×

Du Plessis letselschade advocatuur

Referenties van en door cliënten zelf

Esther

12-01-2021

Bij een auto ongeluk heb ik een whiplash opgelopen. Susan heeft mij goed begeleid in het letselschade traject en doordat ze niet snel opgaf, maar doortastend handelde is er uiteindelijk een goed resultaat behaald om mij tegemoet te komen. Ik kan haar van harte aanbevelen, naast een vakvrouw is ze ook meelevend en recht door zee.

Duncan

18-12-2020

Beste Susan, Bij deze wil ik jou bedanken voorde kundige wijze waarop jij mij hebt bijgestaan. Het heeft mij geen windeieren gelegd. Ik zal een ieder die met dit soort kwesties te maken krijgt aanbevelen naar jou toe te gaan. Blijf doen wat je doet want je bent er super in. Groet, Duncan.

leon erkens

15-12-2020

Geachte Susan. Ik heb je leren kennen na het ongeval. Helaas zijn er bij het regelen van deze zaak nog twee ongevallen gebeurd. Totaal buiten mijn schuld om. Je hebt alle zaken op je gepakt. En mij hierin geholpen en vertegenwoordigd. Nu 4 jaar later zijn we er dan eindelijk uitgekomen. De verzekering liet niks van zich horen. En bleef maar nee verkondigen. Jij rade me aan voet bij stuk te houden. En op jou expertise te vertrouwen. Dit heb ik dan ook gedaan. En alles wat er geboden werd afgeslagen. Daar het niet overeenkwam met jou verwachtingen. Tot het laatste overleg. Daar kwam uit wat jij voorspeld had. En zijn we erop in gegaan. Ik wil jou namens mij en mijn kids hartelijk danken hiervoor. We zijn je zeer dankbaar voor jou steun en toeverlaat. In deze voor mij o zo zware tijd. Je steunde me in het ziekenhuisbed. Toen ik in de rolstoel zat. En tijdens de revalidatie periode. Je hart zit op de juiste plaats. Namelijk bij de slachtoffers waarvan de hele wereld ingestort is. Door jou hulp en toeverlaat. Kan ik weer aan deze wereld gaan bouwen en opbouwen. Hartelijk dank!!!

Annemiek

09-11-2020

Alleen maar lof! Alle respect voor je deskundigheid en geduld waarmee je de zaak hebt afgehandeld. Eerlijk, open, realistisch, professioneel en zeer punctueel!

Simon

19-10-2020

Ik ben erg goed en professioneel geholpen. In een toch wel ingewikkeld proces waar we hard aan moesten trekken heb ik geen seconde twijfel gehad aan de aanpak van Susan. Ze heeft mij bij elke stap meegenomen en besproken welke kant we op zouden gaan. Dat het resultaat dan ook nog goed is maakt dit een hele prettige samenwerking en een verzachting van een voor mij erg vervelende situatie.

Hetty

18-10-2020

Hallo IK kreeg van mij verzekeraar advies om na mij ongeval. Contact op te nemen met susan. Was erg huiverig zou het wel klikken. Wat een leuke spontane vrouw. Ze heeft mij super geholpen mijn dank Susan

Cevin en rianne

14-10-2020

Na dat cevin vorig jaar een auto ongeluk had gehad kwam er een hoop op ons af onze verzekering adviseerde ons naar Susan te gaan ze heeft ons super geholpen met alles top dank je wel 👍👍👍👍

Theo elshof

21-09-2020

Hoi. Ik kreeg van mijn tussen persoon va kemperman verz. Het advies om met. Susan deze zaak aan te spannen heb dat gedaan Maar goed ook want zon zaak kun je zelf niet oplossendaar heb je zulke mensen voor als Susan Be daar heel blij mee dat gedaan heb Susan bedankt je tomeloze inzet alles is perfect n orde gekomen hartelijk dank. .

Eugène

17-09-2020

Fijn, dat we Susan hebben gevonden., om mij te helpen in deze toch wel lastige zaak. Ze heeft mij prima geholpen. Onze eerste kennismaking was nog persoonlijk, daarna ging het vooral via de mail en telefoon, wat ook een gevolg was van de Corona. Maar ik heb er een heel goed gevoel over. Ze heeft zich voor 100% ingezet voor mijn zaak. Susan, hartelijk dank hiervoor. ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen.

Pascal

13-09-2020

Ik kreeg via mij tante een advies om eerst via een advocaat in drempt uit mij hoofd, echter namen die niks meer aan. En hun gaven de naam. Van susan door de eerst keer kwam susan bij mij thuis. Ik dacht zo susan heeft wel verstand van zaken en vanaf dat moment geen enkel spijt van gehad!! Ze heeft mij zo goed geholpen met de verhuizing met de rechtzaak! En uiteindelijk de afronding van de zaak! Ben heel tevreden en zal susan ook echt aanrader aan andere! Ze staat voor je klaar, ze vecht voor je rechten echt super! Heel erg bedankt voor je hulp susan!!

Ben Borkes

23-08-2020

Via een kennis kreeg ik de tip om Susan in te schakelen voor hulp. Geen moment spijt van gehad. Vakkundige en lieve vrouw, komt haar afspraken altijd na en heeft mij uitermate goed geholpen in het hele traject. Deze topper is een aanrader voor iedereen!

Anoniem

08-08-2020

Over alles ben ik heel erg tevreden, je aanpak was duidelijk. Ze was erg meelevend en begreep wat er aan de hand was. De informatie naar mij toe was super! Ik wist precies wat je ging doen en wist wat ik kon verwachten. De zaak is vlot en goed afgehandeld. Mocht er ooit nog wat gebeuren zou ik zeker bij je terug komen! Bedankt voor de goede service!

Vorige 1 2 
...
10 11 12 13 14 15 16 Volgende

Uw beoordeling geven

 

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Naar het contactformulier

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Ja, ik wil meer informatie!

Over Du Plessis letselschade advocatuur

Mijn naam is Susan du Plessis. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek.

Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1997 en de advocatenopleiding heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Ik sta naast u met raad en daad en vind het belangrijk goed te luisteren naar uw wensen en behoeften in het schaderegelingstraject. Ik zal en kan u veel uit handen nemen zodat u kunt werken aan uw herstel. In uw schadezaak zijn betrokkenheid, laagdrempeligheid, transparantie, vasthoudendheid, kennis en creativiteit kernwoorden. Uw belang staat altijd voorop.

Ik kom graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Onder de button contact vindt u mijn gegevens.

Du Plessis Letselschade Advocatuur B.V. is de handelsnaam van Du Plessis Letselschade Advocatuur welke vennootschap in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem is ingeschreven onder nummer 69344515.