×

Du Plessis letselschade advocatuur

Referenties van en door cliënten zelf

Almira Mija Gerzic Sabirovic

31-01-2019

Lieve mensen, 
Wat heb ik in alle opzichten goed steun van Susan gehad. Als je op zoek bent naar een top advocaat ,die jou ook nog door hele zware momenten heen sleept , omdat je zelf niet meer kunt dan ben je op een juiste adres. Susan zorgde voor mij ten alle tijden. Altijd bereid om alles duidelijk uit te leggen en in je belang te handelen. Heel vakkundig , veel kennis maar ook een enorme empathie , super fijn! Ik zou veel langer willen door gaan met allerlei complimenten (want dat is terecht) maar ik heb geen worden voor hoe blij ik met Susan als mijn advocaat ben. Twijfel echt niet! Aan Susan heb je echt een goede advocaat, een top advocaat! 
Een grote dank Susan, namens mij en mijn familie . Je stond echt naast me!!

Lieve groeten

Guri Stolk

25-01-2019

Geachte Mevr. Susan De Plessis,

Hierbij wil ik U hartelijk danken voor Uw bemiddeling van mijn zaak. Uw doorzettingsvermogen en strijdlust hebben mij mede hierbij geholpen. Ook Uw oprechtheid waardeer ik ten zeerste. U heeft mij buitengewoon goed ondersteud.

Met hartelijk groeten,

Hoogachtend
Guri Stolk

John Kleijn

08-01-2019

2019 een jaar met een nieuwe start wat gerealiseerd kon worden en ook mogelijk is gemaakt door toedoen van een eerlijke Letselschade advocate! Dit is echt zeldzaam in deze schade problematiek. Daar kom je pas achter als je er zelf mee te maken heb gehad. En in eerste aanleg met een aantal charlatan deskundigen, jurist/advocaat in contact bent gekomen en is de schade door hun toedoen onherstelbaar en groter! Maar deze advocaat deed bijna het onmogelijke en kon de schade reduceren,beperken en deze indrukwekkende zaak ook nog eens meer dan keurig afronden in kort tijdsbestek en ook in mijn belang naar meer dan tevredenheid ook. Daarom kan ik dan persoonlijk ook iedereen deze advocaat aanraden! Begin meteen goed! Het voorkomt heel veel schade! Kwaliteit van leven is daardoor ook veel aangenamer en kun je jezelf bezig houden in de hoofdzaak met je eigen persoonlijke letsel. Dit kost al energie genoeg. Nogmaals kies zorgvuldig en kies deze top advocaat ! John Kleijn

Donovan van de Zand

03-01-2019

Na dat ik een bedrijfsongeval heb gehad, werd ik door een familie lid aangeraden contact op te nemen met mevrouw Duplessis, zo gezegd zo gedaan, we hebben een gesprek gehad en toen had ik al gelijk een goed gevoel bij der en toen is ze mij gaan helpen het contact liep echt heel goed kon haar altijd bereiken als ik vragen had, heb het echt heel goed ervaren, en zal der ook zeker aan andere mensen toewijsen als ze de hulp van een advocaat nodig hebben, susan echt super bedankt voor je hulp 

 

Anoniem

28-11-2018

Na te zijn aangereden door een jongeman die met zijn smartphone bezig was, bleken er de volgende dag ernstige lichamelijke klachten op te treden bij mijn vrouw en mij. Wij hebben na wat rond luisteren contact gezocht met Susan om de zaak aanhangig te maken bij de verzekeraar. De auto was snel gerepareerd maar aangezien we ondernemers zijn waren onze inkomsten waren ineens nihil en daarnaast zou er zou intensieve therapie nodig zijn om te herstellen. Susan heeft geregeld dat onze inkomsten aangevuld werden en in de afgelopen jaren heeft de therapie geleid tot klachtenvermindering. Tenslotte hebben wij gekozen voor een definitieve regeling met de verzekeraar en staan we weer op eigen benen. Door het consequent handelen van Susan en de persoonlijke begeleiding is deze vervelende periode toch tot een goed einde gekomen. Wij bevelen haar van harte aan.

Mevr. Hendriks

23-11-2018

Na een ongeval op m’n werk werd ik via een kennis in contact gebracht met Mw du Plessis.

Zij is eerst langsgekomen voor een kennismakingsgesprek en heeft uitgelegd hoe alles in z’n werk ging.

Daarbij laat ze de keus geheel aan cliënt.

Ik werd heel vriendelijk door haar geholpen en ik kon haar per mail of telefonisch altijd goed bereiken en ze vond het niet erg om alles meerdere keren uit te leggen hoe de zaak ervoor stond.

Ze heeft goed advies gegeven en komt echt voor cliënt op.

Ik zou haar zeker aanbevelen bij familie, vrienden, kennissen mocht dit nodig zijn.

Susan, bedankt voor je hulp

Betty Disbergen

30-10-2018

September 2014 werd ik aangereden, via onze verzekeringsagent werd ons Susan aangeraden als letselschadespecialist... Wat een fijne samenwerking en deskundigheid, Alles is tot in de puntjes verzorgd. Susan zal ik een ieder aan bevelen als zeer betrokken en meedenkend.

Karen

17-10-2018

Op 2 juni 2012 kreeg ik een auto ongeluk. De man die op onze auto knalde werd afgeleid door zijn carkit en zag daardoor de file over het hoofd. Hierdoor knalde hij met ongeveer 80 á 100 km/ph achter op en wij knalden op de voorligger. 

Meneer bekende zijn “schuld” en de papieren werden netjes ingevuld. Omdat ik de volgende dag niet zelfstandig mijn hoofd kon optillen, ben ik na het weekend maar naar de dokter gegaan en uit eindelijk bij de fysiotherapeut terecht gekomen. Door dit gebeuren hebben we een schade regelaar in de arm genomen maar ik had het idee dat ik tegen deze man moest vechten. En de schaderegelaar de tegenpartij hielp. Dit was bij mij zichtbaar tijdens de gesprekken met de regelaar omdat ik dan vaak boos en verdrietig was.

Tot dat er iemand eind 2016 sprak over Susan Du Plessis. Mijn ouders hebben een afspraak gemaakt (gezien zij ook in de zelfde auto zaten) voor een gesprek. Hierna ben ik aangeschoven om ook wat vragen te stellen. Pfff wat een verlichting iemand die luistert en niet beoordeeld. Dit is allemaal pas rond half januari 2017. Hierop 25 januari 2017 Susan gemaild met de vraag of ze mij ook wilt helpen. De vraag was los het als je blieft zo snel mogelijk op, ik ben klaar met al het gezeur en alles moeten bewijzen! Na het 1ste officiële gesprek met Susan werd ik blij, ik had het gevoel dat ze me echt ging helpen en ik niet meer hoefde te “vechten”. Susan regelde alles waarbij ik alleen moest toesturen wat ze nodig had zoals rekeningen. Het tegen over gestelde van de voorgaande 4½ jaar. Wat was ik blij met deze tip van een cliënt van Susan. Susan heeft nu 14 oktober ’18 de zaak geregeld waar ik positief achter sta. En blij ben dat ik niet in 2016 de handdoek in de ring heb gegooid. 

Tijdens deze periode heb ik een paar mensen verwezen naar Susan waar ik mijn ervaring heb uit gesproken. Ook deze mensen delen nu de zelfde ervaring en zijn dus blij met de tip. En zal haar in de toekomst zeker aanbevelen als iemand een advocaat nodig heeft. 

Susan is iemand die eerlijk is over wat ze verwacht van je “zaak” en gaat er dan vol voor. Je moet zelf ongeveer 5% leveren en de rest word gedaan voor je. 

 

Anoniem

09-08-2018

Mijn zoon Ruben is op weg naar huis van school aangereden door een auto. Een zeer vervelende en nare situatie.  Susan heb ik gevraagd de afwikkeling te doen met de verzekeringsmaatschappij. De samenwerking met Susan is heel prettig verlopen, professioneel, vakbekwaam en zeer prettig in de omgang.

Anoniem

01-08-2018

Op zondag 15 juni 2014 werd mijn dochter in Eindhoven op haar scooter aangereden door een auto en had daarna een zwaar beenletsel.

De veroorzaker van het ongeval erkende zijn schuld en daarna berichtte haar verzekering dat alle schade die zij heeft, zou worden vergoed.

Tot juli 2016 heb ik deze zaak zelf trachten te regelen met de verzekering, maar de kennis en de tijd ontbraken mij.

Ik heb letselschadeadvocate Susan du Plessis gevraagd om deze ingewikkelde zaak van mij over te nemen en heb daar geen moment spijt van. In tegendeel !

Op een zeer kundige en integere wijze heeft ze ons door wirwar van regeltjes en mogelijkheden geleid.

Smartengeld, belastingvrije schadevergoedingen en het voorkomen van verjaring,  heeft zij op een duidelijke en perfecte manier voor mijn dochter geregeld.

Wij zijn haar erkentelijk voor dit resultaat en bevelen haar bij mensen in een gelijke situatie graag aan.

Marjan van Praag

25-06-2018

Susan Du Plessis heeft 2 keer voor mij een zaak behartigd. Beide letselschadezaken heeft zij tot
een goed einde gebracht. Zij heeft alles gedaan wat mogelijk was.
De 2e zaak lag zeer moeilijk, maar ook dat is haar gelukt. Ik heb alleen maar bewondering voor
haar professionaliteit en haar doorzettingsvermogen.
Ik wens haar heel veel succes en ben haar alleen maar dank verschuldigd.

Chantal Peeters

29-05-2018

Ik ben Chantal, 24 jaar. Ik heb een auto ongeluk gehad februari 2017. In eerste instantie kreeg ik via de verzekering een belangenbehartiging, dit beviel niet, ik kreeg heel veel geld niet, waardoor ik uiteindelijk tot mijn neus in de rekeningen zat. Na veel geschrijf en veel contact van Susan naar de tegenpartij, hadden ze eindelijk ook echt de aansprakelijkheid erkent. Geloof het of niet, ze wouden met mijn vorige belangenbehartiging gaan beweren dat ik achterruit had gereden ( kopstaartbotsing. We zijn er nog niet, maar na alles wat Susan nu al voor me gedaan heeft, heb ik het volste vertrouwen in haar! Ze komt zelfs naar me toe terwijl ik niet erg dicht bij de deur woon (een goed anderhalfuur als het verkeer gunstig is) Ze werkt echt met passie, en is mijn persoonlijke pitbull ( haha) Ze bijt vast en laat niet los( dit bedoel ik uiteraard tegenover de desbetreffende tegenpartij). Susan, echt nogmaals super erg bedankt voor wat je nu al hebt gedaan! En niet te vergeten wat je in de toekomst nog voor mij gaat doen! Je bent een topper!

Vorige 1 2 
...
14 15 16 17 Volgende

Uw beoordeling geven

 

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Naar het contactformulier

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Ja, ik wil meer informatie!

Over Du Plessis letselschade advocatuur

Mijn naam is Susan du Plessis. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek.

Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1997 en de advocatenopleiding heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Ik sta naast u met raad en daad en vind het belangrijk goed te luisteren naar uw wensen en behoeften in het schaderegelingstraject. Ik zal en kan u veel uit handen nemen zodat u kunt werken aan uw herstel. In uw schadezaak zijn betrokkenheid, laagdrempeligheid, transparantie, vasthoudendheid, kennis en creativiteit kernwoorden. Uw belang staat altijd voorop.

Ik kom graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Onder de button contact vindt u mijn gegevens.

Du Plessis Letselschade Advocatuur B.V. is de handelsnaam van Du Plessis Letselschade Advocatuur welke vennootschap in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem is ingeschreven onder nummer 69344515.