×

Du Plessis letselschade advocatuur

Referenties van en door cliënten zelf

Simone

17-10-2021

Susan heeft mij heel goed geholpen bij mijn zaak. Ik kreeg 3 jaar geleden een ongeluk waarbij ik werd aangereden, ik had veel pijn en wist niet hoe het allemaal in zijn werk gaat. Maar gelukkig was daar Susan en heeft alles uit handen genomen en kon ik mij focussen op mijn herstel. En ook daar heeft ze nog bij geholpen door naar mijn verhaal te luisteren en mee te denken wat mij zou helpen bij mijn herstel. Echt een lieve vrouw waarbij ik mij op mijn gemak voelde!

Jeanneke van Santvoort

17-10-2021

Wat een verademing om je zorgen uit handen te kunnen geven! Na mijn ongeval voelde en was ik erg kwetsbaar. Zoveel pijn waardoor ik niet moest denken aan al die rompslomp die ik in het bureaucratische systeem tegen zou komen!. Susan kwam als geroepen: nam de tijd en vertelde de mogelijkheden en is echt voor me gegaan. Wat fijn dat ik aan mijn herstel kon werken terwijl zij alles regelde. Susan je bent een TOPvrouw!!

Claudia Klein

25-09-2021

3 jaar geleden een ongeval gehad, van achter aangereden bij een stoplicht. Op advies contact gezocht met Susan. Voor dit advies ben ik ze nog steeds dankbaar. Alles heeft ze uit handen genomen maar wel in overleg. Ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Behulpzaam, begripvol, vertrouwen, transparant en geef de strijd niet op. Ze is een topper in haar werk en ik ben haar heel dankbaar voor alles wat ze gedaan, gezegd en geregeld heeft. Mocht je een letselschade advocaat nodig hebben, zoek niet verder en bel Susan!!

Jessica grotenhuis

19-09-2021

Mijn vader is in juni 2019 aangereden door een automobilist terwijl bij met zijn fiets stond te wachten om over te kunnen steken. Wonder boven wonder kan hij het nog navertellen maar nu 2 jaar later zijn er zeker nog lichamelijke en psychische klachten die hij ervan over heeft gehouden. Mijn vader is nu bijna 76 en fiets gelukkig weer rond maar de angst is er nog steeds. Susan heeft ons vanaf het begin bijgestaan en ons veel dingen uit handen genomen. Op zo'n moment heb je daar ook je hoofd niet naar staan maar zij is zo'n geweldige advocaat die alles voor haar cliënten wil doen. Susan heeft alle bijkomende zaken geregeld voor mijn vader en daarvoor duizend maal dank! Susan is een topper en zeker aan te raden bij iedereen die een stukje hulp kan gebruiken op zo'n moment.

Desiree

19-09-2021

In oktober 2018 heb ik een auto ongeluk gehad. Ik stond stil voor een stoplicht en toen knalde er iemand bij mij achterop. Er kwam veel verzekeringswerk bij kijken. En omdat ik al genoeg aan mijn herstel had, adviseerde een fam.lid mij contact op te nemen met Susan. Wat een vakvrouw, lief, behulpzaam, eerlijk en er voor gaan! Nog herstellende van het ongeluk kreeg ik helaas in januari 2020 een ongeluk met de fiets, weer veroorzaakt door een ander. Susan heeft mij hierbij weer geweldig geholpen. Ik zou haar iedereen aanbevelen.

Martin Drost

13-09-2021

Onderweg naar mijn werk is op 11 februari 2020 's-ochtends vroeg een vrouw voor mijn auto gesprongen. Al snel bleek dat dit een zelfmoordpoging was die gelukkig is mislukt. Desalniettemin heeft deze gebeurtenis veel impact op mij gehad (geestelijk en emotioneel) met als gevolg dat ik een half jaar niet of deels mijn werkzaamheden als zzp-er kon doen. Mijn psycholoog, waar ik ondertussen een EMDR therapie onderging, raadde mij aan om een letselschade advocaat in de hand te nemen. Ik had via via al goede verhalen gehoord over Susan Du Plessis en heb haar gebeld en het verhaal uitgelegd. Ondertussen was ik al verwikkeld in allerlei verzekeringskwesties (schade auto, arbeidsongeschiktheid, schade inzittende verzekering, etc.). Ik heb al mijn verzekeringen geregeld via een tussenpersoon en ging er vanuit dat deze tussenpersoon mijn belangen wel zou behartigen. Helaas was dat niet het geval! Susan heeft mij zeer professioneel geholpen met de afwikkeling van een aantal verzekeringskwesties waaronder mijn geleden letselschade. Voordat de zaak door haar in behandeling werd genomen zijn er een aantal scenario’s doorgenomen. Daarin was zij zeer duidelijk over o.a. kosten en de wijze van aanpak. Nu anderhalf jaar verder kan ik zeggen dat ik mij geen betere vertegenwoordiging had voor kunnen stellen. Susan heeft zich in de zaak vastgebeten en in de tussenliggende tijd heeft zij nooit losgelaten, totdat de zaak is afgehandeld. Susan, bedankt voor alles.

Marco

12-08-2021

In 2016 was ik slachtoffer van een zwaar bedrijfsongeval. Na een paar weken werd me door een vriend geadviseerd om contact op nemen met Susan. Na het eerste telefonische contact ,was zeer positief, kwam ze thuis langs. Het gesprek was heel fijn en er werd uitgelegd welke stappen ze ging ondernemen naar werkgever en verzekeraar toe. Ik kon me volledig op mijn revalidatie storten en Susan regelde alle juridische zaken met de verzekeraar. Susan zet zich voor 100% in en laat zich niet afpoeieren door de grote verzekeraars. Na 5 jaar revalidatie, herstel en ander wek is de zaak afgehandeld met een TOP resultaat. Susan heel erg bedankt.

Nina Giesen

04-08-2021

In 2015 ben ik aangereden door een motorvoertuig. Ik was toen ongeveer 15 jaar oud. Er zat een breuk in mijn kaak, mijn tanden waren afgebroken en ik kreeg een litteken op mijn gezicht die mij altijd blijft herinneren aan die dag. Ik was erg geschrokken van de aanrijding en wou er met niemand over praten. Du Plessis heeft ervoor gezorgd dat ik mij meer ging open stellen en liet mij dat doen op mijn eigen tempo. Ze heeft mij geholpen met het verwerken van het ongeval en heeft mij stap voor stap mee genomen door het proces. Ze heeft mij opties gegeven en geadviseerd. Het litteken in mijn gezicht is een van mijn onzekerheden en Du Plessis heeft daar begrip voor. Ze heeft ervoor gezorgd dat Ik de mogelijkheid heb om mijn litteken weg te laten halen, dit is iets waar haar heel erg dankbaar voor ben. Du plessis heeft nog veel meer voor mij regelt, meer dan dat ik had kunnen hopen. Ze heeft mij erg goed geholpen en ze stond altijd met een snelle reactie klaar. Ik had mij geen betere advocaat kunnen wensen.

Rob

21-07-2021

Na mijn ongeluk in 2016 is er lange tijd geen doorbraak geweest met de verzekeraar. Daarom heb ik in 2020 contact opgenomen met Susan. Ik heb daar geen spijt van. Ondanks de coronaperikelen en de uiterst complexe zaak en moeilijke financiële afwikkeling , heeft ze toch in een erg snel tempo orde op zaken kunnen stellen en een doorbraak kunnen bereiken. Susan is vriendelijk, direct , accuraat en doortastend. Enigste minpuntje vind ik dat ze veel praat. Dat zegt echter meer over mij dan over haar enthousiasme waarmee ze de zaak afwikkelt. Kortom ik ben erg tevreden en als afgestudeerd onderwijzer (lang geleden) zou ik zeggen ga zo door. Ik kan haar alleen maar van harte aanbevelen.

Klaudia Pniewska

19-07-2021

In 2018 was ik het slachtoffer van een bedrijfsongeval. Miss Susan zorgde voor mijn zaak. Sindsdien heeft ze er tot vorige week aan gewerkt. We kunnen die zaak eindelijk sluiten. Miss Susan heeft bijna 3 jaar zo hard voor me gewerkt. Waar ik ook om vroeg, ze maakte het waar. Zij is de reden dat ik terug naar de universiteit kon gaan en een diploma kon halen. Miss Susan, ik kan u garanderen dat ik deze keer niet terug zal gaan! Door deze jaren was ze niet alleen een juridische steun, maar ook een mentale steun. Ik had me geen betere advocaat kunnen wensen. Susan is gewoon de beste. ❤️

Annemarie Van marwijk

20-06-2021

1 september 2020 werd mijn moeder op de fiets aangereden door een automobilist. Ondanks het forse letsel was de tegenpartij niet genegen om op enige wijze behulpzaam te zijn. Dat gaf veel frustratie bij ons als kinderen. Sterker nog, hij was eigenlijk het "slachtoffer." Een bekende wees ons op Susan. Na overleg hebben we haar gebeld en is ze vrijblijvend bij ons thuis geweest. Door haar uitleg (van zaken waar je als leek geen weet van hebt) hebben we besloten Susan te laten onderzoeken of de onkosten eruit gehaald konden worden. We hebben zelf amper wat hoeven doen en Susan heeft naast de onkosten ook een vergoeding voor het letsel los gekregen. Het verzacht de pijn niet maar geeft wel een gevoel van genoegdoening. Nu is de zaak afgerond en we kunnen alleen maar zeggen dat we superblij zijn met Susan. Haar wilskracht, gevoel van recht willen doen en zeker haar vastberadenheid, maken haar een mooi mens maar ook uitstekende letselschadeadvocaat!

Luuk B

02-06-2021

Na een ongeval met letsel zit je niet te wachten op de juridische afhandelingen van de zaak. Je hebt op dat moment wel andere zaken aan je hoofd. Door Susan wordt je geheel ontzorgd dit door haar persoonlijke aandacht voor mij en de zaak. Nogmaals Thx.

Vorige 1 2 
...
7 8 9 10 11 
...
15 16 Volgende

Uw beoordeling geven

 

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Naar het contactformulier

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Ja, ik wil meer informatie!

Over Du Plessis letselschade advocatuur

Mijn naam is Susan du Plessis. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek.

Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1997 en de advocatenopleiding heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Ik sta naast u met raad en daad en vind het belangrijk goed te luisteren naar uw wensen en behoeften in het schaderegelingstraject. Ik zal en kan u veel uit handen nemen zodat u kunt werken aan uw herstel. In uw schadezaak zijn betrokkenheid, laagdrempeligheid, transparantie, vasthoudendheid, kennis en creativiteit kernwoorden. Uw belang staat altijd voorop.

Ik kom graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Onder de button contact vindt u mijn gegevens.

Du Plessis Letselschade Advocatuur B.V. is de handelsnaam van Du Plessis Letselschade Advocatuur welke vennootschap in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem is ingeschreven onder nummer 69344515.