×

Du Plessis letselschade advocatuur

Referenties van en door cliënten zelf

Wim

13-12-2021

Vorig jaar september werd ik van achteren aangereden toen ik stil stond. Via mijn verzekering werd mij Susan aanbevolen. Eerste gesprek kwam ze thuis en heeft ze mij en mijn vrouw alles goed uitgelegd. Daarop heeft ze direct aktie ondernomen. In de Coronatijd heeft ze ons altijd op de hoogte gehouden over hoe en wat. Ik kan Susan zeer aanbevelen. Nogmaals bedankt voor de goede afhandeling en medeleven. Mvg Wim

Helena

04-12-2021

Vorig jaar ben ik van achteren aangereden toen ik voor de rotonde stil stond. Via via werd mij Susan aanbevolen die mij voortreffelijk heeft geholpen. Ze luisterde en kwam direct in aktie, Ze houdt zich keurig aan de afspraken en houdt je goed op de hoogte van de ontwikkelingen.Ik ben erg blij dat ik haar heb leren kennen en zal haar zeker aanraden als iemand hulp nodig heeft.

Tessa

30-11-2021

Nadat ik in de file van achter ben aangereden kwam er al snel een hoop verzekeringsgedoe op mij af, ik had geen idee wat ik hier allemaal mee moest en ben via via bij Susan terecht gekomen. Zij nam mij alles uit handen. Susan werkt erg transparant en communiceert duidelijk, waardoor ik er vertrouwen in kreeg dat alles goed afgehandeld zou worden. Inmiddels is alles afgehandeld en ben ik haar erg dankbaar.

Anjo Piek

28-11-2021

Ik heb een hele fijne ervaring met Susan. Een zeer menselijke dame met een groot hart maar ook zakelijk en sterk. Dank je wel voor al je hulp en medeleven. Ik heb het zeer gewaardeerd en raad iedereen deze advocaat aan. Warme groet Anjo

B. de Jong

04-11-2021

Hartelijk bedankt Susan! Wat drie advocaten niet voor elkaar konden krijgen, deed jij binnen enkele maanden tijd. Je bent altijd bereikbaar (zelfs tot in de late uurtjes), communiceert flexibel en hebt verstand van zaken. Tijdens het gesprek met de verzekeraar liet je mij het verhaal doen en je sprong elke keer precies bij wanneer het nodig was. En ook op de manier die nodig was: hard & tactisch. Voortreffelijk; dat kunnen er maar weinig. Deze zaak stond niet op zichzelf. Ook in andere zaken heb ik gezien hoe goed je bent. Nogmaals dank Susan en maak ook tijd voor jezelf!

Dianne Kolks

31-10-2021

Bijna 4 jaar geleden van achteren aangereden terwijl we voor een zebrapad stonden te wachten . Ik heb toen contact gezocht met Susan om mijn zaak te behartigen. Wat een fijne advocaat. Het voelt heel vertrouwd , ze legt alles goed uit en gaf goede adviezen voor mijn herstel. Je wordt steeds goed op de hoogte gehouden. Mijn zaak is nu geregeld, maar als ik iemand hoor die een letselschade advocaat nodig heeft, zal ik Susan zeker aanbevelen. Je kunt je geen betere advocaat wensen. Susan, dank je wel voor alles.

Daan van Laar

28-10-2021

Waar jaren verstreken met een ellendige advocaat die niet menselijk is en andere prioriteiten heeft zijn we super blij dat daar Susan verscheen! Wat een topper is Susan! Menselijk, Meedenkend, staat voor haar cliënten is eerlijk en reëel. Zonder Susan zou de zaak afgerond zijn zonder dat we als gezin er een goed gevoel aan over hadden gehad. Ze stond ons bij, zocht goed uit wat de vorige advocaat niet had gedaan en ging er voor. Resultaat is tevreden cliënten en we kunnen de zaak nu met een goed gevoel afsluiten. Voor eenieder die een letselschade advocaat nodig is raden we Susan aan. Je weet zeker dat ze doet wat kan, heeft een hart van goud en je kunt met een goed en eerlijk gevoel de zaak afsluiten! Bedankt Susan voor alles!

Marco

27-10-2021

Ik ben 2,5 jaar geleden van achter aangereden tijdens het wachten voor een stoplicht. Alvorens ik Susan benaderde, zat ik in een situatie waarbij een zowdel rechtsbijstand als letselschade specialist voor meer stress zorgde dan dat het ontzorgde waardoor ik uiteindelijk Susan du Plesis heb benaderd. Vanaf dat eerste moment kreeg ik het gevoel dat Susan de professional is waar ik naar op zoek was; na geduldig geluisterd te hebben, legt Susan duidelijk uit wat de gang van zaken gaat worden, waarna alles wat er nodig is om verder te kunnen geregeld wordt. Geen tegenpartij maakt Susan op letselschade gebied iets wijs, (pittige) discussies gaat ze dan ook niet uit de weg. Ik ben zeer dankbaar dat mijn zaak door hulp van Susan goed is verlopen waardoor ik zakelijk en privé weer door door kan. Kortom; Susan, je bent ook voor mij een echte redder in nood geweest, topniveau als advocaat, betrokken en warmhartig als mens. Ik heb je al aanbevolen bij meerdere mensen en dat blijf ik doen.

Simone

17-10-2021

Susan heeft mij heel goed geholpen bij mijn zaak. Ik kreeg 3 jaar geleden een ongeluk waarbij ik werd aangereden, ik had veel pijn en wist niet hoe het allemaal in zijn werk gaat. Maar gelukkig was daar Susan en heeft alles uit handen genomen en kon ik mij focussen op mijn herstel. En ook daar heeft ze nog bij geholpen door naar mijn verhaal te luisteren en mee te denken wat mij zou helpen bij mijn herstel. Echt een lieve vrouw waarbij ik mij op mijn gemak voelde!

Jeanneke van Santvoort

17-10-2021

Wat een verademing om je zorgen uit handen te kunnen geven! Na mijn ongeval voelde en was ik erg kwetsbaar. Zoveel pijn waardoor ik niet moest denken aan al die rompslomp die ik in het bureaucratische systeem tegen zou komen!. Susan kwam als geroepen: nam de tijd en vertelde de mogelijkheden en is echt voor me gegaan. Wat fijn dat ik aan mijn herstel kon werken terwijl zij alles regelde. Susan je bent een TOPvrouw!!

Claudia Klein

25-09-2021

3 jaar geleden een ongeval gehad, van achter aangereden bij een stoplicht. Op advies contact gezocht met Susan. Voor dit advies ben ik ze nog steeds dankbaar. Alles heeft ze uit handen genomen maar wel in overleg. Ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Behulpzaam, begripvol, vertrouwen, transparant en geef de strijd niet op. Ze is een topper in haar werk en ik ben haar heel dankbaar voor alles wat ze gedaan, gezegd en geregeld heeft. Mocht je een letselschade advocaat nodig hebben, zoek niet verder en bel Susan!!

Jessica grotenhuis

19-09-2021

Mijn vader is in juni 2019 aangereden door een automobilist terwijl bij met zijn fiets stond te wachten om over te kunnen steken. Wonder boven wonder kan hij het nog navertellen maar nu 2 jaar later zijn er zeker nog lichamelijke en psychische klachten die hij ervan over heeft gehouden. Mijn vader is nu bijna 76 en fiets gelukkig weer rond maar de angst is er nog steeds. Susan heeft ons vanaf het begin bijgestaan en ons veel dingen uit handen genomen. Op zo'n moment heb je daar ook je hoofd niet naar staan maar zij is zo'n geweldige advocaat die alles voor haar cliënten wil doen. Susan heeft alle bijkomende zaken geregeld voor mijn vader en daarvoor duizend maal dank! Susan is een topper en zeker aan te raden bij iedereen die een stukje hulp kan gebruiken op zo'n moment.

1 2 3 
...
8 9 Volgende

Uw beoordeling geven

 

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Naar het contactformulier

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Ja, ik wil meer informatie!

Over Du Plessis letselschade advocatuur

Mijn naam is Susan du Plessis. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek.

Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1997 en de advocatenopleiding heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Ik sta naast u met raad en daad en vind het belangrijk goed te luisteren naar uw wensen en behoeften in het schaderegelingstraject. Ik zal en kan u veel uit handen nemen zodat u kunt werken aan uw herstel. In uw schadezaak zijn betrokkenheid, laagdrempeligheid, transparantie, vasthoudendheid, kennis en creativiteit kernwoorden. Uw belang staat altijd voorop.

Ik kom graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Onder de button contact vindt u mijn gegevens.

Du Plessis Letselschade Advocatuur B.V. is de handelsnaam van Du Plessis Letselschade Advocatuur welke vennootschap in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem is ingeschreven onder nummer 69344515.