×

Du Plessis letselschade advocatuur

Referenties van en door cliënten zelf

Burak yalcin

26-11-2023

Ik heb halfjaar terug een auto ongeluk gehad. Susan heeft me hierin goed geholpen! Erg te vrede ! Hartstikke bedankt

Rick

15-11-2023

Naar alle tevredenheid geholpen. Susan heeft alle zorgen uit handen genomen. Heb daardoor geen stress ervaren om zelf alle organisaties en mensen aan te schrijven met de angst dingen te missen/vergeten. Bedankt!

Lourens

25-10-2023

Na een ongeval met de racefiets met als gevolg een pijnlijke knie en wat later bleek meniscusschade heeft Susan mijn dossier overgenomen van de rechtbijstandsverzekering en heeft mij uitstekend geholpen op een duidelijke en gestructureerde manier. Uiteindelijk is het dossier gesloten met een tevreden gevoel.

Arend Aberson

22-10-2023

Drie jaar geleden een ongeval gehad met de fiets op weg van het werk naar huis. . Daar zit je dan thuis met veel pijn en stress dat je ene dag kun je nog alles en de andere dag niets meer .achter af had ik de de hamstringpees gescheurd op div plaatsen bij de aan hechting van het zit bot. met de een rechts bijstand verzekering die ik heb kwam ik ook niet verder mee . maar via een tip van de fysiotherapeut in contact gekomen met Susan. na een fijn gesprek bij ons thuis met Susan gaf mij en ons gezin zo veel rust zo dat ik aan mij herstel kon werken. Susan ik een vrouw die haar vak goed verstaat en weet waar ze het overheeft en de afspraken die ze maakt met je ook netjes na komt na vele telefoon gespreken dat geeft zo veel rust. ik ben dan ook blij dat we Susan hebben leren kennen en dat we die stap toch hebben gezet naar een advocaat . Susan we willen jou dan ook bedanken voor alles wat voor mij hebt gedaan je wil niet weten hoe dankbaar ik je daarvoor ben.. en dat alles tot een goede afloop is gekomen . Susan nogmaals hartelijk dank

Nardy Roelofs

17-10-2023

Na motor ongeluk, via een familielid in contact gekomen met Susan. De intake was duidelijk en helder. Ze is erg kundig, geduldig en vriendelijk. Na de intake diverse keren contact gehad. De zaak is nu afgesloten en ik ben zeer content met de hele gang van zaken. Thanks Susan, Je bent super.

Ahmed

13-10-2023

Susan is echt super! In eerste instantie had ik iemand bij mij uit de buurt, maar ik had het gevoel dat niet goed naar mijn belangen werd gekeken. Later ben ik op advies van mijn zoon overgestapt naar Susan en bleek mijn gevoel te kloppen. Bij Susan werd ik zeer goed geholpen. Dank Susan!

Sidar

11-10-2023

Na mijn auto ongeluk ben ik erg goed geholpen door Susan. Van het begin tot eind heeft Susan mij op elk mogelijke vlak bijgestaan, wat ik erg waardeer! Susan is professioneel en een echte doorzetter. Ik raad de bijstand van Susan aan iedereen aan!

Deveny

04-10-2023

Susun is gewoon top! Ze heeft mij zo goed geholpen met mijn auto ongeluk die ik 2 jaar geleden heb gehad. Ik zal Susan altijd aanraden en altijd bij haar terug komen als het weer een keer nodig is. (Wat niet te hopen is) Heel erg bedankt Susan voor alle hulp.

Loes

23-08-2023

Na mijn ongeluk wist ik eerst niet waar ik het zoeken moest. Via via zijn we geïnformeerd over Susan. Wij zijn in contact gekomen met haar en vanaf het eerste moment voelde het heel fijn. De kennis die Susan heeft maar ook haar sociale kant was heel fijn. Ze stelde mij op mijn gemak, maakte tevens een fijn praatje en het voelde allemaal heel prettig. Wat een lieve vrouw. Ik heb meer aan haar woorden gehad dan alleen de informatie over mijn ongeluk. Susan heeft zich ingezet voor mij en mij op de hoogte gehouden. Echt top! Ik ben blij en dankbaar voor het resultaat. Heel erg bedankt Susan.

Anoniem

16-08-2023

Naast dat Susan hartstikke goed is in haar werk, heeft ze ook een hart van goud. Vanaf het eerste contact wisten mijn partner en ik dat we aan het juiste adres waren. Het voelde meteen goed. Susan is transparant en realistisch. Ze heeft haar uiterste best voor ons gedaan. Op sommige momenten zaten wij er doorheen en toonde Susan op de juiste momenten en manier empathie. Wij zijn haar eeuwig dankbaar. Heb jij een goede letselschade advocate nodig? Aarzel dan niet en neem zeker contact op met Susan.

Martijn en Ilona

16-08-2023

Na vorig jaar te zijn aangereden op de fiets waarbij de veroorzaker is doorgereden zijn we via onze adviseur terecht gekomen bij Susan. Vanaf het eerste contact hebben wij het gevoel gekregen bij de juiste advocate terecht te zijn gekomen. Nu een jaar later is onze zaak goed afgerond. Susan heel erg bedankt. Je bent een topper in je vak maar ook als mens.

Irfan

12-08-2023

2 jaar geleden was ik betrokken bij een klein auto ongeluk, en ik had een letselschade opgelopen. Susan heeft mij heel Professioneel ermee geholpen. Ik ben jou zo dankbaar! Nogmaals bedankt Susan.! Groetjen Irfan

1 2 3 
...
15 16 Volgende

Uw beoordeling geven

 

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Naar het contactformulier

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Ja, ik wil meer informatie!

Over Du Plessis letselschade advocatuur

Mijn naam is Susan du Plessis. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek.

Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1997 en de advocatenopleiding heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Ik sta naast u met raad en daad en vind het belangrijk goed te luisteren naar uw wensen en behoeften in het schaderegelingstraject. Ik zal en kan u veel uit handen nemen zodat u kunt werken aan uw herstel. In uw schadezaak zijn betrokkenheid, laagdrempeligheid, transparantie, vasthoudendheid, kennis en creativiteit kernwoorden. Uw belang staat altijd voorop.

Ik kom graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Onder de button contact vindt u mijn gegevens.

Du Plessis Letselschade Advocatuur B.V. is de handelsnaam van Du Plessis Letselschade Advocatuur welke vennootschap in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem is ingeschreven onder nummer 69344515.