×

Du Plessis letselschade advocatuur

Referenties van en door cliënten zelf

Massop

19-06-2022

In een zeer treurig en chaotische tijd zijn wij in contact gekomen met Susan du plessis .Zij heeft ons met al haar vakkundigheid en liefde voor haar vak door een heftige periode heen begeleidt. Dit was voor jou ook aangrijpend omdat je ons verdriet kon voelen en ons niet kon helpen dit alles te veranderen. Met jou fijne en warme persoonlijkheid en snelle communicatie heb jij ons gebracht waar we nu staan en sluiten we dit hoofdstuk af en openen we weer met een lege bladzijde om deze weer wat kleur te geven. Lieve warme groet ,familie Massop.

Sean

17-06-2022

Na een auto ongeluk bij Susan terecht gekomen. Na een gesprek bij Susan op locatie gelijk een goed gevoel, als het werk uit handen gegeven. Altijd erg goed bereikbaar telefonisch en via de app. Snel antwoord en reactie. Goed geholpen en een fijn Empathisch vermogen.

Anita

15-06-2022

Eind 2019 heb ik een auto ongeluk gehad en ben ik via familie bij Susan terecht gekomen, geen idee wat er allemaal te wachten stond maar gelukkig nam Susan de tijd voor mij, het werd allemaal heel duidelijk uitgelegd en werd alles zo goed als kon uit handen genomen, ze heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden met alles. Naast dat ze haar werk heel zorgvuldig uitvoert is het een hele lieve, Spontane en betrokken vrouw. Ik heb heel veel aan Susan gehad en kan haar zeker aanraden mocht je iemand zoeken wie je goed kan begeleiden door het hele proces heen. Susan dankjewel voor alles, ik ben je heel erg dankbaar wat je voor mij hebt gedaan. En ik wens je het allerbeste. Liefs Anita

Yvonne

13-06-2022

Na een auto ongeluk kwam ik bij Susan voor raad maar wist niet wat ik kon verwachten. Haar hulp bleek vertrouwd, transparant en zeer vakkundig.

Eli Jansen

31-05-2022

Een paar maanden geleden heb ik helaas een pittig verkeers ongeval gehad waarbij het een en ander kwam kijken. Mvr. S Du Plessis heeft mij en mijn bijrijder van begin tot aan het eind zo geweldig geholpen! Ik had mij geen betere advocaat kunnen bedenken. Ze is direct, correct, spontaan, duidelijk en zeer betrouwbaar! Susan hartelijk dank voor het bijstaan en behandelen van mijn zaak. Je bent een topper dat mag zeker gezegd worden. Met vriendelijke groet, Eli Jansen

Hans Nas

18-05-2022

Ruim een jaar geleden had mijn vader een fietsongeluk met fors letsel. Via onze (regio)bank zijn we in contact gekomen met Susan. En zij heeft deze zaak van letselschade in behandeling genomen. Namens mij en mijn familie kan ik niet anders melden dan dat dit erg prettig is verlopen. Susan is helder, duidelijk, correct, betrokken, spontaan en betrouwbaar. Zomaar enkele woorden die mij te binnen schieten. De communicatie verliep soepel en zoals je het wenst. Kortom eenieder die in een gelijksoortige situatie belandt, kan ik de samenwerking met Susan aanbevelen. Susan bedankt! Mvg, Hans Nas

Koos de blok

06-05-2022

Heb in 2017 een zwaar ongeval gehad. Door de verzekeringsadviseur werd mijn aangerade Mvr. S Du Plessis tenemen voor het afhandelen van mijn letselschade en daar hebben mijn vrouw en ik nooit spijt van gehad. Wij hadden ons geen betere Advocaat kunnen wensen. Zij is in alle zaken aanbevelens waar. En werkt zeer correct in het belang van de cliënt.

Frans en Syfra Gulitz

04-05-2022

15 september j,l hadden mijn vrouw en ik een midweek georganiseerd in een Hotel Noord Holland. De éérste morgen voor het ontbijt ben ik heel ongelukkig gevallen. Behoorlijk gewond aan hoofd pols en benen. Hier werd niets mee gedaan door de directie.. Letselschadeadvocaat Susan Du Plessis uit 'sHeerenberg heeft de zaak ter hand genomen , geweldig professioneel financieel en vakkundig goed afgerond . Bedankt Susan .

Anne

28-04-2022

In 2021 heeft mijn paard een ongeluk gehad, waarbij hij hard is geraakt op zijn been, waardoor veel dierenarts - en fysio bezoeken volgden. Mentaal was dit voor mijzelf erg zwaar en ben ik benaderd door Deborah Kempers van Du Plessis Letselschade advocatuur; om mij te helpen. Ook al stond mijn hoofd er niet naar, alles is enorm duidelijk uitgelegd en er werd geluisterd en begrip getoond. Inmiddels met succes afgerond, mijn paard is herstelt en ik kan nu met hem naar de toekomst werken! Ik ben ontzettend dankbaar voor het werk, dat er is verricht om mij te helpen. Contact verliep altijd erg goed en geen enkele vraag was te veel. Enorm veel last van m’n schouders is er afgenomen!

Stephanie

23-04-2022

5 jaar geleden is na een ongeluk met mijn dochter, Susan ons aanbevolen door een vriend. Na het eerste gesprek met Susan hadden wij al een goed gevoel bij haar. Mijn hoofd stond er nog niet naar, dus pakte ze heel veel op met mijn man, zodat ik er niet mee bezig was. Na een tijdje therapieën (ptss) en toen ik er klaar voor was, heeft ze rustig met mij gezeten en besproken hoe nu verder. Ze hield ons goed op de hoogte en ze is erg betrokken bij de gezondheid van mijn dochter en mij. Mijn zaak is nu afgerond en voor mijn dochter zal ze er nog even zijn! Ze is een topper en ik zal haar iedereen aanbevelen!

Daniëlle van Aken

08-04-2022

In 2018 een auto ongeluk gehad,omdat er zoveel bij komt kijken en ik op dat moment er niet toe in staat was hebben we gekeken voor een goede letselschade advocaat. Wij kwamen al snel bij Susan du Plessis uit. Na een intake gesprek kregen we de kans om erover na te denken of Susan de juiste voor ons was. Daar hoefde we niet over na te denken. Wat een vertrouwd gevoel gaf Susan ons. Ze heeft mij/ons zo goed geholpen weet van aanpakken is open en eerlijk en niets is te veel. Kortom ik zou Susan iedereen aanraden als hij of zij hulp nodig heeft met het bij staan van een zaak. Susan bedankt voor alles je bent een Topper.

Allagie ceesay

04-04-2022

Susan gehad als schade advocaat Hele fijne communicatie toont 100% inzet voor haar client luistert goed en denkt mee in alle mogelijke opties kortom hele goed advocate en ook een goed persoon met een fijn karakter

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 
...
13 14 Volgende

Uw beoordeling geven

 

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Naar het contactformulier

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Ja, ik wil meer informatie!

Over Du Plessis letselschade advocatuur

Mijn naam is Susan du Plessis. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek.

Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1997 en de advocatenopleiding heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Ik sta naast u met raad en daad en vind het belangrijk goed te luisteren naar uw wensen en behoeften in het schaderegelingstraject. Ik zal en kan u veel uit handen nemen zodat u kunt werken aan uw herstel. In uw schadezaak zijn betrokkenheid, laagdrempeligheid, transparantie, vasthoudendheid, kennis en creativiteit kernwoorden. Uw belang staat altijd voorop.

Ik kom graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Onder de button contact vindt u mijn gegevens.

Du Plessis Letselschade Advocatuur B.V. is de handelsnaam van Du Plessis Letselschade Advocatuur welke vennootschap in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem is ingeschreven onder nummer 69344515.