×

Du Plessis letselschade advocatuur

Overige ongevallen

Bij overige ongevallen kan bijvoorbeeld worden gedacht aan een sport- en spelsituatie. Vaak is het zo dat het toebrengen van letsel tijdens sport- en spelsituaties niet als onrechtmatig gedrag wordt bestempeld. Het hoort er nou eenmaal bij dat u letsel op kunt lopen wanneer u zich in een sport- of spelsituatie bevindt. Maar er kan ook een overtreding plaatsvinden die niets te maken heeft met de normale uitoefening van de sport: een extreme overtreding. Als u hierbij letsel oploopt, kan het zo zijn dat de veroorzaker aansprakelijk is.

U kunt ook nog denken aan situaties die te maken hebben met de weginrichting of het wegdek zelf. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van een onduidelijke wegsituatie of een groot gat in weg waardoor u ten val komt en letsel oploopt. De omstandigheden van het ongeval bepalen in grote mate of de wegbeheerder aansprakelijk is.

Wat kunt u doen wanneer u wordt gebeten door een hond of gekrabd door een kat? Of van uw fiets valt door een plotseling overstekend dier? De wet heeft geregeld dat de bezitter van een dier daarvoor aansprakelijk is. De aansprakelijkheidsverzekering van de eigenaar van het dier dekt deze aansprakelijkheid.

Wanneer u letsel oploopt door de fout van iemand anders, is er in veel gevallen wel een wettelijke grondslag om tot een aansprakelijkstelling over te kunnen gaan. Informeert u gerust bij mij naar de eventuele mogelijkheden in het u overkomen geval.

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Ja, ik wil meer informatie!

Over Du Plessis letselschade advocatuur

Mijn naam is Susan du Plessis. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek.

Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1997 en de advocatenopleiding heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Ik sta naast u met raad en daad en vind het belangrijk goed te luisteren naar uw wensen en behoeften in het schaderegelingstraject. Ik zal en kan u veel uit handen nemen zodat u kunt werken aan uw herstel. In uw schadezaak zijn betrokkenheid, laagdrempeligheid, transparantie, vasthoudendheid, kennis en creativiteit kernwoorden. Uw belang staat altijd voorop.

Ik kom graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Onder de button contact vindt u mijn gegevens.

Du Plessis Letselschade Advocatuur B.V. is de handelsnaam van Du Plessis Letselschade Advocatuur welke vennootschap in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem is ingeschreven onder nummer 69344515.