×

Du Plessis letselschade advocatuur

Referenties van en door cliënten zelf

Adil

13-04-2024

Susan, Ik wil je bedanken voor het bijstaan in mijn letselschade zaak. Je toewijding en professionaliteit wordt enorm gewaardeerd. Voor een lange tijd thuis zitten, dat doet veel met de mens. Des ondanks kon ik altijd terecht bij je, voor moeilijke vragen of voor vragen waar je al 10 keer antwoord op hebt gegeven. Waarna je mij geruststelde en vertelde hoe het allemaal in zijn werk gaat. Jouw expertise en kennis heeft mij altijd een geruststellend gevoel gegeven, waardoor ik iedereen in mijn omgeving, jou als advocaat kan adviseren. Nogmaals bedankt voor alles

Saber

06-04-2024

Ik ben Susan heel dankbaar voor het bijstaan in mijn zaak. Volgens mij is er geen andere letseladvocaat die mij beter had kunnen bijstaan. Zeker een aanrader!

Sara A

28-03-2024

Ik ben goed geholpen door Susan. Duidelijke communicatie en ze legde alles altijd fijn uit bij vragen. Bedankt voor alle hulp!

Sanne Klein Goldewijk

07-03-2024

2 jaar geleden ben ik in contact gekomen via via met Susan. In eerste instantie had ik toen de rechtsbijstand ingeschakeld. Hier werd ik niet goed geholpen. Eenmaal bij Susan werd ik ontzettend goed geholpen en bijgestaan in mijn zaak. Susan super bedankt voor al je hulp!

Rob Janssen

06-03-2024

Soms kom je wel eens in situaties, waar je niet veel verstand van heb Vanuit mijn verzekeringsadviseur doorverwezen naar Susan Het ging om een aanrijding met letsel Geweldig hoe dit werd opgepakt door haar Je voelt je bij Susan niet een nummer maar een mens die zij op een zeer correcte manier in alles helpt en adviseert Vriendelijk, duidelijk, juiste snelle communicatie in de taal die je begrijpt Dus een absolute aanrader Susan bedankt

Anoniem

29-02-2024

Ik ben erg goed geholpen door Susan, ik werd steeds goed op de hoogte gehouden! Nogmaals bedankt!

m riphagen

26-02-2024

het is bijna 10 jaar geleden dat ik mijn ongeluk kreeg met een paard van een vriendin. Kwam toen in contact met een schadeletselbureau, wat een drama was dat zeg pffff, Op dat moment was ik een nummer en geen mens. Ik moest echt vechten voor mijn gezondheid en mijn recht. Na anderhalf jaar kwam ik via via in contact met Susan die toen net begon met haar eigen kantoor. Meteen na het eerste gesprek met haar ging er voor mij een wereld open van verschil. Zei wilde mijn wel helpen en dat heeft ze gedaan, Ik kon beginnen met revalideren en de rest er omheen dat nam Susan voor haar rekening. Wat was dat fijn zeg, voor ieder traject bracht ze mij met de juiste mensen in aanraking die mij verder konden helpen in mijn lange traject. Altijd was ze strijdbaar en een warm mens als ik haar nodig had. Dank zei Susan ben ik weer een sterke en onafhankelijke vrouw. Ik ben je voor altijd heel erg dankbaar. Ik beveel je bij iedereen aan die jou nodig mocht hebben. Dank je wel!

Serhat

24-02-2024

Susan heeft ons enorm geholpen na mijn ongeluk in december. Ze kon me een duidelijk verloop van het proces vertellen. We hadden regelmatig contactmomenten over hoe het met mij ging en over de voortgang van de zaak. Ze heeft meer dan haar best gedaan om de juiste stappen te zetten voor mijn situatie. Ik kan Susan iedereen aanraden als letselschade advocaat.

R. Dumee

04-02-2024

Na mijn werkongeval ben ik bijgestaan door een letselschade adviseur. Deze adviseur heeft mij geholpen, maar ik had het idee dat mijn rechten beter vertegenwoordigd konden worden. Via via ben ik in contact gekomen met Susan. Zij heeft mijn dossier na een prettig kennismakingsgesprek overgenomen. Susan heeft mij geholpen om de zaak in een relatief korte periode tot een einde te brengen, met een resultaat waar ik erg tevreden mee ben! Susan, bedankt voor je vriendelijke en professionele hulp!

Anoniem

04-02-2024

Ontzettend dankbaar voor susan haar kennis en jaren lange inzet voor mij. Ze is strijdbaar en houd vol. Zet zich met al haar kracht in. Eeuwige dank susan voor al je hulp! Zeker een aanrader

Esra

16-01-2024

"De professionaliteit en toewijding van Susan hebben mijn verwachtingen overtroffen. Haar diepgaande kennis van letselschadezaken, ze toonde empathie en begrip voor mijn situatie, waardoor ik me gerustgesteld voelde gedurende het hele proces. Haar vastberadenheid om mijn belangen te behartigen en recht te doen aan mijn zaak was bewonderenswaardig. Ik ben dankbaar voor de uitstekende juridische bijstand die ze heeft geboden en beveel haar ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een bekwame letselschadeadvocaat."

Miranda Meijer

02-01-2024

Vorig jaar ben ik in contact gekomen met Susan en ze heeft ons heel goed geholpen, na eerst een fijn gesprek gehad te hebben is ze voor ons aan de slag gegaan. Ze heeft alles netjes afgerond waar mijn moeder heel blij mee is . Dus echt een hele goede advocaat!

1 2 3 
...
16 17 Volgende

Uw beoordeling geven

 

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Naar het contactformulier

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Ja, ik wil meer informatie!

Over Du Plessis letselschade advocatuur

Mijn naam is Susan du Plessis. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek.

Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1997 en de advocatenopleiding heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Ik sta naast u met raad en daad en vind het belangrijk goed te luisteren naar uw wensen en behoeften in het schaderegelingstraject. Ik zal en kan u veel uit handen nemen zodat u kunt werken aan uw herstel. In uw schadezaak zijn betrokkenheid, laagdrempeligheid, transparantie, vasthoudendheid, kennis en creativiteit kernwoorden. Uw belang staat altijd voorop.

Ik kom graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Onder de button contact vindt u mijn gegevens.

Du Plessis Letselschade Advocatuur B.V. is de handelsnaam van Du Plessis Letselschade Advocatuur welke vennootschap in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem is ingeschreven onder nummer 69344515.