×

Du Plessis letselschade advocatuur

Referenties van en door cliënten zelf

Geert Gieling

12-07-2024

De afwikkeling van mijn ongeluk in april 2022 is recent goed afgerond. Susan heeft een belangrijke rol gespeeld vanaf het begin. Duidelijke afspraken, verwachtingen en een prettige manier van communiceren hebben daarin heel veel goeds gedaan. Ben blij dat ik getipt ben door een fietsvriend die me in contact bracht het haar bedrijf. Alle lof voor Du Plessis letselschade!

Esmée

03-07-2024

In 2018 had ik een ongeval op het werk. Via een collega ben ik bij Susan terechtgekomen en ik ben ontzettend blij dat ik haar hulp heb ingeroepen. Susan heeft mij enorm geholpen en heeft veel werk uit handen genomen. Ik kan haar aan iedereen aanraden. Ze is zeer begripvol en staat echt naast je tijdens het hele proces. Susan neemt je mee in elke stap en zorgt ervoor dat je de juiste hulp krijgt. Ze adviseert je bij de keuzes die daarbij komen kijken en doet dit met veel kennis en ervaring. Haar benaderbaarheid en deskundigheid zijn buitengewoon. Tijdens mijn herstel heb ik het contact met Susan als zeer prettig en laagdrempelig ervaren. Nogmaals, ik kan haar iedereen aanbevelen! Ook mijn netwerk is zeer te spreken over hoe ze mij bijgestaan heeft!

Anoniem

21-06-2024

Mevrouw du Plessis heeft ons als gezin zeer goed bijgestaan. Vanaf het begin heeft ze zich ingespannen en bewezen dat ze vanuit haar professionaliteit handelt. Bovendien kan ik haar beschrijven als integer en betrokken persoon die beschikbaar en goed bereikbaar was. Nogmaals hartelijk dank. Een advocaat die ik eenieder zal aanbevelen

Mo kalai

16-06-2024

Susan heeft mij enorm geholpen na mijn werkongeval, ik had regelmatig contact met Susan over hoe het met mij ging, ze heeft meer dan haar best gedaan om de juiste stappen te zetten, Ik ben heel erg dankbaar Susan voor wat je voor mij hebt gedaan heel erg bedankt

NAFTALI v.d.Veken

08-06-2024

ik ben goed geholpen en bijgestaan met het contact met de verzekeraar. Ondanks dat de verzekeraar niet altijd reageerde. ze heeft goede overzichten gegeven en duidelijk gemaakt wat er mogelijk is!

Damian Michaël van Haperen

27-05-2024

Wauw, wat ben ik goed geholpen door Susan. Niet enkel voelde ik mij gehoord, maar heeft zij er ook echt voor gezorgd dat er iemand was die voor mij opkwam en mij door deze rare tijd heeft geholpen. Ik wil mij echt positief uitspreken naar haar kundigheid en professionaliteit, maar toch ook haar menselijkheid en empathisch vermogen. Wil je een letselschade advocaat die echt naar jou luistert? Neem Susan in de arm!!

Angela Visser

05-05-2024

Lieve mensen ik val maar meteen met de deur in huis. Ben jij op zoek naar een goede letselschade advocaat? twijfel dan geen seconde en neem direct contact op met Susan Du Plessis! Serieus, wat een prachtig mens is zij! Eerlijk, oprecht en recht door zee. Susan denkt op alle fronten met je mee, ook betreffende revalidatie, therapie, aanpassingen en houd je goed op de hoogte van de communicatie tussen partijen. Zij is zeer professioneel, empatisch en praat in taal die voor iedereen begrijpbaar is. Lieve Susan, bedankt voor alles x Liefs Angela

Adil

13-04-2024

Susan, Ik wil je bedanken voor het bijstaan in mijn letselschade zaak. Je toewijding en professionaliteit wordt enorm gewaardeerd. Voor een lange tijd thuis zitten, dat doet veel met de mens. Des ondanks kon ik altijd terecht bij je, voor moeilijke vragen of voor vragen waar je al 10 keer antwoord op hebt gegeven. Waarna je mij geruststelde en vertelde hoe het allemaal in zijn werk gaat. Jouw expertise en kennis heeft mij altijd een geruststellend gevoel gegeven, waardoor ik iedereen in mijn omgeving, jou als advocaat kan adviseren. Nogmaals bedankt voor alles

Saber

06-04-2024

Ik ben Susan heel dankbaar voor het bijstaan in mijn zaak. Volgens mij is er geen andere letseladvocaat die mij beter had kunnen bijstaan. Zeker een aanrader!

Sara A

28-03-2024

Ik ben goed geholpen door Susan. Duidelijke communicatie en ze legde alles altijd fijn uit bij vragen. Bedankt voor alle hulp!

Sanne Klein Goldewijk

07-03-2024

2 jaar geleden ben ik in contact gekomen via via met Susan. In eerste instantie had ik toen de rechtsbijstand ingeschakeld. Hier werd ik niet goed geholpen. Eenmaal bij Susan werd ik ontzettend goed geholpen en bijgestaan in mijn zaak. Susan super bedankt voor al je hulp!

Rob Janssen

06-03-2024

Soms kom je wel eens in situaties, waar je niet veel verstand van heb Vanuit mijn verzekeringsadviseur doorverwezen naar Susan Het ging om een aanrijding met letsel Geweldig hoe dit werd opgepakt door haar Je voelt je bij Susan niet een nummer maar een mens die zij op een zeer correcte manier in alles helpt en adviseert Vriendelijk, duidelijk, juiste snelle communicatie in de taal die je begrijpt Dus een absolute aanrader Susan bedankt

1 2 3 
...
17 18 Volgende

Uw beoordeling geven

 

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Naar het contactformulier

Wenst u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Doorgaans ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw contactaanvraag.

Ja, ik wil meer informatie!

Over Du Plessis letselschade advocatuur

Mijn naam is Susan du Plessis. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek.

Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1997 en de advocatenopleiding heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Ik sta naast u met raad en daad en vind het belangrijk goed te luisteren naar uw wensen en behoeften in het schaderegelingstraject. Ik zal en kan u veel uit handen nemen zodat u kunt werken aan uw herstel. In uw schadezaak zijn betrokkenheid, laagdrempeligheid, transparantie, vasthoudendheid, kennis en creativiteit kernwoorden. Uw belang staat altijd voorop.

Ik kom graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Onder de button contact vindt u mijn gegevens.

Du Plessis Letselschade Advocatuur B.V. is de handelsnaam van Du Plessis Letselschade Advocatuur welke vennootschap in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem is ingeschreven onder nummer 69344515.