×

Du Plessis letselschade advocatuur

Referenties van en door cliënten zelf

Judith Mulder

20-03-2021

Via via ben ik in contact gebracht met Susan. Wat schetste mijn verbazing, we bleken elkaar al ergens van te kennen. (Dochters en hockey) Ons eerste gesprek was al zo liefdevol, informatief en verduidelijkend. Ze beloofd alleen dat wat ze waar kan maken en ze laat je echt voelen dat je er toe doet. Je niet zomaar een nummer bent. Ze geeft om haar klanten, ze vecht voor je "tot aan de hemel en terug" Lieve susan, ik ben zo blij dat jij mij bijstaat want dat doe je met je hele persoonlijkheid. We zijn er nog niet maar alleen nu al zo blij met jou. Thanks for being there! En ik gun iedereen een Susan, Liefs Judith

Gerda Aalbers

12-03-2021

Susan heeft echt voor mij gestreden en zonder haar was ik er niet uit gekomen. Zij heeft mij bijgestaan in een zaak die 5 jaar heeft geduurd. Ik ben haar ontzettend dankbaar en ik zou haar ook zeker aanbevelen. Dank je wel Susan!

Femke

07-03-2021

ik ben erg goed bijgestaan door Susan. Susan is een open en eerlijk persoon die veel kennis heeft en zich voor 200% inzet. Ik zou susan zeker aanbevelen!

Carla Wittebol

23-02-2021

Helaas kan ik slechts 5 sterren geven terwijl deze letsel advocate er minstens 10 verdiend. Ik heb Susan ervaren als 100% betrouwbaar, 100% vakvrouw, 100% eerlijk, 100% transparant en een (lieve) pitbull. Mijn ervaring is dat ze er alles aan doet om recht te doen namens en voor haar client. Ze is realistisch in haar verwachtingen en desgewenst neemt ze tijd om even bij te praten. Ze geeft aan dat processen soms tijd kosten en dat geduld een schone zaak is. Mijn zaak begon eind 2019 en stopt nu met een geweldig resultaat. Susan, ik hoop je nooit meer nodig te hebben maar mocht het onverhoopt toch zo zijn dan weet ik je weer te vinden! Ik ben zo blij dat ik je heb ontmoet! Hartelijke groeten, Carla

Nathalie van der Linde

16-02-2021

Een advocaat uit duizenden. Een erg ingewikkelde zaak kan zij door haar vastberadenheid en doorzettingsvermogen tot een goed einde brengen. Ze houd je goed op de hoogte en staat echt haar mannetje voor jou als cliënt, haar empatisch vermogen werkt zeker in haar voordeel. Ik ben enorm dankbaar dat Susan mij bijgestaan heeft in een erg ingewikkelde zaak die naar volle tevredenheid is afgewikkeld. Voor mij ben je enorm waardevol geweest en dat zul jij voor nog velen meer kunnen betekenen. Dank je wel Susan. Veel liefs, Nathalie van der Linde

Mirjam de Kramer

15-02-2021

Wij zijn zéér te spreken over Susan. Ze is een echte vakvrouw, zakelijk en doortastend, maar ook heel vriendelijk en prettig in de omgang. Wij kunnen iedereen aanraden om bij lestelschade Susan in de arm te nemen. Susan, nogmaals dank voor je goede zorgen!

Ilmatar Mansveld

11-02-2021

Via een collega kreeg ik de naam van Susan door. Enorm spannend vond ik dat...een letselschade advocaat....dat kende ik alleen uit films, series en de krant. Susan stelde me enorm op mijn gemak en hoewel deze zaak nieuw was voor haar heeft ze zich er in vast gebeten, heeft ze onderzoek gedaan, jurisprudentie gelezen en zo wist ze mijn belangen enrom goed en professioneel te behartigen, Susan, ik ben je enorm dankbaar dat je het hebt aangedurft en je mij met raad en daad hebt bijgestaan!

Fons-Bosch

21-01-2021

Fons wij kunnen Susan aanbevelen wat een vakvrouw kent alle in en outs die je tegen komt bij letselschade. ze weet de juiste weg te vinden , wij weten niet wat er allemaal bij komt kijken na een zwaar auto ongeluk !!! wij raden iedereen aan neem een letseladvocaat voor de juiste weg te vinden. Susan hartelijk dank voor alles.

Cas

15-01-2021

Beste Susan, Heel erg bedankt zoals jij mijn letselschade hebt afgehandeld met een top resultaat. Ik waardeer jou kennis en je weet precies welke weg te bewandelen. Ik zou jou bij iedereen aanbevelen die hulp bij letsel schade nodig heeft. Nogmaals bedankt Susan. Groet Cas.

Esther

12-01-2021

Bij een auto ongeluk heb ik een whiplash opgelopen. Susan heeft mij goed begeleid in het letselschade traject en doordat ze niet snel opgaf, maar doortastend handelde is er uiteindelijk een goed resultaat behaald om mij tegemoet te komen. Ik kan haar van harte aanbevelen, naast een vakvrouw is ze ook meelevend en recht door zee.

Duncan

18-12-2020

Beste Susan, Bij deze wil ik jou bedanken voorde kundige wijze waarop jij mij hebt bijgestaan. Het heeft mij geen windeieren gelegd. Ik zal een ieder die met dit soort kwesties te maken krijgt aanbevelen naar jou toe te gaan. Blijf doen wat je doet want je bent er super in. Groet, Duncan.

leon erkens

15-12-2020

Geachte Susan. Ik heb je leren kennen na het ongeval. Helaas zijn er bij het regelen van deze zaak nog twee ongevallen gebeurd. Totaal buiten mijn schuld om. Je hebt alle zaken op je gepakt. En mij hierin geholpen en vertegenwoordigd. Nu 4 jaar later zijn we er dan eindelijk uitgekomen. De verzekering liet niks van zich horen. En bleef maar nee verkondigen. Jij rade me aan voet bij stuk te houden. En op jou expertise te vertrouwen. Dit heb ik dan ook gedaan. En alles wat er geboden werd afgeslagen. Daar het niet overeenkwam met jou verwachtingen. Tot het laatste overleg. Daar kwam uit wat jij voorspeld had. En zijn we erop in gegaan. Ik wil jou namens mij en mijn kids hartelijk danken hiervoor. We zijn je zeer dankbaar voor jou steun en toeverlaat. In deze voor mij o zo zware tijd. Je steunde me in het ziekenhuisbed. Toen ik in de rolstoel zat. En tijdens de revalidatie periode. Je hart zit op de juiste plaats. Namelijk bij de slachtoffers waarvan de hele wereld ingestort is. Door jou hulp en toeverlaat. Kan ik weer aan deze wereld gaan bouwen en opbouwen. Hartelijk dank!!!

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 
...
9 10 Volgende

Uw beoordeling geven

 

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Naar het contactformulier

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Ja, ik wil meer informatie!

Over Du Plessis letselschade advocatuur

Mijn naam is Susan du Plessis. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek.

Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1997 en de advocatenopleiding heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Ik sta naast u met raad en daad en vind het belangrijk goed te luisteren naar uw wensen en behoeften in het schaderegelingstraject. Ik zal en kan u veel uit handen nemen zodat u kunt werken aan uw herstel. In uw schadezaak zijn betrokkenheid, laagdrempeligheid, transparantie, vasthoudendheid, kennis en creativiteit kernwoorden. Uw belang staat altijd voorop.

Ik kom graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Onder de button contact vindt u mijn gegevens.

Du Plessis Letselschade Advocatuur B.V. is de handelsnaam van Du Plessis Letselschade Advocatuur welke vennootschap in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem is ingeschreven onder nummer 69344515.