×

Du Plessis letselschade advocatuur

Referenties van en door cliënten zelf

Anoniem

08-08-2020

Over alles ben ik heel erg tevreden, je aanpak was duidelijk. Ze was erg meelevend en begreep wat er aan de hand was. De informatie naar mij toe was super! Ik wist precies wat je ging doen en wist wat ik kon verwachten. De zaak is vlot en goed afgehandeld. Mocht er ooit nog wat gebeuren zou ik zeker bij je terug komen! Bedankt voor de goede service!

Niels

26-07-2020

Susan heeft mij goed en vakkundig geholpen bij het verhalen van mijn schade. Ik ben zeer tevreden hoe het is verlopen. Ik zou haar aan anderen ook aanbevelen.

Rob Derksen

26-06-2020

Susan is een kundige advocate. Kan haar bij een ieder aan bevelen en krijgt van ons een dikke 10!

Esther Robben

15-06-2020

Een geweldige advocaat, en tevens ook nog eens een lieve, warme vrouw, die je, ondanks de problemen, waarvoor ze ingeschakeld is, het gevoel geeft dat je ertoe doet, en zich volledig inzet voor haar cliënten. Ik gaaf haar een dikke 10. Ze is eerlijk, en direct, Geeft een eerlijk beeld over hoe ze over de zaak denkt, en de mogelijke prognose. Alleen al het gevoel dat je gehoord wordt is zoveel waard! Susan dankjewel voor alles! Ik ben erg tevreden over je manier van werken, hoe je met mensen omgaat, en natuurlijk ook de uitkomst van het hele proces. Dankjewel daarvoor!

Gerard arens

23-04-2020

Suzan bedankt voor je goede inzet je bent een zeer goede letsel advocaat ik raad jou ook iedereen aan je bent rechtvaardig zeer goede begeleiding nou kort om gewoon goed ben erg tevreden nogmaals bedankt gr Gerard arens

Ferouz

02-03-2020

Een eerlijk en een rechtvaardig advocaat. Ze luistert goed en geeft goed advies. Bij Susan is “afspraak is afspraak” en dat waardeer ik persoonlijk heel erg. In tegenstelling tot andere advocaten vind ik haar de beste advocaat! Susan heeft mijn zaak overgenomen van Jurilex en ze heeft een zeer goed resultaat behaald! Ik ben haar zeer dankbaar voor de moeite en tijd die zij in mijn zaak gestoken heeft. Een aanrader voor iedereen!!

Theo Belt

12-02-2020

2 jaar na het ongeval heeft Susan dankzij haar netwerk en kunde voor mij een prima regeling weten te treffen met de verzekeraar. Het contact met haar is uitstekend geweest. Het gaat verder dan alleen maar zakelijk, zij toont ook betrokkenheid. Ik ben heel blij dat ik haar gevonden heb en mocht U ooit een letseladvocaat nodig hebben, dan kan ik haar zeer aanbevelen.

Hanny Huntink

10-02-2020

September 2018 een vreselijk auto ongeluk gehad ! Dan krijg je ook meteen, met allerlei regels te maken , waar ik gelukkig, maar totaal geen ervaring mee had . Susan heeft mij daar geweldig mee geholpen , ze is echt een toppertje een echte aanrader, mocht je haar ooit nodig hebben, Susan bedankt

Nicky Peters

08-02-2020

in april 2017 betrokken geraakt bij een auto-ongeval en net zoals zovelen niet wetende wat er allemaal voorn regels zijn in de letselschade. ben ik dan ook erg blij dat ik tijdens het zoeken naar een nieuwe auto erop werd gewezen dat ik bij Susan moest zijn voor de juiste hulp. en die hulp heeft ze me zeker gegeven. ze helpt haar cliënte op de juiste manier neemt de tijd voor je en luistert naar je verhaal, adviseert je op de juiste manier. door de contacten die ze heeft wordt je op alle vlakken juist geholpen. ik ben blij dat ik het na 3 jaar kan afsluiten. en dank Susan voor al haar hulp . ik zou haar dan ook zeker aanraden bij iedereen die een ongeval heeft gehad.

Tineke

06-02-2020

In okt 2018 heb ik een ongeluk gehad met de fiets, een chauffeur van een busje gooide het portier open net toen ik er langs reed. Ik heb een week in het ziekenhuis gelegen en gelukkig is alles goed gekomen. Ik kreeg via aegon het nr van Susan. Ze heeft heel goed geholpen en ik heb schadevergoeding en letselschade gehad. Ik vond Susan heel aardig en betrokken. Ik zou haar iedereen aanraden.

Theo van den berg

18-01-2020

Juni 2016 heb ik een ernstig auto-ongeluk gehad, na ontslagen te zijn uit het ziekenhuis, kreeg ik van de politie de tip om een advocaat te nemen. Omdat er heel veel op je pad komt waar je zelf geen weet van hebt. Ik kreeg een tip dat ik contact op moest nemen met Susan, Ja en inderdaad was dat een gouden tip. Susan ging voor mij aan de slag en ik kon gaan werken aan mij herstel. Doordat Susan de juiste contact personen kent heb ik sinds oktober 2019 weer werk als taxichauffeur schoolkinderen rijden. De opleiding hier voor heb ik te danken aan Susan en Wibbens loopbaanbegeleiding. Ik ben Susan dan ook erg dankbaar voor de steun en begeleiding van de afgelopen drie en half jaar TOP.

Lisette Egberts

15-01-2020

Op 22 maart 2016 was ik betrokken bij een auto-ongeluk.

Drie jaar later zou de “zaak” eindelijk afgesloten worden middels een vaststellingsovereenkomst, maar wij hadden op bepaalde fronten onze vraagtekens.

Aangezien ons niemand hierin kon helpen, hebben wij (na een artikel in de krant gelezen te hebben) contact opgenomen met Susan. Dit bleek een hele goede beslissing.

Nu, een jaar later, is de zaak werkelijk afgerond en dankzij de inzet en vastberadenheid van Susan zijn wij er financieel veel beter uitgekomen.

Behalve zeer kundig is Susan een gevoelsmens, is ze er echt voor je, werkt ze snel, laat ze weten waar ze mee bezig is en heeft ze alle tijd voor je.

Mocht het in de toekomst ooit nog noodzakelijk zijn dan twijfel ik er geen seconde aan om Susan weer in te schakelen.

Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

  

Susan, namens Patrick en mij, bedankt voor je hulp en inzet.

Vorige 1 2 
...
12 13 14 15 16 17 18 Volgende

Uw beoordeling geven

 

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Naar het contactformulier

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Ja, ik wil meer informatie!

Over Du Plessis letselschade advocatuur

Mijn naam is Susan du Plessis. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek.

Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1997 en de advocatenopleiding heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Ik sta naast u met raad en daad en vind het belangrijk goed te luisteren naar uw wensen en behoeften in het schaderegelingstraject. Ik zal en kan u veel uit handen nemen zodat u kunt werken aan uw herstel. In uw schadezaak zijn betrokkenheid, laagdrempeligheid, transparantie, vasthoudendheid, kennis en creativiteit kernwoorden. Uw belang staat altijd voorop.

Ik kom graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Onder de button contact vindt u mijn gegevens.

Du Plessis Letselschade Advocatuur B.V. is de handelsnaam van Du Plessis Letselschade Advocatuur welke vennootschap in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem is ingeschreven onder nummer 69344515.