had ik een advocaat nodig voor het regelen van mijn zaak. Aangezien je zelf op dat moment niet fit bent is het fijn als iemand je hierbij helpt. Susan kijkt niet enkel naar het juridische plaatje maar gebruikt ook haar (sterke) netwerk om je bijvoorbeeld bij werk weer te reintegreren of alternatieve manieren om fit te worden of te leren om gaan met de eind situatie. Dit is voor de langere termijn veel belangrijker dan het X bedrag schadevergoeding. Ze zet zich 100% in voor jouw zaak en kan haar van harte aan bevelen.

Wim

13-12-2021

Vorig jaar september werd ik van achteren aangereden toen ik stil stond. Via mijn verzekering werd mij Susan aanbevolen. Eerste gesprek kwam ze thuis en heeft ze mij en mijn vrouw alles goed uitgelegd. Daarop heeft ze direct aktie ondernomen. In de Coronatijd heeft ze ons altijd op de hoogte gehouden over hoe en wat. Ik kan Susan zeer aanbevelen. Nogmaals bedankt voor de goede afhandeling en medeleven. Mvg Wim

Helena

04-12-2021

Vorig jaar ben ik van achteren aangereden toen ik voor de rotonde stil stond. Via via werd mij Susan aanbevolen die mij voortreffelijk heeft geholpen. Ze luisterde en kwam direct in aktie, Ze houdt zich keurig aan de afspraken en houdt je goed op de hoogte van de ontwikkelingen.Ik ben erg blij dat ik haar heb leren kennen en zal haar zeker aanraden als iemand hulp nodig heeft.

Tessa

30-11-2021

Nadat ik in de file van achter ben aangereden kwam er al snel een hoop verzekeringsgedoe op mij af, ik had geen idee wat ik hier allemaal mee moest en ben via via bij Susan terecht gekomen. Zij nam mij alles uit handen. Susan werkt erg transparant en communiceert duidelijk, waardoor ik er vertrouwen in kreeg dat alles goed afgehandeld zou worden. Inmiddels is alles afgehandeld en ben ik haar erg dankbaar.

Anjo Piek

28-11-2021

Ik heb een hele fijne ervaring met Susan. Een zeer menselijke dame met een groot hart maar ook zakelijk en sterk. Dank je wel voor al je hulp en medeleven. Ik heb het zeer gewaardeerd en raad iedereen deze advocaat aan. Warme groet Anjo

Vorige 1 2 3 4 
...
9 10 Volgende

Uw beoordeling geven

 

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Naar het contactformulier

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Ja, ik wil meer informatie!

Over Du Plessis letselschade advocatuur

Mijn naam is Susan du Plessis. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek.

Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1997 en de advocatenopleiding heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Ik sta naast u met raad en daad en vind het belangrijk goed te luisteren naar uw wensen en behoeften in het schaderegelingstraject. Ik zal en kan u veel uit handen nemen zodat u kunt werken aan uw herstel. In uw schadezaak zijn betrokkenheid, laagdrempeligheid, transparantie, vasthoudendheid, kennis en creativiteit kernwoorden. Uw belang staat altijd voorop.

Ik kom graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Onder de button contact vindt u mijn gegevens.

Du Plessis Letselschade Advocatuur B.V. is de handelsnaam van Du Plessis Letselschade Advocatuur welke vennootschap in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem is ingeschreven onder nummer 69344515.