×

Du Plessis letselschade advocatuur

Referenties van en door cliënten zelf

Anja Brands

26-04-2018

Je kan je geen betere wensen.

Brian

24-04-2018

Mijn naam is Brian en ben 28 jaar. In 2014 heb ik een bedrijfsongeval gehad en het desbetreffende bedrijf is aansprakelijk gesteld. Vanaf het begin is Susan du Plessis mijn advocate. Susan heeft in een korte tijd ervoor gezorgd dat mijn financiën weer op orde kwamen en alles netjes en zorgvuldig uit werd gezocht. Het is een lange zware weg om af te leggen tijdens een personenschade zaak en die weg heeft Susan voor mij zo soepel mogelijk gemaakt. In een letselschadezaak komt er een stress bij kijken en een hoop geduld wat soms tot frustraties kan leiden en zorgde Susan ervoor er rust kwam.  Susan neemt de tijd voor je en biedt een luisterend oor .Om een klein voorbeeld te geven : Susan du Plessis heeft in haar vakantie nog alles op alles gezet om de tegenpartij te kunnen spreken en dat terwijl Susan letterlijk in het vliegtuig stapte; dus met andere woorden ze vliegt en zet zichzelf voor de volle 100% in voor haar cliënten.

Susan staat bekend als een pittige tante in de advocaten wereld,  maar ik persoonlijk heb Susan ervaren als meelevend en begripvol maar ook als pittig en sterk.

Met pittig en sterk bedoel ik dat ze zich echt hard maakt voor je.

Het einde in mijn zaak is in zicht en dankzij Susan haar adviezen en ervaringen heeft Susan mij daar goed in kunnen begeleiden en ben ik blij met het eindresultaat n had mijn geen betere advocate kunnen wensen.

Berry Nas

12-02-2018

Zeer professioneel. Duidelijk en empathisch. Kortom topklasse.​

Vorige 1 2 
...
16 17 18 

Uw beoordeling geven

 

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Naar het contactformulier

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Ja, ik wil meer informatie!

Over Du Plessis letselschade advocatuur

Mijn naam is Susan du Plessis. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek.

Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1997 en de advocatenopleiding heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Ik sta naast u met raad en daad en vind het belangrijk goed te luisteren naar uw wensen en behoeften in het schaderegelingstraject. Ik zal en kan u veel uit handen nemen zodat u kunt werken aan uw herstel. In uw schadezaak zijn betrokkenheid, laagdrempeligheid, transparantie, vasthoudendheid, kennis en creativiteit kernwoorden. Uw belang staat altijd voorop.

Ik kom graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Onder de button contact vindt u mijn gegevens.

Du Plessis Letselschade Advocatuur B.V. is de handelsnaam van Du Plessis Letselschade Advocatuur welke vennootschap in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem is ingeschreven onder nummer 69344515.