×

Du Plessis letselschade advocatuur

Referenties van en door cliënten zelf

A. Gelici

12-08-2022

Op een zaterdag een email gestuurd en gewoon op de zelfde dag al terug gebeld door Susan, vanaf het eerste gesprek heeft zij mij al gerust gesteld en samen met Deborah alle lasten van mijn schouders gehaald. Altijd kon ik terecht met alle vragen als het even teveel werd. Beste Susan en Deborah, jullie zijn toppers en hebben samen een topteam met vooral jullie hart op de goede plek. Bedankt voor het bijstaan van mij in mijn ingewikkelde zaak en het behalen van een geweldige afwikkeling binnen een korte periode zodat ik mij kan richten op mijn herstel. Ik wens jullie het beste en alle goeds toe 🙏🏾

Hpj van der zee

05-08-2022

vorig jaar augustus nav. een ongeval in contact gebracht met Susan. zij heeft mij fantastisch geholpen en bijgestaan.. samengevat is zij. emphatisch, zeer vakbekwaam, doortastend, geeft goede adviezen en is goed bereikbaar. Susan heel erg bedankt voor jouw hulp.

Peter Bouwmeester

04-08-2022

Via via kwam ik bij Susan terecht, zij heeft mij op en top geholpen. Kan, kon haar altijd WhatsApp doen en gelijk goed advies terug. Echt een kanjer en supergoede advocaat. Dank je dat jij mij bijgestaan hebt, dikke 10.

Nicky

30-07-2022

Ik had mijn geen betere advocaat kunnen wensen! Susan heeft mij enorm goed geholpen in mijn complexe zaak en ben haar hier enorm dankbaar voor! Mijn vorige belangen behartigen had er een rommeltje van gemaakt en Susan heeft dit allemaal opgelost

Iris Versendaal

25-07-2022

Ik heb zelf jaren geleden bij een verzekeraar gewerkt waarbij ik diverse malen contact had met Susan. Dit voelde gelijk prettig voor mij en het viel mij op hoe zij zich inzette voor haar cliënten. Dit ben ik nooit vergeten... Ook niet toen ik zelf betrokken raakte bij een ongeval 2,5 jaar geleden. Mijn ervaring is dat Susan er alles aan doet om haar cliënten bij te staan in zo'n lastige periode. Ze is heel betrokken en ervaren. Je kan je echt zaak uit handen geven bij Susan. Zij regelt het wel. Natuurlijk is er tussendoor contact maar ook hierin is ze heel duidelijk waar en wanneer het plaatsvindt. Je weet bij haar waar je aan toe bent. Dat heb ik zelf als heel prettig ervaren. Susan is ook altijd goed te bereiken mocht er tussendoor iets spelen. Via de telefoon, via de app of de mail. Je kunt op haar rekenen en dit vond ik denk ik het allerfijnste in deze, toch heftige, periode. Inmiddels is mijn zaak naar alle tevredenheid geregeld. Ik ben heel dankbaar voor jouw inzet in mijn zaak. Je hebt het echt wat minder zwaar gemaakt. Daarnaast vind ik je ook gewoon een heel leuk mens en wens ik jou het allerbeste!

Paul

15-07-2022

In 2015 heb ik een ongeval gehad in Duitsland, waardoor ik letsel heb opgelopen. Ik kreeg via mijn rechtsbijstand verzekering een partij toegewezen. Deze partij had het niet onder controle, was chaotisch en nam haar tijd. In 2020 is mijn dochter gaan zoeken naar een ander belangenbehartiger, omdat onze huidige partij niet beviel. Via Google heeft mijn dochter Susan du Plessis gevonden. Haar goede referenties heeft ons doen besluiten om contact met haar op te nemen. Niets is gelogen. Actieve vrouw, geen loze beloftes en verstand van zaken. Wat mijn dochter en ik betreft een echte aanrader.

Kees Ouwendijk

10-07-2022

In 2018 betrokken geraakt bij verkeersongeval. Via de verzekering kwam ik contact met een letselschade advocaat die in mijn ogen de zaak niet goed behartigde. Via een medewerker van Zozijn kwamen we bij Susan terecht die mijn zaak overnam en er direct mee aan de slag ging. Ze is een vrouw die verstand van zaken heeft en weet waar ze over praat. Ze bijt zich er in vast als een pitbull en heeft de zaak tot een goed resultaat weten te brengen. Ik kan haar zeker aanbevelen voor iedereen maar zeker voor diegene die vast zitten in een zaak die al jaren duurt. Geen woorden maar daden. Als nog bedankt Susan.

Bernadet

08-07-2022

Na een auto ongeluk ben ik geadviseerd om Susan te benaderen voor hulp. Omdat ik niet precies wist hoe de 'wetgeving omtrent een ongeval' in elkaar stak en Susan wel, heeft zij mij hierbij geholpen. Ze heeft fantastisch werk geleverd! Zowel revalideren, re-integreren, hulp op de boerderij waardoor ik tijd kreeg om te revalideren en te herstellen, heeft Susan bij de aansprakelijke partij geregeld. Hartelijk dank hiervoor, dank woorden schieten tekort want waar ik nu sta (ik ben er nog niet maar ik ga nog steeds vooruit) had ik niet kunnen verwachten en/of dromen. Ik zou Susan zeker aanraden als het gaat om letselschade. Ze heeft super goede kennis, ervaring, is duidelijk, recht voor de raap, je weet direct waar je aan toe bent, ik vond dat heel prettig! Beter had ik het niet kunnen treffen!

Monique

03-07-2022

Na een auto-ongeval met hersenletsel heeft Susan mij goed begeleidt in het proces van de schadeletsel. Vanaf het eerste moment had ik alle vertrouwen in Susan doordat zij alles professioneel oppakte kreeg ik de ruimte te werken aan mijn herstel. Nogmaals dank Susan.

Mariska

21-06-2022

Via een collega in contact gekomen met Susan vanwege mijn auto ongeluk. Vanaf het eerste gesprek voelde het erg fijn. Susan heeft mij enorm geholpen en fantastisch werk verricht met een super eind resultaat. De bijna twee jaar dat Susan mij heeft geholpen hebben mij geen stress opgeleverd rondom al het geregel, door de hulp en inzet van Susan. Iedereen die het nodig heeft, zal ik zeker Susan aanraden!

Robin

20-06-2022

Alle lof voor Susan du Plessis, vanaf dag 1 na de kennismaking heeft zij zich in mijn zaak vastgebeten. Alles wat maar mogelijk was heeft zij voor elkaar gekregen in een gecompliceerde zaak. Met veel energie en toewijding heeft zij voor mij gestreden en mij het gevoel gegeven dat ze ook persoonlijk betrokken was, en aan de finish heeft zij een pracht resultaat (zelfs boven verwachting) behaald. Dit geeft mij en mijn familie nu een soort van rust dat mijn toekomst hopelijk rooskleuriger wordt. Bedankt voor je tomeloze inzet en het behaalde resultaat. Susan du Plessis kunnen wij iedereen aanraden!

Massop

19-06-2022

In een zeer treurig en chaotische tijd zijn wij in contact gekomen met Susan du plessis .Zij heeft ons met al haar vakkundigheid en liefde voor haar vak door een heftige periode heen begeleidt. Dit was voor jou ook aangrijpend omdat je ons verdriet kon voelen en ons niet kon helpen dit alles te veranderen. Met jou fijne en warme persoonlijkheid en snelle communicatie heb jij ons gebracht waar we nu staan en sluiten we dit hoofdstuk af en openen we weer met een lege bladzijde om deze weer wat kleur te geven. Lieve warme groet ,familie Massop.

1 2 3 
...
10 11 Volgende

Uw beoordeling geven

 

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Naar het contactformulier

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Ja, ik wil meer informatie!

Over Du Plessis letselschade advocatuur

Mijn naam is Susan du Plessis. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek.

Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1997 en de advocatenopleiding heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Ik sta naast u met raad en daad en vind het belangrijk goed te luisteren naar uw wensen en behoeften in het schaderegelingstraject. Ik zal en kan u veel uit handen nemen zodat u kunt werken aan uw herstel. In uw schadezaak zijn betrokkenheid, laagdrempeligheid, transparantie, vasthoudendheid, kennis en creativiteit kernwoorden. Uw belang staat altijd voorop.

Ik kom graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Onder de button contact vindt u mijn gegevens.

Du Plessis Letselschade Advocatuur B.V. is de handelsnaam van Du Plessis Letselschade Advocatuur welke vennootschap in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem is ingeschreven onder nummer 69344515.